Vzdržnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Jul. 2011 21:01

claire napisal/-a:še nobenega brez posluha nisem slišala brezhibno pet arije.

Ne boš verjela, ampak večina tistih ljudi, za katere pravimo, da imajo posluh, imajo priučeni posluh, torej, sose tega naučili. Absoluten posluh, pa ima morda eden na 50000 ljudi ali pa še manj.

Samo to... :)
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Jul. 2011 22:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 26. Jul. 2011 23:37

DiNozzo napisal/-a:To je zelo pametna odločitev, saj se izogneš prenekaterim problemom:
1. ko pride do spolnosti imata s partnerjem/ico podpisano "pogodbo", ki ti daje precejšnjo pravno varnost -- ni se ti treba bati, da če bo seks slab, da gre partner/ica iskat potešitev drugam

DiNozzo napisal/-a:Tvoje vprašanje z vzdržnostjo nima nobene zveze, pa ti bom vseeno odgovoril, ker pišeš stvari, ki niso resnične. Ja, to mislim povsem resno...namreč med sklepanjem zveze pred matičarjem (in obema družinama), lahko tudi Bogom, izjaviš da si se prostovoljno odločil/a preživeti življenje z dotično žensko/moškim, in nato svojo obljubo podpišeš -- zraven sta še priči. Ta pogodba je v primeru kršenja pogodbenih določb predmet civilnega (tudi Cerkvenega, če gre še za tako poroko) prava.

Ja res je, ko podpises porocno pogodbo, izjavljas, da si se prostovoljo odlocil za sklenitev zveze in da te pri tem nic ne ovira (si samski, torej free to marry).

S simbolno porocno zaobljubo partnerju obljubis, da mu bos zvest. S podpisom porocne pogodbe NE podpises, da partnerja ne bos prevaral, kot to ti trdis v prvem citatu.

Torej porocne zaobljube so eno (to, kar si obljubita pred maticarjem/duhovnikom - da si bosta zvesta, skupaj do konca svojih dni itd.), podpis porocne pogodbe pa drugo. Ti tukaj mesas dve stvari, ki nimata prav velike zveze. Ce prekrsis porocno zaobljubo (do konca svojih dni ti bom zvest) in prevaras, te pravno ne more nihce preganjat, ker porocna zaobljuba ni v nobeni dolocbi civilnega prava. Drugo je razdor porocne pogodbe (locitev). Mimogrede, porocno pogodbo je mozno podpisati tudi brez porocnih zaobljub, obljub o zvestobi, obljub v dobrem in v zlem itd.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 27. Jul. 2011 5:08

Mislm, Đizs Krajst...:roll:
Z A K O N
O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH
uradno prečiščeno besedilo
(ZZZDR-UPB1)

Na podlagi 153. člena Poslovnika državnega zbora je Državni zbor Republike Slovenije na seji dne 21. maja 2004 potrdil uradno prečiščeno besedilo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

ZAKONSKA ZVEZA

1. Splošne določbe

13. člen

Zakonska zveza temelji na svobodni odločitvi skleniti zakonsko zvezo, na obojestranski čustveni navezanosti, vzajemnem spoštovanju, razumevanju, zaupanju in medsebojni pomoči.

S podpisom poročne pogodbe te obvezuje tale 13. člen; torej, v primeru nezvestobe kršiš določbo o obojestranski čustveni navezanosti, lahko pa še določbi o vzajemnem spoštovanju in zaupanju.
7. Prenehanje zakonske zveze

65. člen

Če je zakonska zveza iz kateregakoli vzroka nevzdržna, sme vsak zakonec zahtevati razvezo zakonske zveze.

Ta-da...malo morgen da ti nihče nič ne more.
Vir:
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200469&stevilka=3093

Na prostovljstvu si me pa ulovila...eee, bom naslednjič bolj pazil kakšne pišem. Full sorry.
nixi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nixi » 27. Jul. 2011 15:40

Citiram: Torej porocne zaobljube so eno (to, kar si obljubita pred maticarjem/duhovnikom - da si bosta zvesta, skupaj do konca svojih dni itd.), podpis porocne pogodbe pa drugo.

Mislim, da to popolnoma ni res, ker to so ljudje v tem čudnem svetu naredili, da ločimo na dvoje. ..poroka združuje te dve stvari, ljudje pa jih grešijo in potem ostali še toliko bolj ločujejo. Poroka pomeni eno. Da se podpiše in to tudi drži.

Sej tudi jaz ne vem če bo našla partnerja, ki bo mojim kriterijem ki sploh niso visoki, sem za tako punco kot najprej mislijo da sm vzvišana, sem sila preprosta in niti ne upam da bo pa moj mož Superman, ki bo znav vse nrdit.
In kot je napisala SHE-devil (3.stran), ima prav..enostavno mi do sexa ni bilo nikoli, medtem ko so moje kolegice čisto ponorele še predno smo v diskač pršle...groza. :D ...Ja sex mi ne pomeni veliko in če bo partner "slabo" sexu..mu to niti ne bom očitala, ker me tudi vrjetno ne bo tok motilo, ker še z nobenim nisem, da bi vedela kok super more bit to izveden. Ker ljudje imajo napake bom tudi jaz njegovo to napako da bi mogoče ne bi bil tako dobr v postelji, tudi sprejela. Taka pač sem... Mogoče pa on ne bo maral moje kuhinje (ki jo jaz obožujem)....Napake treba ljudje začet sprejemat!!! Kako bi bilo, če bi se vsi ljudje zarad takih in drugačnih napak takoj ražli..Slabo kuhanje, slab sex..smrčanje v postli (ko men vse lase dvigne pokonc)..slab govornik,...ne hodi v hribe..slab v tenisu.. Odvisno kaj je za koga bistveno, kaj komu pomeni. (le pomislimo koliko stvari imamo, ki že nas same motijo..pa da nas ne bi sprejeli drugi/druge zaradi tega..jah potem bi bili pa res skos sami in ne poročeni)
Če vem, da se bom z nekim človekom ujela, v pogovoru, v življenju skupaj..v vsem.. bom zraven sprejela še njegove slabosti.
nixi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nixi » 27. Jul. 2011 15:40

Citiram: Torej porocne zaobljube so eno (to, kar si obljubita pred maticarjem/duhovnikom - da si bosta zvesta, skupaj do konca svojih dni itd.), podpis porocne pogodbe pa drugo.

Mislim, da to popolnoma ni res, ker to so ljudje v tem čudnem svetu naredili, da ločimo na dvoje. ..poroka združuje te dve stvari, ljudje pa jih grešijo in potem ostali še toliko bolj ločujejo. Poroka pomeni eno. Da se podpiše in to tudi drži.

Sej tudi jaz ne vem če bo našla partnerja, ki bo mojim kriterijem ki sploh niso visoki, sem za tako punco kot najprej mislijo da sm vzvišana, sem sila preprosta in niti ne upam da bo pa moj mož Superman, ki bo znav vse nrdit.
In kot je napisala SHE-devil (3.stran), ima prav..enostavno mi do sexa ni bilo nikoli, medtem ko so moje kolegice čisto ponorele še predno smo v diskač pršle...groza. :D ...Ja sex mi ne pomeni veliko in če bo partner "slabo" sexu..mu to niti ne bom očitala, ker me tudi vrjetno ne bo tok motilo, ker še z nobenim nisem, da bi vedela kok super more bit to izveden. Ker ljudje imajo napake bom tudi jaz njegovo to napako da bi mogoče ne bi bil tako dobr v postelji, tudi sprejela. Taka pač sem... Mogoče pa on ne bo maral moje kuhinje (ki jo jaz obožujem)....Napake treba ljudje začet sprejemat!!! Kako bi bilo, če bi se vsi ljudje zarad takih in drugačnih napak takoj ražli..Slabo kuhanje, slab sex..smrčanje v postli (ko men vse lase dvigne pokonc)..slab govornik,...ne hodi v hribe..slab v tenisu.. Odvisno kaj je za koga bistveno, kaj komu pomeni. (le pomislimo koliko stvari imamo, ki že nas same motijo..pa da nas ne bi sprejeli drugi/druge zaradi tega..jah potem bi bili pa res skos sami in ne poročeni)
Če vem, da se bom z nekim človekom ujela, v pogovoru, v življenju skupaj..v vsem.. bom zraven sprejela še njegove slabosti.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 27. Jul. 2011 17:20

Nixi, si se že kdaj samozadovoljevala? Si doživela orgazem? Se dotikaš svojega telesa? Si vsak malo samoerotična?

Res me zanima, to ni neko posmehovanje. Zdi se mi, da bo odgovor na ta vprašanja marsikaj pojasnil.

IN PA SEVEDA: Koliko si stara? Ker, če si 16, te ne moremo resno jemat, če pa si 27, pa očitno imaš neke principe.

Prosim za odgovore, magari na privat.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Jul. 2011 19:19

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Jul. 2011 19:48

Sploh ne moreš govoriti o tem na katero mesto postavljaš sex, če še nisi poskusila kaj je to. Mogoče, ko boš enkrat poskusila, ti bo sex postal zelo pomemben v tvoji zvezi.

Velikokrat se najdeta dva, ki sexata čist okej ampak onadva se enostavno ne ujameta.

Seveda lahko zdej govoriš, da tebe že ne bo motilo če tip ne bo znal sexat..pridi še enkrat nazaj ko boš dobila tipa ki ti bo karakterno in vizualno top, v sexu pa totalno zanič, oziroma se nekako ne bosta mogla ujet. Potem pa povej a boš prenašala to in ali se zaradi tega ne bodo pojavljale težave tudi v samem odnosu.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Jul. 2011 19:57

---
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Jul. 2011 20:00

^^Resno misliš, da nas zanima, kaj ti tipi toleriraš in kaj ne? :lol:

Ne laskaj si....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 27. Jul. 2011 21:33

DiNozzo, ti si malo sam po svoje tole interpretiras. Kje pise, da parterja, ki podpiseta porocno pogodbo, izjavljata, da ne bosta nikoli varala? Pokazi mi kje v zakonu pise izrecno o varanju? Da je varanje krsitev porocne pogodbe? Moralno gledano ja, zakonsko pa ne.

Kaj ti pa kdo bo, ce prevars (poleg locitve)? Bos sel v zapor sedet? Te bodo oglobili? Daj prosim, razlozi mi, kaj ti morejo, ce prevaras? Se enkrat, varanje NI krsitev nobenega clena zakona, zato tisti ki vara, ne nosi nobenih pravnih posledic.

nixi napisal/-a:Mislim, da to popolnoma ni res, ker to so ljudje v tem čudnem svetu naredili, da ločimo na dvoje. ..poroka združuje te dve stvari, ljudje pa jih grešijo in potem ostali še toliko bolj ločujejo. Poroka pomeni eno. Da se podpiše in to tudi drži.

Ne, ni res. Podpis porocne pogodbe pomeni zgolj sklenitev pogodbe med moskim, zensko in drzavo. V preteklosti so se porocne pogodbe sklepale iz koristi in sicer premozenja, ki ga je zenska prinesla v zakonsko zvezo. Moski si je s podpisom porocne pogodbe zagotovil lastnistvo nad zeninim premozenjem in prav tako nad zeno. Porocne zaobljube so se porocnemu obredu dodale kasneje in sicer, ko se se ljudje zaceli porocati iz ljubezni in ne zaradi premozenja.

Tako da ne, porocna pogodba in porocne zaobljube niso isto. Ko podpises porocno pogodbo, je to zgolj pogodba, ki jo imas sklenjeno z drzavo. Zato ti mora tudi drzava odobriti, ce se zelis lociti. Ne mores se kar odlocit, da si locen. Drzava ti da locitev, ker imas pogodbo sklenjeno z njo. Porocne zaobljube dodajo custveno vrednost poroki in sicer izmenjava obljub med partnerjema, drzava tukaj nima nic.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 27. Jul. 2011 23:40

Zanimivo, me pa zanima kako zdržiš :D
Pa to vključuje samo seks ali tudi ostale stvari, ki sodijo k predigri? :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Jul. 2011 8:49

DiNozzo napisal/-a:
Zakonska zveza temelji na svobodni odločitvi skleniti zakonsko zvezo, na obojestranski čustveni navezanosti, vzajemnem spoštovanju, razumevanju, zaupanju in medsebojni pomoči.

S podpisom poročne pogodbe te obvezuje tale 13. člen; torej, v primeru nezvestobe kršiš določbo o obojestranski čustveni navezanosti, lahko pa še določbi o vzajemnem spoštovanju in zaupanju.

Če je tole neposredno iz zakona, potem je zanimivo, in dobrodošlo, da zakon ne omenja spolne ekskluzivnosti kot temelja zveze.

Marsikatera partnerska zveza pač ne temelji na spolni ekskluzivnosti, in ni zaradi tega nič manj vredna kot zveza.

V zvezi, kjer ni medsebojnega zaupanja, je res problem. Ampak spet je odvisno od zveze do zveze, ali naj se spolno ne-ekskluzivnost gleda kot nekaj zaželjenega, nekaj nepomembnega, ali kot nekaj bistvenega, kar lahko zvezo zlomi.

Kakšen naj bo pomen spolne ekskluzivnosti, zakon očitno prepušča partnerjema. In tako se mi zdi prav.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Jul. 2011 9:52

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov