Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 17:32

hehe Evelyn sem bil pa že kar leto dni nazaj postavljen na realna tla, ko sem mel punco in sem ji bil zvest, pa tko kt je rekla Shivers reku eni, k me je osvajala, sorry no go, mam punco.. No na koncu je tista punca prevarala mene :lol: Tko dobiš, če si dober, svet je čudn :eek:

Sicer pa sem frendu že rekel, da ji bom povedal... Pa mi je rekel: Komu misliš, da bo verjela? Meni ali tebi? Če mi je do zdaj vse nasedla, mi bo tudi tokrat... mislim s kakim folkom se js to družim :roll:
Live your life
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 17:38

...
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 02. Maj. 2011 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 17:42

ja lej, naivna je res zelo, živi v oblakih, je pa res, da sta tud ta tip pa njena prijateljica res dobra igralca... :x Pač tak folk me res spravi ob živce in mi pokvari dan, se bo že našla priložnost, da se bo vse to povedal, v to sm prepričan
Live your life
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Jan. 2011 17:43

Kak mi smešno, ko se hočete eni neke svetnike delat in se vmešavate v druga razmerja? Naj imata, kar imata. Pa če njen tip podre pol Slovenije, to ni tvoj problem...

Lepše bi bilo, če bi folk raje skrbel za svoje probleme in se ukvarjal s sabo, ne pa z drugimi :roll: Patetično!

BTW: Js bi povedala kaj takega 5 osebam v svojem življenju. Teh 5 oseb mi ogromno pomeni in verjamem, da bi mi verjeli. Isto bi sama verjela tem istim 5 osebam, ko bi mi povedali to. Ostalim ne, ker zaupam svojemu fantu in vem kako zlobni znajo biti ljudje z govoricami.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 01. Jan. 2011 17:44

Oba sta omejenca prve klase, je že Shivers lepo povedala, nimam kaj za dodati.

Je pa res izjemno žalostno, ko vidim, kaj se v teh časih dogaja, nobenega spoštovanja, zvestobe, odkritosrčnosti, ničesar. Sama plehka razmerja, takih primerov je zelo veliko. Na trenutke se mi zdi, da res ni vredno biti pošten in bi mogoče tako lažje shajal, ampak tak pač sem, imam drugačna načela (od - vsaj tako izgleda - večine) in bom tovrstna dejanja vedno obsojal.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 17:47

Jooj, ne morm si kej da ne bi še to komentirala!!
Recimo, ta tvoj nagraužen frend, očitno na veliko vara svojo zaročenko, ki je še po vrh vsega noseča, verjetno to ni bilo prvič (novoletne scene) ... in zdej tkole tuhtaš...

tip se jaha naokoli, dobi kako bolezen recimo virus hpv, doma seksa z partnerico, in na koncu ta nesrečna ženska zboli za rakom na materničnem vratu, ki ga hpv povzroča in umre! Vsega je pa kriv pa ta pof* lažnjivi tip!

ooooo dej nared sceno pa povej in ji odpri oči!
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 17:49

*mala* napisal/-a:Kak mi smešno, ko se hočete eni neke svetnike delat in se vmešavate v druga razmerja? Naj imata, kar imata. Pa če njen tip podre pol Slovenije, to ni tvoj problem...

Lepše bi bilo, če bi folk raje skrbel za svoje probleme in se ukvarjal s sabo, ne pa z drugimi :roll: Patetično!

BTW: Js bi povedala kaj takega 5 osebam v svojem življenju. Teh 5 oseb mi ogromno pomeni in verjamem, da bi mi verjeli. Isto bi sama verjela tem istim 5 osebam, ko bi mi povedali to. Ostalim ne, ker zaupam svojemu fantu in vem kako zlobni znajo biti ljudje z govoricami.

Noben se ne dela svetnika, s svojo izjavo pa si izpadla, kot da te briga samo zase... Mene pač žal ne... Mam velik napak, sam s punco svojga best frenda pa ne bi spal nikoli... Tako, da nismo patetični samo zato, ker ne gledamo samo na svojo rit...

Mr Nobody, pod tvoj komentar se lahko samo podpišem, ker se v celoti popolnoma strinjam s tabo, žal je res tko....

Shivers, sej vem, se strinjam... Sam je treba najdit način, da se taka stvar pove
Live your life
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Jan. 2011 17:58

Ja, res je, glede tega kdo spi z kom se brigam le zase in za ljudi okoli mene. In zanimivo bratranec, ki je varal punco mi je še vedno eden najboljših prijateljev in to bo tudi ostal. Če bi njega varala punca, bi mu povedala, njegovi punci, ki mi pa ni blizu, pa nebi. Ker mi je izmed njiju prvi bratranec, ne pa njegova punca.

In res misliš da ti bo punca verjela? :P Dosegel ne boš nič, izgubil kolega in to je to.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jan. 2011 17:59

"Tvoj/a mož/žena te je prevaral/a s to osebo, tako in takrat(našteješ še podrobnosti, ki jih veš), to vem, ker mi je priznal/a. Ti me ne zanimaš, nimam nič proti njemu, samo osebna morala mi ne pusti, da tega nebi povedal/a, ker menim, da si nihče ne zasluži takšne podlosti od partnerja, drugače nimam nič od tega, zdaj pa verjami če hočeš ali pa pač ne. Adijo." :D TKO!
It was forever..but it didnt last long..
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 18:06

++++
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 02. Maj. 2011 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Jan. 2011 18:09

No, recimor da pride dons do tebe ena punca (poznaš jo na videz, znanka, površinska kolegica) in ti reče, da te fant vara. Da sta spala skupaj 1 teden nazaj. Bi ji verjela?

Aja, seveda, ko vprašaš fanta ti zatrdi, da te ni prevaral.

Mogoče sem preveč naivna. Ampak dokler me ljudje okoli mene ne izdajo, nimam razloga, da jim ne zaupam. Ne mislim skoz živet v "strahu" kdaj me bo kdo bližnji izdal.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 18:13

...
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 02. Maj. 2011 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Jan. 2011 18:19

Kako preverila? A za vsak trenutek veš kje je tvoj fant? Moj me lahko ravno sedaj vara.

Kakšne podrobnosti ti pa lahko pove, ki dokazujejo, da te fant prevaral? Če privzamemo, da nima nekih večjih posebnostih za gatami :D
Blagor se ti, potem preverjati skoz svojega fanta, kdaj te bo spet prevaral, ker ena tako rekla. Js se tega ne grem! Mogoče živim srečna v nevednosti in fant veselo seksa naokol, ampak dokler ne vem, me ne boli.

Mah, js kr eni punci nebi verjela, ko mi pa nekdo od najljubših reče, da videl fanta včeraj kako se strastno poljublja z drugo, bi mu pa verjela.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Jan. 2011 18:24

Mater ste eni slepi.
V zvezi, kjer je odsotnost varstva izključno problem ženske, tip gre pa pač sam silvestrovat, medtem ko ona otroka pazi, itak ni vse kul. Precej očitno je, da njemu nočno življenje pomeni več kot družinica.
Če je to jasno meni po 5ih prebranih postih, je verjetno jasno tudi njegovi punci. Če bi ona hotela, bi se že sama pobrigala glede tega, kje je tip bil in kaj je počel.

Ena opcija je, da je ženska glupa kot točak, druga pa, da raje živi v taki zvezi kot fura enostarševsko družino.
Sam presodi, če se ti zdi, da je res tako neumna, da ji mora nekdo narisat stvari, potem jo razsvetli z novico o varanju. V nasprotnem primeru se pa ne vtikuj, ker se te ne tiče. Utegneš jo postavit v položaj, ko se bo že zato, ker je zdaj nezvestoba njenega tipa javno znana in priznana, morala odločit in ukrepat, pa ni nujno, da to sploh želi.

V glavnem, IMHO, brigaj se zase. V resnici ne veš, kako stvari stojijo.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 01. Jan. 2011 18:29

..
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 02. Maj. 2011 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov