Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a NataškaP » 30. Okt. 2012 10:33

@Flavij: fant ima erekcijo, ampak nič ne naredi z njo... Ni mu do seksa, pravi, da ni razloga za to, ampak on enostavno ne bi. Erekcija pa je ;)
Sicer pa sem včeraj malo googlala, pa nisem edina s tem problemom. Je to kar pogosto, samo jst bi vseeno rada fantu pomagala oz. rada bi vedela, zakaj ne more...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 30. Okt. 2012 11:02

Po 4 straneh pametovanja in filozofiranja ...

Tip je še nedolžen ali pa že zelooo dolgo ni in še takrat ko je, je šlo verjetno nekaj narobe.

Čez nekaj časa vama bo že uspelo, da le ne bo že pri tebi takrat vse ugasnilo. Predlagam, da se enkrat skupaj napijeta in skočita v posteljo. V sproščenem vzdušju, seveda. Pa zabičaj mu, da si ga naj ne drka!! :cool: :D
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NataškaP » 30. Okt. 2012 11:32

Pa a to je tak razlog, da se mi ga ne upa povedat? Sej nism zmaj, bi razumela ;) razn ce mu je res tko nerodno? Ja tut sama upam, da bom našla še voljo za počakat, ker je sicer v redu fant in vreden čakanja, ampak včasih malo obupujem...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 30. Okt. 2012 11:49

Je ja. Par tem pod to imaš temo, kjer se tega 20-letnica ne upa povedat svojemu partnerju. Kako ne bo sram 30-letnika. Pa je zadeva totalno brez vezna. Ker kdor ni res totalni hlod v osnovi, se bo tudi prvikrat izkazal.

Ko bosta naslednjič skupaj, se pač vsedi na njega. Daj si ga notri. Če mu bo po nekaj trenutkih uplahnil, bo to zaradi stresa. Ne sekiraj se, reči mu, da si tudi sama nervozna. Malo se pocartajta, da spet zraste in spet navali. Po moje bi moralo potem zlaufat. Če ne, pač prestavita na naslednjič. Seks je osnovni instinkt, to zna vsak, tako kot kihniti ali zakašljati. :)
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NataškaP » 30. Okt. 2012 14:50

^^ Hvala za vzpodbudo, točno to sem rabila zdej ;) bova pač bolj počasi napredovala, dokler ne bo tudi sam dobil zaupanja in vase in vame ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Okt. 2012 17:47

Model pac 100 let ni seksal in je zivcen zdej. Ne vem kaj je tezkega za razumet.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 31. Okt. 2012 10:31

Kar lepo počasi, pa čimveč se pogovarjita itd. Ne ga napit al pa se kr vsest nanj, to je bedarija. To je k da bi ena punca sicer bila mokra in vse, ampak ji ne bi bilo do tega, pa bi nekdo svetoval tipu naj ga kr da notr... WTF?
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 31. Okt. 2012 10:33

Hja, brez muje se še čevelj ne obuje. Sicer lahko res pol leta čaka na ta famozni seks. :)
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 02. Nov. 2012 0:46

Ženske greste kuj na to da je z njim nekaj narobe, nima erekcije, je neploden, ima psihične/mentalne motnje, skorajda ni več človek.

Če mu nebi bila všeč, tako mentalno kot fizično, potem nebi bil sploh s teboj.
Zgleda ga res matra to da že dolgo časa ni bil v akciji, ga skrbi kakšno po tvoje mnenje o njem ko bosta poizkusila.

lp
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 02. Nov. 2012 0:58

lola1511 napisal/-a: zakaj še ni nakazal, da bi rad seksal z mano

Ja zakaj mu pa ti ne poveš, da si ready za to ? Saj ti pa ne bere misli :roll:
Uporabniški avatar
Sladki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Sladki » 02. Nov. 2012 20:00

Ja no, vpraši ga zakaj noče.

Mogoče je gay ?

Js nepoznam tipa k nebi rd sexu...

Bot potrpežljiva.. Če pa nau nč, si najd druzga k bo izvaju tantro s tabo :)
Sm prepričan da obstaja velik takih tipov. :)

Da neboš misnla da si ti zrd tega ker on noče sexat s tabo slabša, mnjvredna, neprivlačna itd...

Ženske se nikol nesmete obremenjevat s tipi. Ker smo cepci in debili :)
"Time is a great teacher. Unfortunately, it kills all its pupils." Berlioz
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Nov. 2012 23:13

^^in nepismeni! :D :D :D
Uporabniški avatar
Sladki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Sladki » 03. Nov. 2012 1:08

to pa itak :D
"Time is a great teacher. Unfortunately, it kills all its pupils." Berlioz
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Mr. » 17. Nov. 2012 18:32

lola1511 napisal/-a:Zastavljam si eno vprašanje... S tipom sva uradno skupaj 2 meseca. Imela sva že nekaj poleti, potem pa on ni vedel, če je to, to. In nisem več ustrajala z njim. Poznam pa ga že veliko časa / let. Po mesecu in pol pa je hotel priti nazaj... in ker mi je všeč, sem mu dala možnost. Vprašanje, ki me pa muči je to, zakaj še ni nakazal, da bi rad seksal z mano oz. zakaj me ni... ker vsak drugi bi že to storil ali ne? Ne da želim hiteti s tem, ampak moški je in me čudi. Spiva skupaj, se mečkava in celo me oralno zadovoljuje...

1. morda je prikrit homoseksualec in se ne more prepričati da bi spal s tabo? Ampak ta možnost opdate če ti liže muco.
2. ga tudi ti oralno zadovoljuješ? Si že vsaj videla njegov penis? Ima morda majhnega in ga malo skrbi kako boš ti to vzela? Če si ga že videla potem to odpade seveda.
3. "ker vsak drugi bi to storil" -> ja očitno je on med tistimi ta drugimi ki ne navalijo prvi dan na vagino.
4. "ampak moški je in me čudi" -> napačno punca. Če je moški še ne pomeni da je to kar samoumevno.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 17. Nov. 2012 18:39

Fak, res ne vem kakšni so to postali moški. Nočejo seksat, nočejo se poljubljat dokler te ne spoznajo a z njim zmenkuješ že dva meseca al kok je že, v tisti temi... Svašta.

Normalni. :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]