vzdržljivost vašega partnerja

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Okt. 2008 12:01

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Okt. 2008 12:05

~NIA~ napisal/-a:^^ pri nama je blo več ur skupi brez ustavlat, brez mečkanja, razn ko sva menjala položaj :)

Oooo nama pa to ne rata nikol. Sicer si pa tud ne predstavlam ker sem že po manj kot pou ure use zmatrana. Pa zmer me primer krč v desno nogo :? .
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 01. Okt. 2008 12:08

chiqqa napisal/-a:
Sekhmet napisal/-a:Najin sex prvo leto je tud trajal včasih tudi po tri ure...in to ni nič tazga..jih poznam še neki, pač nismo vsi enaki. Pa nisem nikoli imela problemov z orgazmi, sva pa sčasoma omejila na kako uro, ker pač ni ekonomično tri ure na dan porabit za sex, če sva tud od manj oba potešena, oziroma, kakorkoli že želite to poimenovati.
P

sej nočm nč se utikvat v to, ampk me res zanima, a to sta recimo 3 ure res dajala tisto vse od sebe, norela, se dobesedno f*ukala al tko,d a sta mau rpekinla pa se sma mečkala, pa pol spet akcija ia umes mau orale pa pol spet akcije itd...al skos sam nabijanje na pouno 3 ure?

Nisva (šla na sladoled vmes) prekinla odnosa, če si to misla. Ampak tud nabijala pa f**ala al korkoli že ti rečeš nisva, pač sex z različnimi položaji in tempi. :gruebel:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Okt. 2008 12:12

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 01. Okt. 2008 13:45

~NIA~ napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ pri nama je blo več ur skupi brez ustavlat, brez mečkanja, razn ko sva menjala položaj :)

Oooo nama pa to ne rata nikol. Sicer si pa tud ne predstavlam ker sem že po manj kot pou ure use zmatrana. Pa zmer me primer krč v desno nogo :? .

sej to se je dogajal sam prve 2 tedna.. pol se je sex skrajšal na max. pou ure.. in men tko zlo bl paše, ker so občutki bolj intenzivni, močni...

Meni se tudi to dogaja. Sam ponavadi je to leva noga. pa pol "telovadim" in raztegavam nogo da se pomiri :D:D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Okt. 2008 16:57

ŽuŽa napisal/-a:

ja, meni tudi ne bi pasalo, da bi več ur. kdaj se mi že pol ure zdi predolge. sploh če se začne nožnica sušiti in enostavno ni več filinga. in ja, tudi mene kdaj zagrabi krč v nogo, prav nič fajn ni :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Okt. 2008 16:59

Ahhh kakšnih več ur, tm nekje do pou urce je glih prou. :P
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetNumb » 30. Okt. 2008 9:06

ok, moj pa ne da zadržuje ampak...tričetrt ure nekje seks pač traja,da mu pride. Meni je že to preveč, tak kot je že ena prej rekla - mam rajši kratke pa magari 10 min... A se da ta njegov čas kakorkoli skrajšat? :?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 30. Okt. 2008 9:32

trapa napisal/-a:Moj brat je na začetku lahko seksal več ur brez orgazma, včasih ga na koncu vseeno ni doživel.
Potem se je zadeva umirila in sedaj lahko normalno seksa.

ot: maš pa dobr odnos z bratom, da se še o takih rečeh pogovarjata
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 30. Okt. 2008 9:40

*hox* napisal/-a:Ahhh kakšnih več ur, tm nekje do pou urce je glih prou. :P

Se strinjam, čeprav, pri mojem je ponavadi precej bolj hitro kot pa pol urce. Meni se zdi da je tam od 5 do 10 minut.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 30. Okt. 2008 12:03

in povzetek tega je?

Boljš, da je krajši pa da je večkrat ane :D
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bucii » 30. Okt. 2008 17:45

mah mujmu takoj pride. tok da greva pol učasih spet od začetka sam kaj k pol tolk časa traja d ne more noben več nč. tok da ponavad men pride že ne dvakrat k njemu šele enkrat al pa še to ne. morm pa rečt d se res ful potrud zame :) je pa tud odvisno če kaj popije ker pol traja mal dlje.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 30. Okt. 2008 17:50

tm okol 10-15 min, se mi zdi.... pol ure je men že max k sm že usa zmatrana :D (če je sploh kdaj blo tok dolg).... mi je bolš krajše :cool:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 30. Okt. 2008 19:15

Jaz ne vem kolk časa traja pri nama, ampak v urah se definitivno ne menmo. :wink:
:lach:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 30. Okt. 2008 19:51

ne maram dolgih seksov,če ne že zarad drugega zarad tega,ker se kondom segreje in vse peče in se riba po določenem času...
tko da ne vem,men je pou ure z predigro vred lih kul. Ne da se mi časa izgubljat,če se nam seksa se nam seksa.
ponovitev se pa ne greva.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]