Zakaj in kako vigrx plus varati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Jan. 2011 20:30

^^ vprašanje ni komfort, ampak zmožnost. jaz ne bi bila zmožna živeti s partnerjem dalje, če bi vedela da me vara. nobene počitnice ne bi bile več iste, noben poljub iskren, noben sex sproščen,...
svaka čast tistim, ki lahko tako živijo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Jan. 2011 20:49

sama načeloma tudi ne - ampak nisem bila nikoli v takšni situaciji da bi morala izbirati. Tega pa definitvno ne obsojam, gre se samo kako postavljaš prioritete v življenju in kako razumevaš medsebojne odnose.
Zate se mi zdi da si pač imela srečo da si že dokaj mlada spoznala osebo ki ti v vsem ustreza in verjetno nikoli ne boš v takšni situaciji. Zase upam trditi da ne bom varala , ne upam pa trditi da ne bom prevarana, bi pa na podlagi vseh izkušenj varanje lažje oprostila kot verjetno ti. Res pa je tudi, da nikoli nisem bila tako zaljubljena, da bi načrtovala, da bom s to osebo do konca življenja.
Uporabniški avatar
ognjena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ognjena » 26. Jan. 2011 1:12

Bom še jaz dodala svoje. Jaz sem svojega partnerja prevarala-ni bilo sexa, ampak lupčkanje in kake lepe besede. Dobila sma se 2x. Sexati ne bi mogla.
V moji zvezi je že dolgo škripalo + to da je bil včasih nasilen do mene. Ker si nisem znala razčistiti v glavi kaj naj naredim, sem se podala v to kratko romanco z staro simpatijo. Ko sem to naredila, sem dobila neverjetne občutke krivde in sramu, nisem ga niti mogla gledati v oči. Zato sem se odločila, da zvezo končno zaključim.
Kar hočem povedati je, da ni nujno, da je oseba vedno podla, nemoralna, hudičevo seme in nevem kaj še! Včasih si tako zmeden, da rabiš dodaten potisk + zdi se ti upravičeno.
Sedanjemu bivšemu nisem tega povedala. Verjetno bi ga preveč prizadelo in bogve kako bi se razjezil. Sem se raje dokončno umaknila.
To mi je pomagalo k temu, da sem zaključila bolano zvezo. Ni bil razlog, ampak način. Nikoli si nisem mislila, da bom to sposobna storiti. Ampak se je zgodilo...zato pa ne moralizirajte zdaj tukaj vsi po vrsti, ker ne veste kakšne preizkušnje vam bo življenje prineslo! :x
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Jan. 2011 8:39

Nesanica napisal/-a:Če dam samo za primer mamo z dvema majhnima otrokoma. Ona zasluži povprečno, on zasluži zelo veliko. Mož je do nje ljubeč, jo upošteva, po petnajstih letih se obnaša enako do nje kot se je na začetku,skupaj hodita ven, vsake počitnice gredo nekam na dopust. Mož jo vara - kar pomeni da 1 do 2x na teden gre svoji mlajši ljubici za urico ali dve. Če se ona loči bo konec počitnic, ker kot sem rekla ona zasluži povprečno, ker ima dva otroka bo verjetno dobila tudi povprečnega moškega - če ga dobi (trenutni pa je idealen - njegova največja napaka so te štiri ure v tednu). Torej realno kaj je bolje ostati ali oditi???

To je samo primer....in to totalno neumen oz. tak, ki očitno temelji na tem, da par ostane skupaj zato, ker on zelo dobro zasluži.
Ker potem ne bo počitnic ipd. sranja....to je najbolj neumna stvar zaradi katere dva ostaneta skupaj.
Lahko pa da mož sploh ne zasluži tako zelo dobro. Morda enako kot ona, ali pa celo manj....kaj pa potem? Bi v tem primeru napisala da bi ženska definitivno šla stran?

Jaz prevare nikdar nebi mogla oprostit, kaj šele pozabit in nikoli nebi mogla živet s tem človekom naprej....kot je napisala claire: svaka čast takim, ki lahko.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Jan. 2011 14:22

^^
Nesanica napisal/-a:gre se samo kako postavljaš prioritete v življenju in kako razumevaš medsebojne odnose.
in te zadeve se (lahko) tekom življenja spreminjajo/preoblikujejo; verjamem, da nas večina 20+ bejb bolj "idealizira" ljubezen & partnerske odnose, nekdo, ki je pa, hm, 20 let poročen, ima drugačne prioritete oz. vidi druge prednosti v skupnem življenju/partnerstvu z nekom.
Uporabniški avatar
NaomiKlein
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NaomiKlein » 26. Jan. 2011 14:28

Ne vidim smisla v varanju. V kolikor ti do sedanjega fanta/punce ni več, razmerje prekineš in greš svojo pot.
Charlette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Charlette » 08. Feb. 2011 13:58

Varanje je res zelo široka tema.. zakaj, kako, kje, kaj je point?

Kljub že velikokrat predebatirani temi, se še vedno sprašujemo, zakaj ljudje varajo. Jaz osebno nisem varala in tudi ne mislim.

Se pa še vedno sprašujem, zakaj moški toliko varajo. Poznam namreč veliko primerov, ko je tip prevaral svojo punco. Eni pravijo, da je kriva slaba zveza, drugi krivijo to tretjo osebo, da je pač zmešala glavo fantu in da je ona vsega kriva... Ampak jaz mislim, da je problem v fantu. On ima doma punco in on bo punco s prevaranjem prizadel, ne pa tretja oseba, ki je samska - ona nima nobenih obligacij do nikogar.
Ponavadi je ta tretja oseba popljuvana... ponavadi. Kaj pa vi mislite, a je punca, s katero je nek fant prevaral svojo, neka "kurbica" in se zato zaseden tip malce pozabava z njo (ni nujno da gre vedno za sex), ali je pač tako seksapilna, da se ji ni mogel upret? Poznam punco, ki ima kar malce slabo vest, ker je pač bila 2x z zasedenim (2 različna primera), pa čeprav je fant sam hotel biti z njo in ni ona "rinila" vanj; bile so ravno take okoliščine - punce ni bilo zraven, žurkica, dobra volja... Punca je moja prijateljica in drugače zelo v redu oseba, ni nikoli imela problemov s fanti in nikoli se ni obnašala "lahko", ampak v takih primerih se ponavadi punco kar označi za ku***. Kar pa mislim da ni OK.
Kaj mislite vi?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Feb. 2011 14:55

Res je, varalica je tisti, ki mora študirat z glavo, ne pa z mednožjem in ne ljubček/ljubica.

Ampak veš kaj je, če je tej tvoji kolegici tak hud turn off zaseden tip, je pa tudi ne rabiš glih opravičevat zdaj. Bi glih tk lahko rekla "Nehaj, doma maš žensko", pa zdaj ne bi mela slabe vesti. Zaradi sebe, ne zaradi njega. Nobena žlica ne ropota sama.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 08. Mar. 2011 22:21

what goes around, comes around -> karma :D

Ja res ni fajn, je pa nekak tak kot sem si predstavljal. Tokrat šlo za punco ki jo imam rad zato je nekako drugače in si nemorem hladnokrvno reč "fuck it" pa jebat dalje.

imfit napisal/-a: kokica, kaj kako bi odreagiral? saj če bi to delala tako kot se delala niti izvedel ne bi, nebi mogel odreagerat.

Heh, očitno bi ji moral najprej razložit kako se naj stvari loti ker je sfalila v vsem kar je mogoče falit in to tako temeljito da sem jo moral najprej pustit, potem pa mi je vse priznala s sovzam v očeh. ah.

(očitno sem v razvoju še sam podzavestno podlegel gluposti "imej enega partnerja")

bedno je. zaenkrat vem le da alkohol pomaga.

http://vigrxplus-nakup.si/
lp Marjan
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:07, skupaj popravljeno 2 krat.
BrB, kosilo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Mar. 2011 22:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 08. Mar. 2011 22:31

Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
BrB, kosilo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Mar. 2011 12:01

A je dans kaj bolš al še kr spiš?
Mah, saj mi je žal za tebe...pa za to nesrečo, ki se ti je pripetila...pa glej, po drugi strani, zaj vsaj varat nena rabiš, ker maš vsa vrata odprta.
:wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Mar. 2011 13:32

Charlette napisal/-a:Eni pravijo, da je kriva slaba zveza

Še vsak primer varanja, ki ga poznam, je bil posledica problemov v zvezi. In navadno je bilo varanje tudti trigger, ki je nato sprožil refleksijo o smiselnosti zveze ipd. .....in še vsak primer varanja, ki ga poznam je vodil k zaključku zveze.

Tako da, neki očitno more bit na tem. (je pa res, da govorim za zveze svojih vrstnikov, ki so v večini primerov res dolgoletne, niso pa to zveze familja+skupni račun+ bajta+ 20 let+ dolgočasen seks+.....)
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 10. Mar. 2011 2:39

Pa še tako kdaj ko sem imel priložnost jo prevarat, sem se še na odziv na tem forumu spomnil pa si rekel raje ne, da vidim taj kako to zgleda če imaš z enim partnerjem vse pa si mu zvest
http://vigrxplus-nakup.si/
ja res, super je! :D
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 10. Mar. 2011 13:28

ah, varanje... don't get it.

poznam par, ki že približno 4-5 let živi skupaj (oba se bližata 30. letu)... stanovanje sta kupla in ga zdej odplačujeta.

enkrat mi je tip reku, da ga ženska vara oz. ga je varala (zdej ne vem, kako je s tem), in da je on to (z)vedu... sta bla nekaj časa popolnoma odtujena, kot da ne bi bla več par, ampak navadna cimra.

takrat sta se (najbrž zrad njenga varanja) zmenla, da bosta kao furala "odprto zvezo"... in tko je tudi on začel bluzit z drugo.

razlika je pa v tem, da njegova ženska ne ve za njegovo varanje, ker on noče, da zve... (a ni lih to point odprte zveze, da ti je to "dovoljeno"? :D) on je pa skrival...

pa še vseeno sta skupaj... čeprav sta se varala (mogoče se še vedno) in sta mela / mata očitno željo po drugih.
ne vem... js ne bi mogla živet z nekom, za kerga vem, da me je sposoben kadarkoli prevarat in si potem zatiskat oči pred tem.
kje je fora? sej ne morš vztrajat v taki zvezi samo zrad "stanovanja", zarad "navade" oz. "strahu, da boš sam" oz. najbol neumno - "da itak z vsakim večletnim partnerjem prideš slej ko prej v to fazo". (!?) c'mon.

in kar je najbolj smešno, da je ta tip dejansko izjavu, da je v tej "zvezi" srečen... kar meni osebno ne bo nikoli jasno.
ampak, hej, če je njemu kul, je meni tudi :D
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov