Za moške - prvi seks, številko punc ipd.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- kanita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2010
en lep pozdrav vsem! )
mene pa zanima, kdaj-pri kolkih letih ste fantje izgubili nedolžnost in še, koliko punc ste imeli, s kolkimi pa ste se poljubljali, npr na kaki zabavi...ali neradi govorite o bivših? sedanjim puncam poveste vsa imena, itd. o bivših? vas veliko sprašujejo o tem?
lp, K
mene pa zanima, kdaj-pri kolkih letih ste fantje izgubili nedolžnost in še, koliko punc ste imeli, s kolkimi pa ste se poljubljali, npr na kaki zabavi...ali neradi govorite o bivših? sedanjim puncam poveste vsa imena, itd. o bivših? vas veliko sprašujejo o tem?
lp, K
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mene vedno presenti številka če mi tip iskreno pove in potem sem sama raje tiho... V povprečju dejansko mislim da imajo tipi manj bejb kot pa bejbe tipov, samo zgleda več ker se tipi o tem precej radi hvalijo, ženske pa seveda modro molčimo...
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Nesanica napisal/-a:mene vedno presenti številka če mi tip iskreno pove in potem sem sama raje tiho... V povprečju dejansko mislim da imajo tipi manj bejb kot pa bejbe tipov, samo zgleda več ker se tipi o tem precej radi hvalijo, ženske pa seveda modro molčimo...
To bi pa skor verjel, ker so kakšne res prave ninfomanke. Me je zadnjic presenetila ena kolegica stara 26 let, ko je govorila o številki 60
Nikoli nisem sexal le zato da se spraznim. Bil sem res samo s tistimi, ki so name naredile zelo dober vtis (telesno in karakterno). Sem pa lih zadnjic razmisljal s kolikimi sem dejansko bil, ker nisem delal črtic. Na koncu sem se začudil, da jih niti ni bilo tako malo. Do točne številke pa verjetno ne bom prišel nikoli.
O bivših nisem nikoli govoril okoli, tudi spraševal ne svojih priležnic, ker me ni zanimalo. Se pa podzavestno izogibam lahkim puncam.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na diplomi mi nikjer ne piše, da bi bil statistik
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov