Zakaj je med dekleti vedno več lezbijk ali biseksualk?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
in ker vemo, da popolne komunikacije NI razen če si odkrila princa na belem konju (tega ne oglašuj preveč ker boš dobila PMjev preveč) predvidevajmo da vseeno tip še vedno ve za kakšno cako več kot povprečna ženska.
očitno si ne želiš biti potešen 100%
+vsakič mi ne paše isto in malo ubijaš če pri vsakem fafu daješ 3 a4 formate navodil wink
ja sej to ti govorim pa ne dojameš, nerabiš mi dajat navodil, edino če si med sexom čisto tiho in z istim izrazom na obrazu ter stojiš/ležiš/whatever kot les pri miru, potem sem dojela, zakaj tako razmišljanje
nevem jaz znam prebrat svojga in on mene, z večino sem mela podobne izkušnje
nevem zakaj bi si kradla užitek, če mi jo lahko poliže tako, kot jaz hočem
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Živiš v iluziji alpa imaš to srečo da ti vse maximalno paše.
Obstaja 13124 načinov fafanja. In velikokrat paše ravno drugačen kot je bil prejšnji dan... Torej tvoj začne lizat... in potem s tvoje face prebere katerega od X načinov bi rada? plz no
JA če si v vezi dolgo... in ti pašeta ene 2-3 stvari... pa pol fant dojame da danes bi nežno, jutri na hard...
AMPAK ne govorimo o tem.
Govorimo o RANDOM tipu in random ženski k ga gresta pofafat enmu random tipu
(no vsaj tako sem jaz interpretiral)
Obstaja 13124 načinov fafanja. In velikokrat paše ravno drugačen kot je bil prejšnji dan... Torej tvoj začne lizat... in potem s tvoje face prebere katerega od X načinov bi rada? plz no
JA če si v vezi dolgo... in ti pašeta ene 2-3 stvari... pa pol fant dojame da danes bi nežno, jutri na hard...
AMPAK ne govorimo o tem.
(no vsaj tako sem jaz interpretiral)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
In ja, ker itak vsaka zna "odlično pofafat" bodo fantje potrdil, da je itak vseeno, katera ti fafa. sej te prebere, valda zna komunicirat. Faf je faf, pa naj bo od Claire al pa od WW. Enako. Dvomim, da je tako.
Podobno kot izjava WW, da jo enako zadovoljita in tip in ženska. da je oboje enako dobro. Kje naletite na same "enako dobre" hudiča? No, jst nimam takih enoličnih izkušenj, moje so bolj raznolike
Podobno kot izjava WW, da jo enako zadovoljita in tip in ženska. da je oboje enako dobro. Kje naletite na same "enako dobre" hudiča? No, jst nimam takih enoličnih izkušenj, moje so bolj raznolike
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
jst pa ne berem misli oziroma jih nočem. maš usta, povej. da pa bi po izrazu na obrazu mogla ugibat, al je dečko dobre al slabe volje, vrtat in predvidevat? a-a.
OPa brandi je govoril o random, ne 2 leti trajajoči vezi. Tud ni rekel, da mu ga njegova ne zna pofafat in da bi še tip to naredil boljše. Vsaj jst nisem tega uspela (iz njegovih misli) prebrat.
PS tisto, da so jo vsi tipi in ženske enako (dobro) zadovoljili, je rekla WW. njej replika.
OPa brandi je govoril o random, ne 2 leti trajajoči vezi. Tud ni rekel, da mu ga njegova ne zna pofafat in da bi še tip to naredil boljše. Vsaj jst nisem tega uspela (iz njegovih misli) prebrat.
PS tisto, da so jo vsi tipi in ženske enako (dobro) zadovoljili, je rekla WW. njej replika.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Mogoče sem se narobe izrazila, ne enako dobro...nemorem pa rečt, da je moški pri tem boljši od ženske in obratno, ženska boljša od moškega. Ne, oboje je božansko!
- brandibelle
- Kofetarica
Claire ma spet superduper zvezo in sodi zveze ostalih...
GOVORIM
Its not that hard? or is it?
In potem ti celo zadevo v svoji headi prebereš kot da pišem da si ga rajši drkam kot da mi ga moja fafa.. ker po x letih zveze še ne znam povedat kaj mi paše oz kako naj mi ga potegne oz ona ne zna brat kako naj mi ga...
WTF? resno?
Ja dojel smo da imaš najboljšo zvezo na svetu kjer je tvoj tip ultimativen lover, mindreader, fukač, kuhar, pek, pospravljalec... skratka genij na vseh področjih in ker vsi vemo, da si tudi ti popolnoma popolna se nasploh ujemata in tvorita nekakšen sanjski par...
še zadnjič (upam da boš zdj lahk prebrala CEL post)...
tip ne bo nikol vedel kako se občutijo pritiski na cunt ker ga nima! lahko le prek bivših izkušenj naučeno počne kar se je izkazalo za uspešno. Lahko ti njemu daješ neverjetne signale pa ne bo vedel da tebi pa mogoče paše da ti sesa desno sramno ustnico medtem k ti ne sede da bi ti levo tud.. a štekaš?
torej govora je o tem da tut ww alpa ti nimata tiča in NE morta vedt točno KAJ vse paše razn če sta sfafale ene 100tičov kar bi dal že zlo dobr povprečje pol...
Če ga tip da skoz lukno (glory hole) in mu ga v temi fafa random tip/p***a NE bo imel pojma kaj se dogaja in ga bo poleg imageov v headi in seveda razburjenja zaradi "neznanega" rajcal samo še faf.
Takrat pa lahko govorimo o tem kdo boljš fafa in jz mislim da top gay fafač tukaj premaga top žensko fafačico.
Lahk da ga ti Claire noro potegneš svojmu tipu ampak lohk bi pa recmo na mojmu izpadla totalno lame... in jz bi bil bijatch in bi ti kr z besedam povedu da sucksaš pa ne v dobrem pomenu besede... da ti pač ne bi blo treba brat misli
Who knows
GOVORIM
Its not that hard? or is it?
In potem ti celo zadevo v svoji headi prebereš kot da pišem da si ga rajši drkam kot da mi ga moja fafa.. ker po x letih zveze še ne znam povedat kaj mi paše oz kako naj mi ga potegne oz ona ne zna brat kako naj mi ga...
WTF? resno?
Ja dojel smo da imaš najboljšo zvezo na svetu kjer je tvoj tip ultimativen lover, mindreader, fukač, kuhar, pek, pospravljalec... skratka genij na vseh področjih in ker vsi vemo, da si tudi ti popolnoma popolna se nasploh ujemata in tvorita nekakšen sanjski par...
še zadnjič (upam da boš zdj lahk prebrala CEL post)...
tip ne bo nikol vedel kako se občutijo pritiski na cunt ker ga nima! lahko le prek bivših izkušenj naučeno počne kar se je izkazalo za uspešno. Lahko ti njemu daješ neverjetne signale pa ne bo vedel da tebi pa mogoče paše da ti sesa desno sramno ustnico medtem k ti ne sede da bi ti levo tud.. a štekaš?
torej govora je o tem da tut ww alpa ti nimata tiča in NE morta vedt točno KAJ vse paše razn če sta sfafale ene 100tičov kar bi dal že zlo dobr povprečje pol...
Če ga tip da skoz lukno (glory hole) in mu ga v temi fafa random tip/p***a NE bo imel pojma kaj se dogaja in ga bo poleg imageov v headi in seveda razburjenja zaradi "neznanega" rajcal samo še faf.
Takrat pa lahko govorimo o tem kdo boljš fafa in jz mislim da top gay fafač tukaj premaga top žensko fafačico.
Lahk da ga ti Claire noro potegneš svojmu tipu ampak lohk bi pa recmo na mojmu izpadla totalno lame... in jz bi bil bijatch in bi ti kr z besedam povedu da sucksaš pa ne v dobrem pomenu besede... da ti pač ne bi blo treba brat misli
Who knows
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 10. Feb. 2012 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
Še enkrat prebral in ne morem mimo dejstva da si tolk v svojem svetu da res ne vidiš kaj se okol tebe dogaja
In JA.
Imam ene 20 načinov kako si ga drkam in pol posledično je tm tut ene 10+ načinov kako mi paše da mi ga potegne...
Če pa teb pašejo sam krogci pa trikotnički alpa abeceda enkrat na pol leta... in potem sign languagaš oz tvoriš like z očmi da usmerjaš svojega lubija - pa lucky u pa še bl lucky ur man ker mu pač ni treba znat drugega kot sladoled lizat
Izbrisana žaljivka. Hvala za opravičilo, ampak vseeno ne žali ..Evelyn..
In JA.
Imam ene 20 načinov kako si ga drkam in pol posledično je tm tut ene 10+ načinov kako mi paše da mi ga potegne...
Če pa teb pašejo sam krogci pa trikotnički alpa abeceda enkrat na pol leta... in potem sign languagaš oz tvoriš like z očmi da usmerjaš svojega lubija - pa lucky u pa še bl lucky ur man ker mu pač ni treba znat drugega kot sladoled lizat
Izbrisana žaljivka. Hvala za opravičilo, ampak vseeno ne žali ..Evelyn..
- brandibelle
- Kofetarica
brandibelle napisal/-a:... posledično je tm tut ene 10+ načinov kako mi paše da mi ga potegne...
claire napisal/-a:pač ne obstaja oseba, ki bi lahko fafala na 3555666767886543 načinov, torej iz tega sledi, da tega ne zmore niti tvoja punca, torej iz tega sledi, da ti ga ne zna pofafat. end.
brandibelle napisal/-a:Its not that hard? or is it?
I guess it is
-
zgleda imaš mišljenje tudi ti, da ženske RANDOM TIP (karkoli sploh to že je) ne more zadovoljit tako, kot tip, s katerim si u vezi dolgo časa. Ma ne seri. To je tvoje mišljenje. Realnost je popolnoma drugačna. Samo zgleda se ti ne znaš sprostit. Ampak brezveze ti neki tupit u glavo, ker očitno tega nočeš dojet.
Sama imam 50+ načinov, da ti ga pofafam, tko kot ma npr. moj 50+ načinov, da mi jo poliže (ja, tudi prej, ko sva se prvič dala dol)
joj ej pri tem stavku mi je tako slabo, da bom mogla najverjetneje bruhat. Si mogoče imel sebe za tega "RANDOM TIPA"? ne sodi po sebi.
ženska ma ščegi, ve kako paše NJEJ, ne ve pa, kako paše meni. OK?
Sama imam 50+ načinov, da ti ga pofafam, tko kot ma npr. moj 50+ načinov, da mi jo poliže (ja, tudi prej, ko sva se prvič dala dol)
joj ej pri tem stavku mi je tako slabo, da bom mogla najverjetneje bruhat. Si mogoče imel sebe za tega "RANDOM TIPA"? ne sodi po sebi.
ženska ma ščegi, ve kako paše NJEJ, ne ve pa, kako paše meni. OK?
- brandibelle
- Kofetarica
In kva si zdj hotla povedat?
Ker s stavkom če sodim po sebi sklepam da namiguješ da ne znam lizat... zraven pa napišeš da vsaki ženski drugače paše...
in zraven še da tvoj tip zna polizat na 50+ načinov.
najbrž se je rodil lizač pičk?
al se je NAUČIL?
Brawo če ga fafneš na 50 načinov
Ja faf je super - ne glede na način... pa še vseen mi bo pr enmu fafu pršlo hitr pa ornk pr enmu pa na easy...
torej - boš probala 50 načinov preden pogruntaš al je bl fajn da tip reče "dj mi ga dans na hard pa deepthroat" ?
Sj počasi boš dojela kaj sem hotel povedat - brez bruhanja
Random tip = neznanec v tem primeru
In spet govoriš o zadovoljevanju v smislu grem v diskač tm najdem eno da mi ga potegne in je isto super kot če mi ga natrenirana punca s katero sm v zvezi... ja čist možno... ampak bo tako zarad thrilla ONS in še kake druge stvari ali pa sem pač mel srečo da je zadela taprave gumbke...
sigurn pa to ni nek standard
Ti govoriš kukr da fafneš na 50+ načinov in da greš zdele lahk pofafat 50 tipom in bo vsem TOP - seveda brez da ti kdo kaj reče saj ti zelo dobro bereš signale... u 4 real?
Ker s stavkom če sodim po sebi sklepam da namiguješ da ne znam lizat... zraven pa napišeš da vsaki ženski drugače paše...
in zraven še da tvoj tip zna polizat na 50+ načinov.
najbrž se je rodil lizač pičk?
al se je NAUČIL?
Brawo če ga fafneš na 50 načinov
Ja faf je super - ne glede na način... pa še vseen mi bo pr enmu fafu pršlo hitr pa ornk pr enmu pa na easy...
torej - boš probala 50 načinov preden pogruntaš al je bl fajn da tip reče "dj mi ga dans na hard pa deepthroat" ?
Sj počasi boš dojela kaj sem hotel povedat - brez bruhanja
Random tip = neznanec v tem primeru
In spet govoriš o zadovoljevanju v smislu grem v diskač tm najdem eno da mi ga potegne in je isto super kot če mi ga natrenirana punca s katero sm v zvezi... ja čist možno... ampak bo tako zarad thrilla ONS in še kake druge stvari ali pa sem pač mel srečo da je zadela taprave gumbke...
sigurn pa to ni nek standard
Ti govoriš kukr da fafneš na 50+ načinov in da greš zdele lahk pofafat 50 tipom in bo vsem TOP - seveda brez da ti kdo kaj reče saj ti zelo dobro bereš signale... u 4 real?
-
ja pač tebi to ne uspe, sej ne rabiš bit užaljen.
Ker s stavkom če sodim po sebi sklepam da namiguješ da ne znam lizat...
ne, samo podzavest ti deluje, zato tako misliš.
Kaj sem ti hotla povedat? Da očitno nimaš pojma in se moraš še VELIIIIKO naučit (če že pametuješ)
s tem si pa povedal vse. samo smejem se lahko, kajti razlagati tebi, je očitno brezveze, ker NOČEŠ dojet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]