Vzdržnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Jul. 2011 6:34

DiNozzo napisal/-a:To je zelo pametna odločitev, saj se izogneš prenekaterim problemom:
1. ko pride do spolnosti imata s partnerjem/ico podpisano "pogodbo", ki ti daje precejšnjo pravno varnost -- ni se ti treba bati, da če bo seks slab, da gre partner/ica iskat potešitev drugam

A ti to resno? Kaksno pravno varnost neki? Kolikor vem s podpisom porocne pogodbe nikjer ne podpises, da ne bos nikoli prevaral in nihce te pravno ne more preganjati, ce varas. Glede na to, koliko ljudi vara v danasnjih casih, na zalost ne mores biti 100%, da te partner po poroki ne bo prevaral. Ce je sex slab, se toliko manj.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 25. Jul. 2011 9:28

DiNozzo napisal/-a:Obstajamo tudi dedci, ki razmišljamo tako in ti odkrito povem, da je težko ampak se da.

A si ti mogoče mazohist?
Res ne vidim poante v tem, da bi blo treba trpeti in se zadrževati, če obema paše.
Me pa res zanima, kaj s tem početjem sploh lahko dosežeš?
Sito, ki bi ločevalo zrnje od plevela to definitivno ni.
Sem pa bolj mnenja, da se nisi do zdaj še mel šanse dol dat in zato zagovarjaš ta srednjeveški način življenja :twisted:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 25. Jul. 2011 15:27

DiNozzo napisal/-a: ko pride do spolnosti imata s partnerjem/ico podpisano "pogodbo", ki ti daje precejšnjo pravno varnost -- ni se ti treba bati, da če bo seks slab, da gre partner/ica iskat potešitev drugam

Ah daj daj... nimam nič proti temu, da se nekdo tega drži ker je to pač njegova osebna odločitev ampak tole kar si zgoraj napisal je pa navaden bullshit. Kako pravno varnost ti lahk da en podpisan papir?
Poroka ni nobeno zagotovilo, da te nekdo ne bo varal.

DiNozzo napisal/-a:Veliko prijateljic mi je povedalo, da je spolnost po 24. letu v resni zvezi boljša kot pa pri 16.

Seveda, da je boljša ker si pred tem neke izkušnje nabiraš in že marsikaj veš in si dal skozi... normalno da je z leti pol boljše.

DiNozzo napisal/-a:Poslušaj svoj notranji instinkt t.i. gut feeling

Marsikdo se kao zanaša na njega, tudi jaz sem se pa nisem čakala do poroke in mi niti malo ni žal za pretekle izkušnje in odločitve, ki sem jih naredila. Če je pa bla napačna sem se pa nekaj naučila iz nje. Tebe je pa strah, da boš prizadet in razočaran al kaj vem.

Kot sem že prej napisala, nimam nič proti če se nekdo za to odloči ampak pri tebi sem pa občutek dobila, da še nikoli nisi spoznal nobene osebe, ki bi mogoče spremenila tvoje mnenje in zato tako razmišljanje. (razen, če so verski razlogi pol pa ne vem kaj na rečem).

Kakorkoli upam, da najdeta sebi podobno razmišljajoče partnerje in da ne bosta na koncu vseeno razočarana v življenju, če vama to ne bo uspelo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 25. Jul. 2011 21:21

Ne vem kje že je nekdo napisal, da če je seks dober, predstavlja 10% zveze, če pa slab, pa 90%. Pa moram reči, da se s tem kar strinjam. Sama poznam dosti parov, ki so se odločili da bodo do poroke vzdržni, tko da..očitno se da :)
Je pa to stvar posameznika in če avtorica teme misli, da bo pač vzdržala in počakala, pa naj.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 26. Jul. 2011 14:32

CaliLove* napisal/-a:A ti to resno? Kaksno pravno varnost neki? Kolikor vem s podpisom porocne pogodbe nikjer ne podpises, da ne bos nikoli prevaral in nihce te pravno ne more preganjati, ce varas...

Tvoje vprašanje z vzdržnostjo nima nobene zveze, pa ti bom vseeno odgovoril, ker pišeš stvari, ki niso resnične. Ja, to mislim povsem resno...namreč med sklepanjem zveze pred matičarjem (in obema družinama), lahko tudi Bogom, izjaviš da si se prostovoljno odločil/a preživeti življenje z dotično žensko/moškim, in nato svojo obljubo podpišeš -- zraven sta še priči. Ta pogodba je v primeru kršenja pogodbenih določb predmet civilnega (tudi Cerkvenega, če gre še za tako poroko) prava.

Tezej napisal/-a:Me pa res zanima, kaj s tem početjem sploh lahko dosežeš?
Sito, ki bi ločevalo zrnje od plevela to definitivno ni.

Glej 2. točko -- ni edino sito, tukaj imaš povsem res.

kikyca napisal/-a:Poroka ni nobeno zagotovilo, da te nekdo ne bo varal.

O, seveda je zagotovilo, ki je vredno toliko kot sozakončeva beseda -- pa smo tam, da moraš vedeti s kom se poročaš -- glej 2. točko
Seveda, da je boljša ker si pred tem neke izkušnje nabiraš in že marsikaj veš in si dal skozi... normalno da je z leti pol boljše.

Poudarjale so varnost in trdnost zveze (gotovost, da jih partner ne bo zapustil); za izkušnje so pravile, da jim niso prav nič koristile.
Tebe je pa strah, da boš prizadet in razočaran al kaj vem.

Ni strah; to, kako jaz pojmujem spolnost gre mnogo mnogo globlje...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 14:48

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 26. Jul. 2011 14:50

matr ste smešni s tem kako se pol nebota ujela u sexu, kaj pa če en zanič sexa...pa sej sta odrasle osebe, se znata pogovarjat, bosta že zrihtala sex tko da bo obema pasal, sej se usak lahko nauči dobr fu*at! !!!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 15:00

---
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 26. Jul. 2011 15:09

par let nazaj sem mela enega devicnika, res je biu na zacetku srednja žalost, ampak claire, naučila sem ga sexat tko kot meni paše, tistih orgazmov ne bom nikoli pozabila!

sicer ponavadi vedno probam sex, preden grem v zvezo, ampak ne govorit, da nekaj ni mogoče, če je!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 15:40

---
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amiee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amiee » 26. Jul. 2011 16:45

gtufccf
Zadnjič spremenil amiee, dne 05. Avg. 2011 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bombonči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bombonči » 26. Jul. 2011 17:10

Ne bi mogla bit vzdržna, in če bi naletela na fanta ki bi mi rekel da pri njem ni seksa do poroke, bi FEJST razmislila a bi se sploh še dobivala z njem.
Meni je seks blazno pomemben faktor v zvezi in če to ne štima, gre lahko zveza lepo v maloro. In ja, seks preden se z nekom nekaj resno zapleteš -definitivno...kar ne pomeni da se dejmo na prvem zmenku dol in da vidmo kako je. Zmenkuješ in ko pride do momenta, izkoristiš...
Kaj če potem ugotoviš da se nikakor ne moreta ujet, valjda se ne bosta nekaj matrala. No, neki časa že... potem pa ciao. (Pa ne govorim tu o enem seksu, ampak ko se sprostiš do te meje da naj bi bil seks že super duper, pa še vedno ni... ergo?..)

Vzdržnost... ne, hvala. :P
Happines is living whithout expectations.
womancore
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a womancore » 26. Jul. 2011 20:18

mislm, sirova strucka kolk ze spremljam ta forum -mislim da si ti potencial za resitev ne le posameznikov ampak celotne slovenske druzbe.... mislm :mad: od svetovanja pri seksu, tobaku, racunalnikih, hujsanju- pa ti kaj druzga delas kot da samo svetujes? Mal se seb posvet ba bo svet kr bols,.......
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2011 20:28

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 26. Jul. 2011 20:59

Treba je vzeti v račun, da ona sama kot neizkušena ne bo niti znala ločit med slabim in dobrim seksom, posteljne spretnosti partnerja pa ji očitno niso pomembne, če je pripravljena čakati do poroke. Sama kaj takega ne bi zmogla, ker mi seks preveč pomeni in ker dvomim da bi našla koga, ki bi bil okej s tem. Ampak, če drugim odgovarja, pol pa kar :P
Breakfast is my religion! (The Mask)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]