Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Jan. 2012 13:17

intermezzo napisal/-a:Če tip NOČE seksat, ma mogoče probleme s potenco in ga je sram pred tabo, da ne bi mogel. Evo ena opcija.
Druga in bolj verjetna opcija je, da ona njega spolno ne privlači. Ne da on noče seksat, on Z DOLOČENO noče seksat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Jan. 2012 13:23

^^ se strinjam.

Čeprav če drugače kaže vse znake, je tut možno, da ga skrbi, da ni dost dober v postli in da te bo razočaral, pol pa rajši ohranja status quo.

naslednjič, ko bosta ležala v postli in se bosta "oralno zadovoljevala" (:D) mu reč, da bi dons pa rada seksala. Pa boš videla reakcijo :D
lola1511
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1511 » 08. Feb. 2012 11:34

Dragi moji... veste, kaj je bil problem...Njegova sramežjivost, ki pa sploh ni imela težnosti in prvi sex z njim - fenomenalen :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Feb. 2012 11:38

no evo, super :)
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 08. Feb. 2012 14:42

lola1511 napisal/-a:Dragi moji... veste, kaj je bil problem...Njegova sramežjivost, ki pa sploh ni imela težnosti in prvi sex z njim - fenomenalen :D

Kaj šele bo, če je že prvi (sex) bil fenomenalen... :D
leo29
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a leo29 » 25. Maj. 2012 1:18

lahko mu vera to ne dopušča.....si gavprašala
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Maj. 2012 9:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a NataškaP » 27. Okt. 2012 12:31

Živjo,

jst imam podoben problem, s fantom sva skupaj 4 mesece, od prej se poznava recimo 7 let, dobra kolega, letos je pa nekako bil čas za kej več, po skupnem dopustu. Spiva skupaj vsak teden večinoma med vikendom, ker pač še živim pri starših, on je na svojem, razumeva se dobro, oralno se zadovoljujeva, ampak že tu imam problem, in sicer: njemu nikoli, ampak res nikoli v tem času še ni prišlo. Seksala nisva, jst bi rada, on iz nekega razloga ne more. Se pogovarjam o tem z njim, ker me to zelo muči, on pravi da še ne bi, da se težko zadržuje, ampak razloga za to svoje početje ne navede. Ker da kao ni razloga. Potem pač ne silim več vanj in sem se nekako že kar sprijaznila s tem da pač seksa ne bo med nama, ker mu nudim pogovor, podporo, sem pozitivna, ampak nič se ne premakne. Rada ga imam, on tudi mene, to mi kaže na ogromno načinov. Edino spolnost še manjka.

Enostavno sem v precepu, a še čakat, mogoče pa bo? A enostavno pač živet naprej, sprijaznit se, da ne bo seksa, je pa vse ostalo super? Njegova družina me je lepo sprejela, tudi moji so veseli, življenje bi imela lepo skupaj, kot rečeno edino spolnost ne štima, ker ima on neke zadržke. Tudi sem ga vprašala, če je z mano kej narobe, da nisem njemu privlačna ali kako, pa pravi da ni v meni problem. Stara sva pa jst 27, on 32 let.

Če se da komu kej svetovat, bi bila vesela, ker rabim kakršnokoli pomoč, ki jo lahko dobim, ker sama ne vem več...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Okt. 2012 16:07

skupaj sta 4 mesece. ne seksata ker on ne more. razloga ti noče povedat. drži te v negotovosti in tebi je zaradi tega hudo in se sekiraš.

jaz sem tako naravnana, da meni v razmerju povorečno gledano mora bit ok. in težave je treba rešit. ok, razumem teden, dva, mogoče celo tri, da se pač ne rine v človeka ravno ko ima težavo. ampak 4 mesece!! on te drži že 4 mesece v neki negotovosti, kar vpliva nate do te mere, da se sekiraš in nima interesa tega prekinit tudi ko ti začneš pogovor.

meni osebno to ne bi bilo všeč. razumem če je problem. ampak problem je treba rešit. in če s tipom imama problem pa ga noče rešit, niti začet reševat... ja nevem, pol se naj pa sam je*be s tem problemom in sabo.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Okt. 2012 16:32

Zveza brez seksa? To ni zveza, temveč prijateljstvo. Če ga oralno zadovoljuješ mu ne pride, seksal ne bi, povedat noče kaj je narobe - očitno tudi iskrena prijatelja nista, če se ne pogovarja s teboj o težavah in pušča, da je tebi hudo.

Ne, po mojem mnenju to nima nobenega smisla. Zdaj bi naj seksala kot nora, vsakokrat ko se bi videla, ne pa ... no ja.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Okt. 2012 17:02

to je res čudn.. če si zaupata pa to, pa noče o tem govorit. zakaj mu ne pride pa še bolj čudno. mogoče je neploden, sploh en more doživet orgazma? al se tako boji da bi zanosila? to je treba razčistit. tudi če si nasplošno zadovoljna. jaz mislim da v resni zvezi ne sme nikjer bit nobenih neodgovorjenih vprašanj pa dvomov.
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 27. Okt. 2012 17:30

*Abby** napisal/-a: Zveza brez seksa? To ni zveza, temveč prijateljstvo.

Odvisno od oseb, ki sta v zvezi oz. od njunega dojemanja :wink: (mislim na splošno, konkretno za taledva ne vemo, kako točno sta zmenjena:)).
Zadnjič spremenil dot, dne 29. Okt. 2012 12:19, skupaj popravljeno 2 krat.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 27. Okt. 2012 17:52

Mislim, da tako vezo kot imata vidva, ne moreš vozit na dolgi rok. Mogoče sedaj nimaš še velike potrebe po sexu, glede na to da razmišljaš v smeri, da bi ostala z njim. Veza med dvema, ki se imata rada, ne more funkcionirat brez sexa.... vsaj po moji logiki.

Če bi bila na tvojm mestu, bi mu povedala tkole je, povej mi v čem je problem, da ne moreš sexat, če ne grema narazen, ker si pač ne predstavljam veze brez sexa.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Okt. 2012 18:00

dot napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:Zveza brez seksa? To ni zveza, temveč prijateljstvo.

Odvisno od oseb, ki sta v zvezi oz. od njunega dojemanja :wink: (mislim na splošno, konkretno za taledva ne vemo, kako točno sta zmenjena:)).

Dajte pa zdaj pa že nehajte enkrat s to blazno zeleno modo, da je vse sprejemljivo in mogoče, če je osebam tako prav itd. Ne, zveza v kateri ni seksa ni parterska zveza, ampak je prijateljstvo in konec. Če si v nekoga zaljubljen ali ga celo ljubiš, potem si z njim želiš spolnosti, sicer pa ne in potem to ni ljubezenska zveza, ampak enostavno prijateljski odnos. Đizs. :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Okt. 2012 18:16

medtem pa če se pa dva velik skupi družita in je en zaseden je pa varanje in ne prijateljstvo? :roll:

tukaj vemo samo da tipu ne pride in da je noče v pravo luknjo vtaknit. zakaj to pa nimamo pojma. to ve samo on. lahko da je impotenten, lahko da mu je nvm tumor zrasel na tiču in ga grozno boli sam ga je sram. lahko da ma umetega tiča prišitega gor. samo on to ve in edini cilj je da se o tem svoji punci odpre. in avtorica ni prišla sem da ji nekdo ki se mu ne da razmišljat o problemu reče "pusti ga" ne po definicijo zveze, ampak po rešitev za njen problem.

oralno zadovoljevanje je tud spolnost, a ni? se prav je meja med prijateljstvom in zvezo to da ga v luknjo zarine? ne vem no..
hej norci :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov