Zakaj in kako vigrx plus varati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Mar. 2011 14:40

^^ pa no dobro a si ti eden tistih, ki so "naplahtali" "klasičnega" človeka, da so mu zvesti? no, mene res zanima kako ti živiš. če je še vse po starem imaš punco. a jo varaš? zakaj da? zakaj ne? hočeš odprto zvezo in kar ji ne boš povedal?

pa kje piše, da so tisti, ki imajo željo po gonjenju na iq višji ravni? pa wtf? to je res tumil že alwaleed. kje vi vidite povezavo med tem, da nekdo noče/ne more živeti z enim partnerjem in ga ljubiti in inteligenčnim količnikom?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Mar. 2011 14:46

Džeki napisal/-a:Zagotovo bi bilo najbolj pravično, da bi si tisti, ki ni sposoben biti zvest, izbral recimo eno žensko za odprto vezo, kakšno ima recimo Alwaleed. Verjetno ne rabim lepit linka do tiste teme, kjer je večina Alwaleedovo zvezo spljuvala. Vam to kaj pove?

Alwadeed je srečen, nesrečni so samo ljudje ki ne razumejo da lahko tudi takšni odnosi delujejo.

Džeki napisal/-a:In kaj torej ostane, ljudem, ki po naravi niso zvesti? Partnerja za odprto zvezo je, kot smo ugotovili, zelo težko najti. Zato je lažje naplahtati enega klasičnega in furati navidezno zvestobo.

Po svoje je oboje laž, prvi primer zato ker si lažeš da so ljudje v osnovi dobri, ter ne varajo. V drugem primeru si pa lažeš, da ne obstajajo ljudje ki so zvesti in lahko furajo monogamo zvezo

Džeki napisal/-a:Konec koncev je človek tako narejen, da izbere najlažjo možnost, ne najtežjo. Lažje je nalagati klasičnega človeka, ki predpostavlja, da mu mora biti parner zvest, kot pa najti neklasičnega partnerja, ki zvestobe ne pričakuje.

To je res, da človek izbere lažjo pot. Ampak na koncu te spet noben ne sili, da si v zvezi ki ti ne ustreza-zatorej se ne gre za definicijo zveze posameznika, ampak koliko si ti zrel da veš kakšno zvezo in s tem partnerja iščeš.

Džeki napisal/-a:Zdajle spet igram hudičevega advokata, ampak: veliko lažje je živeti vsaj na videz tako, kot družba od tebe pričakuje, kot pa se odkrito zoperstaviti in živeti po svoje.

Zvestoba je ideal, v katerega ljudje verjamemo, ker hočemo verjeti, ker smo pač tako vzgojeni.

Tisto kar si napisal, o TV in cerkvi vse drži, ampak jaz še verjamem da smo ljudje v osnovi spodobna in dobra bitja (stupid me), ampak to sem se odločil sam, in mislim da morajo na koncu še zmeraj obstajati neke norme in družbena pravila, ker bi postal to popolni kaos če bi vsak delal kar mu pade na kraj pameti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Mar. 2011 15:00

Džeki napisal/-a:Ljudi, ki so pripravljeni na odprto zvezo je namreč zelo malo; večina nas, vključno z mano, ima od cerkve, medijev, družbe...preveč oprane možgane, da bi bili sposobni prostovoljno svojega partnerja deliti z drugimi.

Zdajle spet igram hudičevega advokata, ampak: veliko lažje je živeti vsaj na videz tako, kot družba od tebe pričakuje, kot pa se odkrito zoperstaviti in živeti po svoje.

Zvestoba je ideal, v katerega ljudje verjamemo, ker hočemo verjeti, ker smo pač tako vzgojeni.
Zdej si spet zasel neki v neko druzba bla bla bla bla joj tako smo vzgojeni. Ni res, da je to glavni razlog. Glavni razlog je bioloski. Samci, ki jim drugi natepavajo samice pac niso evolucijsko uspesni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Mar. 2011 15:01

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Mar. 2011 15:18

Jaz se z varanjem ne strinjam, razumem pa, zakaj do njega pride. Razumeti varanje je čisto enostavno, sej sem dal napotke.

Najprej vzameš v zakup, da marsikdo enostavno ni monogamen.

Nato vzameš v zakup, da mu tega niti družba, niti cerkev nista izbila iz glave.

Nato vzameš v zakup, da je lažje biti na videz prilagojen, kot odprto neprilagojen, kar povzroči zgražanje med ljudmi.

( Tudi claire je napisala, da je nemogoče spreminjati množico, evo tu je keč vsega ).

Ko nazadnje vzameš v zakup še, da je človek leno bitje, ki se vedno odloči za najlažjo možnost, nikoli najtežjo; da je lažje lagati standardnemu partnerju, da si zvest; kot pa najti nestandardnega partnerja...je odgovor na dlani.

Marsikdo je k varanju nagnjen; obenem pa si večina niti pomisliti ne upa, da bi bili sami prevarani. Tudi večina varalic bi dobila napad besa, če bi sami izvedeli, da so bili prevarani.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Mar. 2011 15:23

iq ni isto kot eq. in če ima nekdo visok iq ne pomeni nujno visokega eq...
our emotional intelligence determines our potential for learning the practical skills that are based on its five elements: self-awareness, motivation, self-regulation, empathy, and adeptness in relationships
, pri čemer posamezni elemnti prestavljajo
* Self Control: Are able to manage disruptive emotions and impulses effectively

* Trustworthiness: Display honesty and integrity

* Conscientiousness: Dependable and responsible in fulfilling obligations

* Adaptability: Flexible in handling change and challenges

* Innovation: Open to novel ideas, approaches, and new information.

vir
to, da nekdo "podleže" naši kao primarni nastavitvi, da smo poligamni, kaže kvečjemu na nizek eq. in da ta nekdo to poskuša zakrit z višino svojega iq je za moje pojme izraz večvrednostnega kompleksa. (ampak o tem smo že nekoč debatirali, če se prav spomnim..)
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Mar. 2011 15:36

Zgleda da imajo moji moski prijatelji visji EQ kot zenski (samokontrola, zanesljivost, moznost zaupanja osebi). :P
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Mar. 2011 15:52

women’s brain biology may give them a natural EQ performance advantage

klik :D :D :D

p.s. je pa izjava vzeta iz konteksta; kar pomeni, da je čist možno, da je v tvoji družbi tako. ampak mogla sm.. :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Mar. 2011 15:59

s0nckic4, jaz sem pisala o custveni inteligenci in o tem da tisti, ki so poligamni imajo nizjo custveno inteligenco...

tisti alwaleed, naj se oglasi na debato.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Mar. 2011 16:05

^^On pride občasno, ima Partizansko tehniko- pride in raztura, potem pa pobegne :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Mar. 2011 16:27

s0nckic4 napisal/-a:
women’s brain biology may give them a natural EQ performance advantage

klik :D :D :D

p.s. je pa izjava vzeta iz konteksta; kar pomeni, da je čist možno, da je v tvoji družbi tako. ampak mogla sm.. :D
Sicer ne vem od kod jim ta sklep. Zenske imate pregovorno slabo samokontrolo. Od zretja sladkarij do vecjih stvari kot so varanje ker vam en drug tip naredi mehka kolena (zato tudi ne morem slepo zaupat zenskam). Conscientousness: kadarkoli zenska karkoli obljubi to (upraviceno) jemljem z rezervo. Moski se bolj drzijo svojih obljub. Trustworthiness: Nekomu ki se predaja trenutnemu navdihu in custvom pac ni nevemkaj za zaupat.

In tudi kar se tice teh varanj, ima dzeki cisto prav: nima smisla tega pretirano obsojat in se razburajt. Zensk ne spremenis. Vse kar lahko naredis je da upas, da ne sreca kje kakega invazivnega jebackega modela ob katerem ji bo zacela scemet tamala. Model bo vztrajen ona bo govorila "ne" "ne" "ne" "ne, tipa mam" "ja". Svojem tipu (nic hudega slutecemu) bo govorila, da ji konstantno en tip tezi, a ne bo prekinila komunikacije z njim. Ze ducatkrat videno in tudi sicer ne mores nic proti temu razen to, da jo doma drzis lol.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Mar. 2011 16:44

Mahagonij napisal/-a: "ne" "ne" "ne" "ne, tipa mam" "ja".

Al sem js v svoji preteklosti nalatela na same take primerke, ki niso znali držat tiča v hlačah ali je ta tvoja teorija večji larifari kot comeback od britney spears.

Ravno tako kot ženske, tudi tipi podlegajo vse sort skušnjavam, na najbolj neumne, plehke in transparentne tehnike pecanja, ki to v resnici sploh niso.

Tako da ne bi zdej js na dolgo in široko tle o tem, kako so tipi racionalna bitja, ženske pa gredo tam, kjer jih vodi srce in podobne fore.

Aint buying.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Mar. 2011 18:31

sirova štručka napisal/-a:Alwaleed je član Mense :D

svaka mu čast. res.
ampak menda to ni zato, ker je v odprti zvezi. :P

sploh se pa đekijev zadnji post že lažje bere.
jaz se v grobem itak strinjam z đekijem. samo me razkurijo neke povezave primitivnosti in monogamnega odnosa na eni strani ter megarazgledanosti in poligamnosti na drugi strani.
o vcepljanju nekih vzorcev itd. (cerkev, starši, šola...), to se pa ni kaj za strinjat. to tako je. nihče pa ne trdi, da so to edini vplivi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Mar. 2011 19:48

Mahagonij napisal/-a:Sicer ne vem od kod jim ta sklep. Zenske imate pregovorno slabo samokontrolo. Od zretja sladkarij do vecjih stvari kot so varanje ker vam en drug tip naredi mehka kolena (zato tudi ne morem slepo zaupat zenskam). Conscientousness: kadarkoli zenska karkoli obljubi to (upraviceno) jemljem z rezervo. Moski se bolj drzijo svojih obljub. Trustworthiness: Nekomu ki se predaja trenutnemu navdihu in custvom pac ni nevemkaj za zaupat.
Naštevaš vse, razen...empatije.
Bojda imamo to ženske(*) močneje/bolje "izraženo"/razvito, zatorej se lahko domneva, da imamo višji EQ.

*prosim ne sodit samo po tem forumu :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Mar. 2011 0:44

purple_rain napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Sicer ne vem od kod jim ta sklep. Zenske imate pregovorno slabo samokontrolo. Od zretja sladkarij do vecjih stvari kot so varanje ker vam en drug tip naredi mehka kolena (zato tudi ne morem slepo zaupat zenskam). Conscientousness: kadarkoli zenska karkoli obljubi to (upraviceno) jemljem z rezervo. Moski se bolj drzijo svojih obljub. Trustworthiness: Nekomu ki se predaja trenutnemu navdihu in custvom pac ni nevemkaj za zaupat.
Naštevaš vse, razen...empatije.
Bojda imamo to ženske(*) močneje/bolje "izraženo"/razvito, zatorej se lahko domneva, da imamo višji EQ.

*prosim ne sodit samo po tem forumu :D
Jst nastevam? Sej ni moj seznam.
Pa tudi sicer ne verjamem v to navedbo. Zenske imajo zmoznost empatije predvsem pri stvareh ki so/bi lahko jih/si lahko predstavljajo da bi jih dozivele. Ostalo je pa bl zanic. To dejstvo je mocno razvidno ko pride kak tipson za nasvete sprasevat, ko brcate v temo, ker pac ne zmorete empatirat z njim.

floribunda napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a: "ne" "ne" "ne" "ne, tipa mam" "ja".

Al sem js v svoji preteklosti nalatela na same take primerke, ki niso znali držat tiča v hlačah ali je ta tvoja teorija večji larifari kot comeback od britney spears.

Ravno tako kot ženske, tudi tipi podlegajo vse sort skušnjavam, na najbolj neumne, plehke in transparentne tehnike pecanja, ki to v resnici sploh niso.

Tako da ne bi zdej js na dolgo in široko tle o tem, kako so tipi racionalna bitja, ženske pa gredo tam, kjer jih vodi srce in podobne fore.

Aint buying.
No no... ce grem jst take bedarije delat je to moja racionalna odlocitev. Vsekakor potem ne vzvratno racionaliziram svojih dejanj kot da "se je zgodilo" ali pa "to pa zato ker mi ne posveca dovolj pozornosti" in podobni bullshit problemi. Jst bi vsaj prevzel krivdo. Sej imas na zacetku te teme kronski primerek.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov