Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Jan. 2011 23:49

Lol, vara se dons, lih tok kokr se je včasih. Sam da bognedaj, da bi se kdo samo zaradi tega ločil od svojega moža. Zakon je svet in take malenkosti se enostavno spregleda. Dons, ko pa se lahko ločimo zaradi najmanjšega problema, pa tega ne bo nihče obsojal, ker so ločitve itak nekaj normalnega, pa itak večina punc noče vztrajat z nekom, ki vara.
To da pa marsikdo še danes spregleda prevaro.. ja itak.
Mi je pa kar rahlo smešno, kako se tretira prevaro. Itak, če te fant prevara trenutno, je to nekaj najhujšega kar se lahko zgodi. Se mi zdi, da nekje v poznejših letih začneš na to gledat popolnoma drugače. Načeloma se men zdi skoraj nerealno razmišljat, kako boš z nekom skupaj 20 let, in bo zveza enako krasno funkcionirala, seks bo vznemirljiv kot je bil v prvih mesecih itd.
Sicer pa ves ta govor o bolanih in pokvarjenih ljudeh ki varajo. Zveze, ki traja več let, sploh take, kjer se ljudje vselijo skupaj, imajo otroke.. se ne da prekint kar iz danes na jutri, zato da lahko pobegneš z luštnim vrtnarjem ali seksi tajnico. Uglavem - situacij točno ne poznate, zato mislim, da je treba pustit, da se ljudje zmenijo sami.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jan. 2011 15:55

^^ se strinjam, z leti se ti res lahko zelo spremeni stališče do prevare, vsaj zase lahko rečem tako. Ok, ne vem kako bi reagirala, če bi bla prevarana, najbrž bi me prizadelo, čeprav po drugi strane zase lahko rečem, da seks včasih res ne pomeni popolnoma nič
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jan. 2011 18:56

Res je, ampak če seks ne pomeni popolnoma nič, zveza ti pa kao nekaj pomeni, zakaj točno bi potem seksal s to drugo osebo in reskiral nekaj, za kar ti ni tako zelo vseeno?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Jan. 2011 19:11

Ja ok, če logično sklepamo, ma vse ful smisla. Zakaj bi varal in pač za eno noč (ki morda sploh ne bo strastna in odlična), reskiral recimo zvezo, ki sta jo z nekom gradila 10 let.. Predvsem najbrž zato, ker si naveličan ene in iste osebe, in seksa z njo. Plamen ugasne, pomoje se lahko še tako trudiš z novostmi v postelji, pa nekega dne to več ni dovolj.. da je pa to skrajno neumno in nelogično, pa itak vemo vsi. Ampak itak ljubezen in čustva nimajo neke velike veze z logiko.
Za to, zakaj nekdo vara, čeprav ljubi svojo partnerico, itak ni logične razlage. Pa se to vseeno prepogosto dogaja.
Ne vem, js sm do teh stvari precej neopredeljena, ker še nikoli nisem bila v taki situaciji (da bi za to vedela). In težko rečem, kako bi odreagirala, če bi izvedela, da me partner vara, najbrž bi bilo zelo odvisno od vseh dejavnikov zakaj in kako se je zgodilo.. po pravici povedano, pa raje vidim, da mi ne pove, v primeru, da je bla res napaka in one time thing..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jan. 2011 19:14

Razumem, ampak v tem primeru pa težko rečeš, da seks ni pomenil nič, če je v bistvu simbol bežanja iz slabe zveze.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Jan. 2011 19:28

Sej ni nujno da je zveza slaba, samo zato ker seks ni več to kar je včasih bil. Men se zdi skoraj nerealno, da bi res po 15 letih seksa, si še vedno enako želela svojega partnerja, ali bi bil seks še vedno ognjevit in krasen (pač ok, to predvidevam, vem še ne, ker še nisem do tja prišla).. medtem ko nimam nobenega problema si predstavljat, da s svojim fantom preživiva skupaj 25 let, in nama ne bo nikoli dolgčas, ker se enostavno res super razumeva..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jan. 2011 19:46

Ok, bolj konkretno: Če te seks s partnerjem ne zadovoljuje več tako, kot bi si želel in posledično iščeš spolno zadovoljitev drugje, zelo težko rečeš, da ta seks nič ne pomeni. Seveda pomeni, če ne bi, ga ne bi iskal.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Jan. 2011 19:57

Ok pomeni že nekaj ja, seveda. Verjetno je blo mišljeno, da nič ne pomeni v smislu, da ni nobenih globjih čustev, razen pač neka zadovoljitev potreb.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jan. 2011 20:26

V meni bi to, da moram drugje iskat zadovoljitev, ker je doma ni več, pomoje vzbudilo kar močna čustva.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Jan. 2011 20:29

Roberta R. napisal/-a:Lol, vara se dons, lih tok kokr se je včasih. Sam da bognedaj, da bi se kdo samo zaradi tega ločil od svojega moža. Zakon je svet in take malenkosti se enostavno spregleda. Dons, ko pa se lahko ločimo zaradi najmanjšega problema, pa tega ne bo nihče obsojal, ker so ločitve itak nekaj normalnega, pa itak večina punc noče vztrajat z nekom, ki vara.
To da pa marsikdo še danes spregleda prevaro.. ja itak.
Mi je pa kar rahlo smešno, kako se tretira prevaro. Itak, če te fant prevara trenutno, je to nekaj najhujšega kar se lahko zgodi. Se mi zdi, da nekje v poznejših letih začneš na to gledat popolnoma drugače. Načeloma se men zdi skoraj nerealno razmišljat, kako boš z nekom skupaj 20 let, in bo zveza enako krasno funkcionirala, seks bo vznemirljiv kot je bil v prvih mesecih itd.
Sicer pa ves ta govor o bolanih in pokvarjenih ljudeh ki varajo. Zveze, ki traja več let, sploh take, kjer se ljudje vselijo skupaj, imajo otroke.. se ne da prekint kar iz danes na jutri, zato da lahko pobegneš z luštnim vrtnarjem ali seksi tajnico. Uglavem - situacij točno ne poznate, zato mislim, da je treba pustit, da se ljudje zmenijo sami.

:respekt: tole je pa daleč najboljši post letos... :) Tako da lahko rečem samo :respekt:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Jan. 2011 22:05

jullia_ napisal/-a:V meni bi to, da moram drugje iskat zadovoljitev, ker je doma ni več, pomoje vzbudilo kar močna čustva.

Js ne vem a bi pri meni jih, ker se v taki situaciji še nism znašla, in zaenkrat še ne rabim iskat zadovoljitev drugje. Možno, da bi jih tudi meni. Dopuščam pa možnost, da so ljudje, ki imajo lahko nekoga radi, spolno zadovoljitev pa dobijo drugje, in jim tako tudi brez globjih čustev "štima". Je pa res, da nimam pojma kaj se dogaja v glavi "serijskih prevarantov", mam sicer enega kolega, ki to je, ampak to ni lih tema za okrogle mize. Bi pa z veseljem enkrat od nekoga, ki se tega recimo poslužuje, dobila iskren odgovor, zakaj do tega pride, kako živijo na tak način in zakaj.. Me resno zanima.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Feb. 2011 21:31

zatipkala...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho