Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Izgubljen napisal/-a: od zaročenkine frendice mož pa je bil koma in je zaspal...
čudno, da tega ni nihče opazil...je normalno, da se nekdo v družbi prekomerno napije in na ta način razbije družbo?
kolikor sem prebral, je una zvezdica zaspanka noseča pa je bila utrujena pa ji je oproščeno..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kar je jullia rekla
Kakšne podrobnosti? Če recimor ni sms-ov, ki jih pri kakem ons skoraj gotovo ni. Sicer se pa pod nobenim pogojem nebi spustila tako nizko, da bi šla fantu po mobitelu brskat. Ponižujoče!
Kakšne podrobnosti? Če recimor ni sms-ov, ki jih pri kakem ons skoraj gotovo ni. Sicer se pa pod nobenim pogojem nebi spustila tako nizko, da bi šla fantu po mobitelu brskat. Ponižujoče!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
*mala* napisal/-a:Kak mi smešno, ko se hočete eni neke svetnike delat in se vmešavate v druga razmerja? Naj imata, kar imata.
Tole. Svet bi bil takoj lepši, če bi se folk bolj zase brigal in manj za druge.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Kaj pa če spoznaš, da te ne vara? Nič slabe vesti? Ali je vse oproščeno zato, ker bil sum varanja.
In ne, branje smsov od drugih ni spoštovanje zasebnosti.
Preveč izkušenj imam z ljudmi, ki se vmešavajo v druge zveze, tudi v mojo in zato tak prezir do tega.
In ne, branje smsov od drugih ni spoštovanje zasebnosti.
Preveč izkušenj imam z ljudmi, ki se vmešavajo v druge zveze, tudi v mojo in zato tak prezir do tega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Shivers* napisal/-a:Klinc ga gleda, on lahko vara, js pa ne smem brat sms-e glih zato, da izvem na čem sem? Jok brate odpade
Se lahko spustiš še nižje?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Shivers* napisal/-a:kt pa da mal telefon prečekiraš!
Tole že mal meji na bolezen. Sicer pa, če je tip vara bo verjetno poskrbel, da ne bodo sms-i od druge na telefonu al pa klici.
-
*mala* - Cosmopsiho
Hm, kaj pa če ne najdeš nič na telefonu? Nič slabe vesti? Bi šla dlje z raziskovanjem? Kako daleč?
A bi povedala fantu, da brskala? Al bi se mu lepo zlagala?
Kaj če ti on pove, da ti brska po telefonu- bi ti bilo kul?
Js verjamem v to, da imam dovolj pametnega fanta, da bi zbrisal smse v tem primeru. Ni tak neumen, da bi imel smse na telefonu.
A bi povedala fantu, da brskala? Al bi se mu lepo zlagala?
Kaj če ti on pove, da ti brska po telefonu- bi ti bilo kul?
Js verjamem v to, da imam dovolj pametnega fanta, da bi zbrisal smse v tem primeru. Ni tak neumen, da bi imel smse na telefonu.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Grem stavit obe roki, da v njuni zvezi niti slučajno ni vse kot bi moralo biti.
In tiste, ki tok kričite, da varanje ni kul in kako je to grdo grdo-Kako pa ti veš, da ima ta ženska do varanja isti odnos kot ti? Obstaja možnost, da ženska potihem zelo dobro ve, da njen tip ni najbolj zvest moški na svetu in se je zaradi takih ali drugačnih razlogov sama potihem odločila, da je BOLJE stvar spregledati in bi jo žensko kokodakanje o nezvestobi njenega tipa samo spravilo v neprijeten položaj. Resno, ukvarjajte se s svojimi zvezami, druge pa pustite pri miru.
Tiste, ki bi pa se rade ob izjavi ene x ženske, da vas vaš tip vara, igrale Sherlocka, pa kar. Good luck with that.
In tiste, ki tok kričite, da varanje ni kul in kako je to grdo grdo-Kako pa ti veš, da ima ta ženska do varanja isti odnos kot ti? Obstaja možnost, da ženska potihem zelo dobro ve, da njen tip ni najbolj zvest moški na svetu in se je zaradi takih ali drugačnih razlogov sama potihem odločila, da je BOLJE stvar spregledati in bi jo žensko kokodakanje o nezvestobi njenega tipa samo spravilo v neprijeten položaj. Resno, ukvarjajte se s svojimi zvezami, druge pa pustite pri miru.
Tiste, ki bi pa se rade ob izjavi ene x ženske, da vas vaš tip vara, igrale Sherlocka, pa kar. Good luck with that.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:^^ja gvišn, da bodoča žena in mamica ve, da jo njen vara, ampak ji tko trenutno pač bolj paše in mu je to malenkost pripravljena spregledat
daj beri se malo
podpis se popolnoma strinjam s tabo.. sploh če je ta punca njena najboljša prijateljica... V Sloveniji je pač razmišljanje tako, skrbim zase, nič ne vidim nič ne slišim, glavno, da je meni kul.. In k hočeš nekomu pomagat, se vtikaš v zvezo... Men je pač najbl bedno, k vidim, kako nekdo nekomu slepo zaupa, ta se pa igra z njim... Živiš 10 let v pravljici potem pa ugotoviš, da si 10 let vrgel stran.. Kako jih nadoknadit? Najbolj grozno pa je, da ponavadi varajo ravno tisti, ki imajo drugače popolno zvezo in varat sploh ne bi potrebovali... Tud mene, k sm biu prevaran, so mi potem povedal in valda sem se sekiral full, ampak zdj k pomislim, če mi takrat ne bi kdo povedal, bi lahko še zdaj živel v utvari, da je moja zveza popolna in da ji nič ne manjka, punca bi pa lepo skakljala naokoli... Pač bistvo te teme je blo, da ne morem verjet, zakaj je danes na svetu toliko neiskrenosti, laži, prevar... Mala tebi res vsa čast (in to mislim iskreno in dobronamerno), da toliko zaupaš... Jaz sedaj ko vidim in me vedno znova šokirajo te laži od teh k jih ne pričakuješ, ne verjamem več nikomur, razen sebi... Vse preveč je varanja, zakaj, nimam pojma...
p.s. Evelyn... odlično si povedala, kako bi moral to povedat tej k je bla prevarana, hehe, hvala za idejo
Live your life
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]