Zabava za fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Annija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2016
Pozdravljeni, mogoče ta tema ne spada ravno sem ali pa sej je vključena velika ljubezen
Fant ima čez čez 20 dni rojstni dan, ampak bi mu rada pripravila zabavo, ampak nimam še izkušenj iz tega zato niti ne vem koliko pa kaj bom rabila. Bilo naj bi cca 15-25ljudi.
Glede dekoracije, torte to mi ni problem ampak ostalo... -.-
Fant ima čez čez 20 dni rojstni dan, ampak bi mu rada pripravila zabavo, ampak nimam še izkušenj iz tega zato niti ne vem koliko pa kaj bom rabila. Bilo naj bi cca 15-25ljudi.
Glede dekoracije, torte to mi ni problem ampak ostalo... -.-
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
pisi folku na fb kaj radi pijejo in nabavi vsega po malo.. glede na to, da je poletje, ne pozabi na dovolj brezalkoholne pijacem za se odzejat. sicer pa - cim manj komplicirat... par fantov zadolzis za cevape, s kolegicami kaj specite, prinesi laptop za muziko in to je to
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kaj pa če nabaviš določeno količino pijače in ostalo nardiš po principu bring your own booze?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Če se ne motim, imajo nekatere bolj ''vaške'' trgovine tudi to foro da vzameš pjačo, in kar ostane zapakirano lahko prineseš nazaj pa ti vrnejo denar?
Nisem pa 100%, lahko da je pri nas to bolj po vezah zmenjeno
Nisem pa 100%, lahko da je pri nas to bolj po vezah zmenjeno
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Odvisno, kolk spijete.
Jaz racunam eno litesko flaso zganja na tri osebe + okol 4 (male, druga se tezko dobi tukaj) pire po osebi. Vrsto zganja prilagodis okusu. Na litersko flaso zganja 3 litre mikserjev. Plus se nekaj ekstra mikserjev za odzejat in brezalkoholike. Mikserji - odvisno, kaj od zganja, ampak s kokakolo in pomarancnim sokom ne mores zgresit. Mi imamo na privat zurkah vedno pripisano vljudno vabilo, da bo za alkohol poskrbljeno, ampak gostje lahko prinesejo najljubso alkoholno/brezalkoholno pijaco. Ker drugace lahko bankrotiras. Kar ostane imas pač za drugič. Raje vec kot manj. Ker noces videt zabave zeljenga folka, kako isce alkohol
Na prvi zurki nama je s fantom vsega zmanjkalo, na zadnji sva vec domov prinesla, kot na zurko nesla
Jaz racunam eno litesko flaso zganja na tri osebe + okol 4 (male, druga se tezko dobi tukaj) pire po osebi. Vrsto zganja prilagodis okusu. Na litersko flaso zganja 3 litre mikserjev. Plus se nekaj ekstra mikserjev za odzejat in brezalkoholike. Mikserji - odvisno, kaj od zganja, ampak s kokakolo in pomarancnim sokom ne mores zgresit. Mi imamo na privat zurkah vedno pripisano vljudno vabilo, da bo za alkohol poskrbljeno, ampak gostje lahko prinesejo najljubso alkoholno/brezalkoholno pijaco. Ker drugace lahko bankrotiras. Kar ostane imas pač za drugič. Raje vec kot manj. Ker noces videt zabave zeljenga folka, kako isce alkohol
Na prvi zurki nama je s fantom vsega zmanjkalo, na zadnji sva vec domov prinesla, kot na zurko nesla
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]