Zakaj in kako vigrx plus varati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
imfit napisal/-a: @claire: No claire edino tvoj prispevek se mi zdi pa mimo. Kje je zapisano to, da moraš imeti enega partnerja in te mora biti sram če jih imaš več? To je zgolj v naši kulturi.. Ponekod drugod je pa sramotno če ima nekdo le eno ženo, jih mora imeti vsaj 10 da nekaj velja.
Zakaj bi moral biti sposoben imeti enega partnerja, če imaš notranjo željo po večjem številu? (to zadno vprašanje mi dobro razloži in argumentiraj če moreš) Se moramo torej sramovati lastne narave?
torej. ponekod tudi ne pijejo alkohola, tako da to banalno nanašanje na druge kulture je najbolj bedast primer pojasnenjevanja varanja. madona ponekod se babe tudi ne brijejo. bi te rada videla, ko bi zagledal gošo ki bi kukala iz vseh strani kopalk ko bi svojo drago peljal na bazen.
glej, meni je en drek mar, pa če ima kdo 60 drugih bab za fukat. samo ne tako, da partner tega ne ve. to je podlo in to je to, kar si veliko ljudi ne prizna. da so strahopetci, da si ne upajo povedati ženski kako je na stvari, ker se bojijo biti sami. zanimivo. strašno strah jih je, da bi bili sami. na drugi strani so pa tako ponosni sami nase, da varajo. reve.
naprej pa tako. zdaj, če se mene vpraša je v partnerski zvezi na prvem mestu ljubezen, pa naj se sliši še tako klišejsko. pa mi ti dokaži, da izmed dveh bab, ki bi ju imel, ene ne bi imel rajši (argumentiraj/razčleni/analiziraj in utemelji). vedno je tako, da med dvema rečema imamo eno rajši. pa pustimo izbiro npr. mama ali punca. pač pa je enak primer ena ali druga prijateljica. vedno imamo eno rajši, ne glede na to , kako zelo imamo radi obe.
če pa seveda ti dobiš en kp takih žensk, ki bodo hodile skup na kafe in se pogovarjale, kako si jih fukal pa je to druga pesem. potem se ti ni treba sramovati ničesar. ampak ti neprestano govoriš o varanju. zdaj moja definicija varanja je- delati nekaj (z drugo osebo), kar vemo, da partner ne odobrava in mu to prikrivamo. kje so meje, določi par sam. nekaterim francosko poljubljanje ni varanje, drugim je varanje že skrivno dopisovanje prek sms-ov.
ne glede na to, kakšna je tvoja definicija varanja, še vedno izpadeš prasec, ker to počneš, oz. hočeš početi.
pač si najdi babo, ki bo za kao (kako že rečejo.. aja!) "odprto" zvezo- whatever that means. pa ne stokaj po forumih kako si bogi, ker se ne moreš gonit vseokoli. in kako si ti zdaj ne vem kako napreden, ker bi rad spremenil mišljenje množice. rajši se trudi, da bi zedinil ljudi. in zapomni si- najtežja stvar na svetu je spreminjanje mišljenja množice. zato so tako redki ljudje v zgodovini, ki jim je to dejansko uspelo. vso srečo tebi s tem! se ti pridem osebno poklonim, ko boš to dosegel.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
s0nckic4 napisal/-a: kako pa ti gledaš na to, da bi take podvige izvajala tvoja draga? potem bi ti pa čez nekaj mesecev sporočila da je noseča... bi zahteval teste očetovstva?
tole tudi mene zanima. predvsem drugo vprašanje.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
imfit, prvi del posta bi se še nekako strinjala s tabo.. ampak potem, ko pa si začel da more biti razlog za varanje dober.. no za mene nikakršen razlog ni dober oziroma ta razlog ne obstaja. Če te partner ne zadovolji, če nisi srečen, če potrebuješ nekaj več.. potem je to alarm, da oseba ni zate in je treba poiskati drugo. Če pa so afere kot same za človeka užitek, potem naj si najde primernega partnerja, s katerim furata odprto zvezo - ampak niti to mi ni 'jasno' ali kako naj rečem.
Varanje nikoli ne more bit pozitivna stvar, če veš da boš s tem nekoga prizadel.
Varanje nikoli ne more bit pozitivna stvar, če veš da boš s tem nekoga prizadel.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Point je da ti opravičuješ varanje z neko človeško potrebo(ki jo morda nekdo ima ali nima) po poligamiji. Seveda se strinjam s tem, da človek ne sme svoje potrebe zatret, AMPAK če imaš to željo, se najde več žensk, ki bi se morda s tem strinjale(tud to se da). Dobrih razlogov za varanje pa ni, ker je to egoistično izkoriščanje in žaljenje človekovega dostojanstva. Ta oseba noče biti v poligamiji, ti pa jo na prisilo, s svojim varanjem, spravljaš v to. Si ona zasluži takšnega zatiranja njene lastne želje po monogamiji, da ti lahko svojo željo uresničiš? Sicer pa se mi ne zdi noben od tvojih razlogov, zakaj smo proti varanju, pravi razlog. Jaz osebno sem proti varanju, ker imam v sebi željo ostati zvesta nekomu, ki mi ustreza na vseh področjih, če mi nebi ustrezal, najdem drugega, ne pa da bi zbirala 10ljudi vsakega z eno dobro karakterno ali vizualno lastnostjo ter si tako sestavljala popolnega fanta/ljubimca ipd. ali celo seks.
It was forever..but it didnt last long..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hm, predvsem se bi rada osredotočla na dva pojma, imfit.
Prvi je zaupanje med partnerjema. Namreč s tem, ko si ti z nekom v zvezi, se nekako predpostavlja, da si zaupata. Ne pravim, da morata biti odprti knjigi in vedet vse en o drugem, ampak mora bit določena mera zaupanja, ki je že splošno prednastavljena in vsi ljudje vemo, za kaj se gre. In če veš, da določenega ravnanja tvoj partner res ne odobrava, pač tega ne počneš, če ti partnerjevo mnenje kaj pomeni. Če ti partnerjevo mnenje nič ne pomeni in vseeno počneš stvari proti njegovi volji, potem je brezveze, da sta skupaj. Če nimata niti enakih osnovnih vrednot, kako boš potem s takim človekom fural neko zvezo? Ne, je prevelik prepad med vama. Če ti pa vrednota Resnice nič ne pomeni, potem pa pomeni, da si lažnivec, goljuf, prevarant in nepošten človek. Verjetno si to ne želiš biti, ne? Ampak žal, tako je. Ne moreš bit v nasprotju z resnico in še vedno pošten. To ne gre.
Pa še druga stvar: ti ji praviš stara moralna načela, starejša kot sam Vatikan.
Moralna načela so tisto, kar drži družbo pokonci, da se vsi ne pokoljemo med sabo. Moralna načela nas zadržujejo, da ne krademo. Moralna načela nas silijo, da pomagamo pomoči potrebnemu (vsaj tiste, ki ne premorejo empatije in jim torej to ni naravni vzgib). Brez teh moralnih načel bi vladal kaos, kajti na morali in običajih temelji zakonodaja. Ne metat v koš starih moralnih načel, no. Zaradi tega, ker varanje ni kriminalno dejanje po zakonu, še ne pomeni, da je moralno bolj dopustno od npr. kraje. Zdaj pa mi povej, zakaj ne greš v trgovino in si vzameš nekaj, kar ni tvoje? Ker se bojiš policije in sankcij? Če je to edini razlog, da ne kradeš, potem te popolnoma razumem, ker to kaže, da si več kot očitno res človek brez načel in hrbtenice
Pa še opomba: sicer sem ti pisala tako, kot da se vse nanaša na tebe osebno, nekako nočem "napadat" tebe kot osebo, temveč zgolj tvoje razmišljanje. Torej, you aint bad, bad is, what you said. Tak da nena rabiš zavzet ombrambnega položaja (zgolj kot opomba, ker se to rado dogaja na tem forumu, da folk vse preveč osebno jemlje)
Prvi je zaupanje med partnerjema. Namreč s tem, ko si ti z nekom v zvezi, se nekako predpostavlja, da si zaupata. Ne pravim, da morata biti odprti knjigi in vedet vse en o drugem, ampak mora bit določena mera zaupanja, ki je že splošno prednastavljena in vsi ljudje vemo, za kaj se gre. In če veš, da določenega ravnanja tvoj partner res ne odobrava, pač tega ne počneš, če ti partnerjevo mnenje kaj pomeni. Če ti partnerjevo mnenje nič ne pomeni in vseeno počneš stvari proti njegovi volji, potem je brezveze, da sta skupaj. Če nimata niti enakih osnovnih vrednot, kako boš potem s takim človekom fural neko zvezo? Ne, je prevelik prepad med vama. Če ti pa vrednota Resnice nič ne pomeni, potem pa pomeni, da si lažnivec, goljuf, prevarant in nepošten človek. Verjetno si to ne želiš biti, ne? Ampak žal, tako je. Ne moreš bit v nasprotju z resnico in še vedno pošten. To ne gre.
Pa še druga stvar: ti ji praviš stara moralna načela, starejša kot sam Vatikan.
Moralna načela so tisto, kar drži družbo pokonci, da se vsi ne pokoljemo med sabo. Moralna načela nas zadržujejo, da ne krademo. Moralna načela nas silijo, da pomagamo pomoči potrebnemu (vsaj tiste, ki ne premorejo empatije in jim torej to ni naravni vzgib). Brez teh moralnih načel bi vladal kaos, kajti na morali in običajih temelji zakonodaja. Ne metat v koš starih moralnih načel, no. Zaradi tega, ker varanje ni kriminalno dejanje po zakonu, še ne pomeni, da je moralno bolj dopustno od npr. kraje. Zdaj pa mi povej, zakaj ne greš v trgovino in si vzameš nekaj, kar ni tvoje? Ker se bojiš policije in sankcij? Če je to edini razlog, da ne kradeš, potem te popolnoma razumem, ker to kaže, da si več kot očitno res človek brez načel in hrbtenice
Pa še opomba: sicer sem ti pisala tako, kot da se vse nanaša na tebe osebno, nekako nočem "napadat" tebe kot osebo, temveč zgolj tvoje razmišljanje. Torej, you aint bad, bad is, what you said. Tak da nena rabiš zavzet ombrambnega položaja (zgolj kot opomba, ker se to rado dogaja na tem forumu, da folk vse preveč osebno jemlje)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
pa ne stokaj po forumih kako si bogi, ker se ne moreš gonit vseokoli. in kako si ti zdaj ne vem kako napreden, ker bi rad spremenil mišljenje množice.
Je bilo to res potrebno?
Stokam na forumu ker se ne morem gonit vseokoli? Hočem dobro in označiš me kot da "pametujem" kot nek diktator. Mislim, da ti nisem prislonil puške na glavo in rekel "varaj or else", pripravljen sem bil upoštevati tuja mnenja in probleme, ki sem jih sam morda spregledal.
Minilo me je do debate, čeprav so nekateri prispevki in mnenja odlični (npr. pozitivna vibracija ).
In recimo:
To je v smislu, jaz zivim enkrat in briga me za vse ostalo, pomebno je samo moje zadovoljstvo, ali bo kdo prizadet, me ne zanima.
Kar nekajkrat sem jasno napisal, da je zelo pomembno, da nihče ne bo prizadet, to sem celo izpostavil kot pogoj za kakršnokoli varanje.. potem se pa najde nekdo ki moje mnenje obrne in naenkrat me "bk" za vse ostale.
Punce, lepo se imejte. V primeru moderatorskega posega v debato, oz. opravičila za neprimerna obtoženja pa se še vrnem.
http://vigrxplus-nakup.si/
lp
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
imfit napisal/-a: kaj vas je torej pri tem oviralo? Tale dva razloga razlogov;
1) S tem lahko močno ranimo čustva partnerja, ter ogrozimo tudi naš socialni status. »Zlomljeno srce« lahko predstavlja več problemov, običajno sledi uspešno dolgoročno okrevanje prevaranega
2) Drug glavni vzrok, da je večina proti varanju, pa je nek moralni zadržek v nas samih.
Torej, s tema dvema razlogoma se najbrž vsi strinjamo? Potemtakem je potrebno le »rešiti« ta dva problema, in situacija se naenkrat obrne, lahko postane pozitivna ali pa celo nekaj najlepšega kar se nam je v življenju zgodilo. Zakaj torej slediti nekim moralnim načelom, ki so starejši kot sam Vatikan, če pa je cilj našega kratkega življenja »imeti se kar se da lepo«? imamo občutek da potrebujemo več, si želimo »živeti sanje«.. itn.
Mene se zdi, da zelo lepo razumem tvoj prvi post. K tebi zasledim kontradiktornost, niti sam jasno ne znas razloziti, ker potem na forumu pises, kako si proti, da je oseba prizadeta. Le kako? Jaz tega ne vidim, v prvemu postu!
Ce pa najdes oseba, ki bo lepo sprejela poligamijo, to je drugo! Ne mesaj polme Poligamija in Varanje!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
imfit napisal/-a: Zakaj torej slediti nekim moralnim načelom, ki so starejši kot sam Vatikan, če pa je cilj našega kratkega življenja »imeti se kar se da lepo«? Seveda, ko enkrat najdeš sorodno dušo oziroma tistega, ki mu v ameriških filmih pravijo »the one« je varanje nepotrebno in nemogoče. A kaj ko marsikdo te osebe ne najde nikoli v življenju ali pa morda takšna oseba zanj sploh ne obstaja (čeprav nam filmi že celo življenje vbijajo v glavo idejo, da je za vsakogar nekje nekdo, ki je zanj popoln, vendar je resničnost vendarle nekoliko grša – preprost dokaz (ki ga ni mogoče zavreči) za to; na svetu je na milijone ljudi ki niso nikoli bili srečno zaljubljeni). Torej, če si hočemo privoščiti neko lepo afero ali sekundarno razmerje, se je najprej treba rešit »moralnega zadržka«. Zavedat se je treba v kaj se spuščamo in imeti dober razlog za to (partner nam ne v celoti ustreza, ne nudi vsega kar želimo tako v življenju kot v »postelji«, imamo občutek da potrebujemo več, si želimo »živeti sanje«.. itn. od vsakega posameznika odvisno, razlog mora bit trd in utemeljen, v mojo definicijo »varanja« ne uvrščam kratkih »grehov« zaradi alkohola, kakršnekoli motnje ali drugih substanc), hkrati pa je treba biti v dobri psihični pripravljenosti, da nas ne »peče vest«, ter da se ne izdamo na lažeh. Najtežje je sam sebe pripravit na to.
Tole e pa rahlo bedasto... Zakaj za vraga imeti partnerja ki ti ne ustreza - ani potem bolje imeti fuck buddy-ja oz. več le-teh... Ne razumem zakaj želiš osebo ki je ne ljubiš definirati kot svojega partnerja? Zaradi psdiholoških potreb? zaradi občutka da si ljubljen?nevem jz dobim to tudi od prijateljev, zvečer se lahko stisnemu FB-ju in se crkljam z njim. V zvezo se bom spuščala samo z THE ONE osebo.
Verjamem pa da ko si z the one nekaj let se sreminjata oba in mogoče takrat ta oseba ni več the one in tu se potem začne varanje ko iščeš novo osebo ki bo the one.
-
claire - Cosmopsiho
imfit napisal/-a: da nihče ne bo prizadet, to sem celo izpostavil kot pogoj za kakršnokoli varanje..
veš kaj? če nihče ni prizadet, to ni varanje. halo. to je potem tak dogovor med dvema. koliko to lahko ali ne more laufati ne bom razpravljala, ampak ti zelo mešaš pojme kot ti je že akvamarin povedala.
ti si prej govoril o "pozitivnih učinkih varanja". česar bolj butastega še nisem slišala. (kot:pozitivni učinki drog- a res? dajte no.) ne o tem, da se s skoki čez plot oba strinjata. in ja- še vedno mislim, da še nisi dozorel in ti je trenutno največji vrhunec lajfa razmišljati kako bi lahko fukal čimveč bab hkrati, brez da bi bil samski. sori, ti meni deluješ star največ 20.
in kje je tvoja analiza mojega vprašnja zate? glede na to, kako si bil pogumen, da ti moram jaz razčlenjevati moj post. no- a maš lahko 2 isto rad?
in zdaj takoj, ko se ena s tabo ne strinja jokat in dol iz foruma. oz. verjetno na drug forum. priporočam http://www.tetajusti.si/forum/pozitivniučinkivaranja
-
claire - Cosmopsiho
= nimam več argumentov.imfit napisal/-a: Minilo me je do debate, čeprav so nekateri prispevki in mnenja odlični
in brez skrbi da moderatorskega posega v temo očitno ne bo, ker moderatorka tudi sama sodeluje. verjetno če bi mislila, bi že bentila. samo za info.
(jaz se ti ne bom opravičila, če slučajno to pričakuješ).
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
imfit, tudi če varaš z "najboljšimi nameni", kot jih opisuješ, si s tem osebo, ki ji lažeš, reduciral na nivo objekta.
S tem, ko ji zavoljo "njene sreče" zatajuješ resnico okoli nje, si jo implicitno proglasil nezmožno soočenja s to resnico, in si prevzel odgovornost za odločanje namesto nje. S tem si spremenil naravo vajinega odnosa, tako da to ni več odnos med dvema enakovrednima osebama, temveč je odnos med enim, ki manipulira, in drugim, ki je zaveden.
Če to delaš s človekom, ki si takega odnosa ne želi, potem delaš proti resničnim interesom te osebe. To ni prav, in tega ne moreš opravičiti.
Svojo manipulacijo lahko opravičiš kvečjemu, če meniš, da tvoja partnerka razmišlja podobno, in mogoče tudi ona manipulira tebe. To ni odnos, ki bi si ga jaz želel, ampak če se v takem odnosu dobro počutiš, ti tega ne morem oporekati.
S tem, ko ji zavoljo "njene sreče" zatajuješ resnico okoli nje, si jo implicitno proglasil nezmožno soočenja s to resnico, in si prevzel odgovornost za odločanje namesto nje. S tem si spremenil naravo vajinega odnosa, tako da to ni več odnos med dvema enakovrednima osebama, temveč je odnos med enim, ki manipulira, in drugim, ki je zaveden.
Če to delaš s človekom, ki si takega odnosa ne želi, potem delaš proti resničnim interesom te osebe. To ni prav, in tega ne moreš opravičiti.
Svojo manipulacijo lahko opravičiš kvečjemu, če meniš, da tvoja partnerka razmišlja podobno, in mogoče tudi ona manipulira tebe. To ni odnos, ki bi si ga jaz želel, ampak če se v takem odnosu dobro počutiš, ti tega ne morem oporekati.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
sploh ne razumem, kako lahko nekdo trdi, da obstajajo tudi pozitivne plati varanja , mislm !? mogoče zatebe res, če pač ne čutiš nobene slabe vesti zadržkov, kar se men ne zdi normalno, tvoj partner torej prevarani pa je vsekakor prizadet, seveda će je v vajinem odnosu bila prisotna ljubezen,..resnično se mi ne zdi fer s tvoje strani, pravzaprav strahopetno za nekoga, da ne upa povedati svojemu partnerju, kako čuti
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
"Svoboda posameznika se konča tam, kjer se začne svoboda drugega."imfit napisal/-a:če pa je cilj našega kratkega življenja »imeti se kar se da lepo«?
So drugi dobro tole opisali (če je dogovor med vama tak, da so dovoljene "zabave" izven zveze - kul za vaju, če ni - ni tle nobenih "pozitivnih" strani).
Tole je pa "fail on so many levels".imfit napisal/-a:sončika absolutno, tvoja druga partnerka mora imeti enak pogled na to, prva pa tako ali tako ne izve.. Nikakor pa nesmeš kogarkoli prizadet, s tem se strinjam.
-najprej "zagovarjaš" ljubico, potem se spomniš še na partnerko
-če partnerka izve ali ne - vseeno ji lažeš, jo zavajš, se pretvarjaš, da je vse ok, medtem ko veš, da njej varanje ni kul -> je prizadeta.
(podčrtano pa nikakor niso "dobre lastnosti" posameznika)
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Varanje je za moje pojme nekaj najbolj podlega, kar lahko en partner naredi drugemu.
Nikoli nisem varala in verjetno nikoli ne bom. Prej grem rajsi s partnerjem narazen in sem sama in sexam s komerkoli hocem, kot da prevaram partnerja.
Nikoli nisem varala in verjetno nikoli ne bom. Prej grem rajsi s partnerjem narazen in sem sama in sexam s komerkoli hocem, kot da prevaram partnerja.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
meni se zdi da varanje tako ali tako večina vzame preveč osebno. večinoma pa partner ne vara ker je nekaj tako groznega v odnosu ampak pač za popestritev lastnega življenja.
Sama ne bi varala in nikoli nisem, ne obsojam pa tistih ki to počnejo. Vsak ima svoje razloge. Žena ali mož pa tudi ponavadi vesta da parter vara ampak ko seštejejo ena + ena (prednosti življenja z neko osebo in slabosti če bi bili brez te osebe) se odločijo da nič ne vedo in zatisnejo oči. Osebi ki vara v zvezi ni slabo in nima želje da jo prekine.
Če dam samo za primer mamo z dvema majhnima otrokoma. Ona zasluži povprečno, on zasluži zelo veliko. Mož je do nje ljubeč, jo upošteva, po petnajstih letih se obnaša enako do nje kot se je na začetku,skupaj hodita ven, vsake počitnice gredo nekam na dopust. Mož jo vara - kar pomeni da 1 do 2x na teden gre svoji mlajši ljubici za urico ali dve. Če se ona loči bo konec počitnic, ker kot sem rekla ona zasluži povprečno, ker ima dva otroka bo verjetno dobila tudi povprečnega moškega - če ga dobi (trenutni pa je idealen - njegova največja napaka so te štiri ure v tednu). Torej realno kaj je bolje ostati ali oditi???
Sama ne bi varala in nikoli nisem, ne obsojam pa tistih ki to počnejo. Vsak ima svoje razloge. Žena ali mož pa tudi ponavadi vesta da parter vara ampak ko seštejejo ena + ena (prednosti življenja z neko osebo in slabosti če bi bili brez te osebe) se odločijo da nič ne vedo in zatisnejo oči. Osebi ki vara v zvezi ni slabo in nima želje da jo prekine.
Če dam samo za primer mamo z dvema majhnima otrokoma. Ona zasluži povprečno, on zasluži zelo veliko. Mož je do nje ljubeč, jo upošteva, po petnajstih letih se obnaša enako do nje kot se je na začetku,skupaj hodita ven, vsake počitnice gredo nekam na dopust. Mož jo vara - kar pomeni da 1 do 2x na teden gre svoji mlajši ljubici za urico ali dve. Če se ona loči bo konec počitnic, ker kot sem rekla ona zasluži povprečno, ker ima dva otroka bo verjetno dobila tudi povprečnega moškega - če ga dobi (trenutni pa je idealen - njegova največja napaka so te štiri ure v tednu). Torej realno kaj je bolje ostati ali oditi???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]