Zakaj mi teče kri pri vsakem sexu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- gigi**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2012
v bistvu mam nek problem, ki spada v to temo.
stara sem 16 let pa pol. s fantom sva pred malo več kak tednom dni prvič. Vse je bilo ok, sicer da je full bolelo, ampak sem prenesla bolečino. Bilo je malo krvi, tolko da se je vidlo. Naslednjič sva poskusila, bolelo je bolj kot prvič, krvi ni bilo takoj. Čez čas sem ugotovila da krvavim, ampak ne spet nwm kak fejst. Sem si mislila da mogoče kožica ni bila zadnjič do konca predrta. Sva probala tretjič, v bistvu ga ni ''dal not'' do konca, in sem začela krvavet. Fejst. Pozneje bolečin ni blo nobenih, krvavitev se je še enkrat ponovila samo da z manj krvi. V tem je bilo razmaku par dni.
Strah me je, če je kaj resnega ali je samo problem v kožici?
Glede ginekologa, premišljujem zdaj o prvem pregledu, ampak vseeno bi bila bolj mirna če bi slišala mnenje od nekoga, da bom vedela načem sploh sem...
stara sem 16 let pa pol. s fantom sva pred malo več kak tednom dni prvič. Vse je bilo ok, sicer da je full bolelo, ampak sem prenesla bolečino. Bilo je malo krvi, tolko da se je vidlo. Naslednjič sva poskusila, bolelo je bolj kot prvič, krvi ni bilo takoj. Čez čas sem ugotovila da krvavim, ampak ne spet nwm kak fejst. Sem si mislila da mogoče kožica ni bila zadnjič do konca predrta. Sva probala tretjič, v bistvu ga ni ''dal not'' do konca, in sem začela krvavet. Fejst. Pozneje bolečin ni blo nobenih, krvavitev se je še enkrat ponovila samo da z manj krvi. V tem je bilo razmaku par dni.
Strah me je, če je kaj resnega ali je samo problem v kožici?
Glede ginekologa, premišljujem zdaj o prvem pregledu, ampak vseeno bi bila bolj mirna če bi slišala mnenje od nekoga, da bom vedela načem sploh sem...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
A pr ginekologu še kaj drugega delajo kot šarijo po mucah?
Ker glede na vaš strah najmanj joške stran režejo in noge porivajo nekam...
ČE KATERIKOLI ŽENSKI TEČE KRI IZ VAGINE (pa da ni menstra) NAJ GRE K GINEKOLOGU!
Ker glede na vaš strah najmanj joške stran režejo in noge porivajo nekam...
ČE KATERIKOLI ŽENSKI TEČE KRI IZ VAGINE (pa da ni menstra) NAJ GRE K GINEKOLOGU!
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ sicer se delno strinjam s tabo, ampak pretiravat pa ni treba. Če ženski teče kri med prvim, drugim, tretjim sexom, oz. dokler se pač himen ne raztrga do konca, ni treba delat nobene panike.
Mogoče sexa na grobo, pa se poškoduje sluznica, ma kakšen ginekolog no.
Če pa se pojavlja kri med ne-grobim odnosom, ko ima dekle že pretrgan himen itd., pa se je dobro zglasit pri ginekologu da vzame bris materničnega vratu.
Mogoče sexa na grobo, pa se poškoduje sluznica, ma kakšen ginekolog no.
Če pa se pojavlja kri med ne-grobim odnosom, ko ima dekle že pretrgan himen itd., pa se je dobro zglasit pri ginekologu da vzame bris materničnega vratu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov