Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 19. Nov. 2012 19:10

ja ja, sam hecala sem se :D ker misli, da se ne strinjamo z njim zato, ker še ni seksal :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Nov. 2012 19:38

Jp, sej vem, ja, nekaj časa je imel nekaj takega še v podpisu napisano :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Nov. 2012 19:51

nogavicka napisal/-a:ja ja, sam hecala sem se :D ker misli, da se ne strinjamo z njim zato, ker še ni seksal :D

THIS! :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 20:41

*Abby** napisal/-a:Itak je celotna znanost proti tvoji izkušnij en mušji kakec vredna.

abby, ti o mojih izkušnjah, razen kar se tiče tega da nisem imel punce in nisem sexal, NIMAŠ POJMA. zato ne delaj zaključkov iz nečesa o čemer nimaš pojma, ok? ;)

lagat o tem da neki nisi napisala, če si, pa je brez smisla. ker tukaj kar je napisano tudi ostane. je drugače ko se lažeš ko neki izrečeš (in ni posneto) zapomni si to. ti bo koristilo ;)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 19. Nov. 2012 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 19. Nov. 2012 20:43

Samo ti tale tvoj junfr zelo veliko ven meces.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 20:45

wasd, to pa zato ker je to vse kar tile forumaški vejo o men (poleg fetiša) in me po tem sodijo ;)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Nov. 2012 21:14

Ne, dejstvo je, da ti preveč obsesiraš na tem. Na junfru in fetišu. Specifično v tem primeru nism niti pikice, ki bi letela na junfr al fetiš, opazla. Ti pa si, ker, i repeat, obsesiraš.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Nov. 2012 22:07

slovenc79 napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:Itak je celotna znanost proti tvoji izkušnij en mušji kakec vredna.

abby, ti o mojih izkušnjah, razen kar se tiče tega da nisem imel punce in nisem sexal, NIMAŠ POJMA. zato ne delaj zaključkov iz nečesa o čemer nimaš pojma, ok? ;)

lagat o tem da neki nisi napisala, če si, pa je brez smisla. ker tukaj kar je napisano tudi ostane. je drugače ko se lažeš ko neki izrečeš (in ni posneto) zapomni si to. ti bo koristilo ;)

Mater si trd! Ne, slovenec, tvoje izkušnje ne morejo biti zadostne, da bi lahko likvidirale celotno znanost. Ki ni ''brezvezna teorija'', ampak veda, ki temelji na znanstvenih raziskavah, na ekspirimentih in nenazadnje na izkušnjah tisočih ljudi. Oprosti, tega ne more nadomestit samo en človek. Ne jaz, ne ti, ne kdorkoli drug, pa če smo promiskuitetneži ali pa večni devičniki.

Tako da ne: nič nisem v nič dajala tvojih osebnih izkušenj, hotela sem ti povedat, da tvoja laična vednost in izkušnja pač ne moreta nadomestit izkušnje, vednosti in dokazov, do katerih so prišli tisoči drugi ljudje.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Nov. 2012 22:43

Slovenc, verjamem, da imaš lastne izkušnje, ampak... "the plural of anecdote is not data."
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 23:52

abby, pokaži mi potem raziskavo kjer piše da človeka ne moreš spoznati pred desetinami let. pokaži, daj link.

bullshit, ker raziskav je na tisoče in vsaka je malenkost drugačna.

teorija je eno, praksa pa drugo. seveda so ljudje ki jih niti po 1000 letih ne moreš razumeti, so pa ljudje ki jih takoj razumeš. jaz ljudi ki so meni blizu pač dobro poznam. pa tudi če milijon raziskav nevemkaj pokaže, zame je resnica tisto kar vidim na lastne oči, mi je logično in dokazano. nič drugega.

in po tem junfru in fetišu me vas nekaj uporabnikov sodi, pa če si to priznate ali pa ne. neposredno ali pa posredno, iz zamer ki so nastale med tem (sicer bi dejansko prebrali moje poste in si jih razlagali kot jih dejansko napišem, pa pri nekaterih določenih uporabnikih ni tako)

no ja, včasih imate tisti dneve ko se "celo strinjate z slovencem :eek: "
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Nov. 2012 0:11

A bi se ti mal umiru predvsem pa nehal nabijat v cisto vsaki temi na tem podforumu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Nov. 2012 0:15

jaz sem umirjen :) samo branim se. nehal se pa bom ko bo teh nekaj uporabnikov nehal zajebavat, razumel poste tako kot jih napišem in mi ne očital stvari ki jih ne pišem.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 20. Nov. 2012 0:21

*Abby** napisal/-a:^^ Ženske imamo rade prijetno mešanico vsega skupaj.

In mimogrede, ti plehko nekoime: Temeljito spoznavanje človeka traja desetletja. ;)

Malo nerodno sem rekel... ne gre toliko za spoznavanje, bolj gre za druženje.

Kar se pa tiče te vaše prijetne mešanice... je nekaj takega kot bi mešal sok in mleko. Raje eno ali drugo.:wink:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Nov. 2012 14:59

^^ No, če se ti zdi, da je mešanje druženja in seksa kot bi mešal sok in mleko (kar v bistvu pomeni, da dobiš milkšejk, dobra stvar, poskusi kdaj) in se ti to zdi nekaj slabega, potem pač hodi ven, poseksaj kar se najde v diskoteki in si omisli še kakega kolega in psa. Boš imel vse lepo ločeno, kot je očitno prav. :D

Drugače je pa skorajda definicija zveze prav to: druženje (prijateljstvo) in seks.

Slovenec: Daj, beri moje stare poste, pa potem svoje, pa spet stare moje ... ;)
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 22. Nov. 2012 2:00

Zdele pa že obračaš moje trditve...

Ženskam pač ne sede, če morajo malo čakati na tale tvoj milkšejk. Mislijo, da so v kakem bifeju ali kaj? :cool:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov