Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lola1511
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1511 » 10. Jan. 2012 8:33

Zastavljam si eno vprašanje... S tipom sva uradno skupaj 2 meseca. Imela sva že nekaj poleti, potem pa on ni vedel, če je to, to. In nisem več ustrajala z njim. Poznam pa ga že veliko časa / let. Po mesecu in pol pa je hotel priti nazaj... in ker mi je všeč, sem mu dala možnost. Vprašanje, ki me pa muči je to, zakaj še ni nakazal, da bi rad seksal z mano oz. zakaj me ni... ker vsak drugi bi že to storil ali ne? Ne da želim hiteti s tem, ampak moški je in me čudi. Spiva skupaj, se mečkava in celo me oralno zadovoljuje...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Jan. 2012 8:39

Vprašaj ga a ne?

Mogoče ima kakšno slabo izkušnjo, mogoče se počuti nesamozavestnega...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Jan. 2012 10:11

am... odpni mu hlače, sleč svoje hlače, enako stori z gatkami in se mu used nanga :)
problem solved.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 10. Jan. 2012 10:25

Eni so čudni in čakajo, da ženska nedvoumno pokaže, da bi rada prvič seksala. Da ne bi dobila filinga, da jo sili, al neki tazga, mi je enkrat en povedal. Če bi rada seksala, ga poseksaj.
Because I can.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 10. Jan. 2012 11:46

Ne predlagam, da siliš nekaj na vrat na nos, ker ne veš, kaj je v ozadju. Vsi tipi nimamo enakega odnosa do seksa. Najboljše, da poskušaš, da spontano pripelje do tega, bodi pač še ti malo bolj konkretna, ali pa ga vprašaj "greva še malo dlje?". Je pa dejstvo, da več ko bosta skupaj, več ko bo akcije, bolj te bo hotel dejansko napičit.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 10. Jan. 2012 12:17

to traja že dva meseca?
kako pogosto se pa videvata/spita skupaj?

+ pišeš da on tebe oralno zadovoljuje, kaj pa ti njega?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Jan. 2012 12:37

[q
Zadnjič spremenil claire, dne 25. Maj. 2012 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Jan. 2012 14:27

naslednjič daj sama pobudo, če ne bo haska, ga pa lepo vprašaj kako je na stvari. to ti načenja (po nepotrebnem) samozavest zato je najbolje, da to čimprej rešiš.
Vsak raj ima svojo kačo.
lola1511
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1511 » 10. Jan. 2012 15:00

Hvala za vaše svetovanje. Vas bom upoštevala :wink:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 10. Jan. 2012 18:03

brandibelle napisal/-a:am... odpni mu hlače, sleč svoje hlače, enako stori z gatkami in se mu used nanga :)
problem solved.

Zmaga! Se definitivno strinjam. :twisted:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Jan. 2012 12:16

saj če te oralno zadovoljuje potem (na nek način) sexa-ta :?

mogoč pa noče zaplodit otroka :roll:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Jan. 2012 12:38

^^ ja, ker živimo v 18. stojetju in zaščita ne obstaja :roll:
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 25. Jan. 2012 15:09

No s fantom sva imela včasih podoben problem; mene je kar razganjalo, on je bil pa še nedolžen in mu ni bilo toliko do tega. Enkrat sva se ga pa malo napila pa probala.. seveda še zdaleč ni bilo perfektno, ampak sva vztrajala. Na začetku sem morala vedno jaz dati pobudo, on je bil bolj sramežljiv, živčen, neroden.. pa kaj potem, z vajo se daleč pride. Zdaj sem ga končno uspela dovolj 'natrenirat' in sedaj on celo večrat vpraša kot jaz.
Tako da moj nasvet bi bil, da mu pokaži da res želiš seksat, pa ne bodi vsiljiva in ga pridno spodbujaj, če je slučajno sramežljiv ali ima zaradi kakšne telesne lastnosti nižjo samozavest :)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 25. Jan. 2012 19:27

disketa napisal/-a:No s fantom sva imela včasih podoben problem; mene je kar razganjalo, on je bil pa še nedolžen in mu ni bilo toliko do tega. Enkrat sva se ga pa malo napila pa probala.. seveda še zdaleč ni bilo perfektno, ampak sva vztrajala. Na začetku sem morala vedno jaz dati pobudo, on je bil bolj sramežljiv, živčen, neroden.. pa kaj potem, z vajo se daleč pride. Zdaj sem ga končno uspela dovolj 'natrenirat' in sedaj on celo večrat vpraša kot jaz.
Tako da moj nasvet bi bil, da mu pokaži da res želiš seksat, pa ne bodi vsiljiva in ga pridno spodbujaj, če je slučajno sramežljiv ali ima zaradi kakšne telesne lastnosti nižjo samozavest :)

?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 26. Jan. 2012 12:58

Fak, res ne vem kakšni so to postali moški. Nočejo seksat, nočejo se poljubljat dokler te ne spoznajo a z njim zmenkuješ že dva meseca al kok je že, v tisti temi... Svašta.

Če tip NOČE seksat, ma mogoče probleme s potenco in ga je sram pred tabo, da ne bi mogel. Evo ena opcija.
Drugače pa stvari v svoje roke, kaj naj drugega rečem... bodi vsaj ti dec, če že tvoj fant ni. :lol:
*.*

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov