Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 05. Jan. 2011 10:29

Ne sej ljudje mi ki smo družba vsi vemo ampak noben ne upa nič rečt. To je zaradi otroka posledično pa zaradi tega njenega fanta ker on je res drugač vredu in usestranski pa tut meni je že velikokrat pomagal mi kaj zrihto tut pri službi...itd. Newem vsi ga nekako spoštujemo. Mislim, da si ona niti najmajn ne misli tega kaj on počne. Ker prej je blo use drugač pa sta že 7let skupi je nikol ni varal pa nič s tem je začel, ko je ona zanosla. Jaz bi ji rade volje povedala mi je zelo hudo za njo in za otroka hudo mi je to gledat. Njemu sem že rekla ko sem ga zraven vidla da je bil s drugo ampak je bil pijan, in mi je reku, da on ljubi to svojo, da mu je žal, da neve ka naj, da ma rad otroka da mu onadva vse na svetu pomenita...itd. Nerazumem zakaj to dela. Jaz tudi, če povem njej me je strah, da pol še kje meni nebi vrjela in bi njemu, ker on je pa res drugače tak, da ji čist vse pove o vsem velik se pogovarjata tak, da ma ona občutek, da ji ful zaupa, saj ne rečem use ji pove,razn tega kaj on dela. Hudo mi je ampak newem, če lahko jaz kaj veliko storim pri tem...Tut, če ji povem je velika možnost, da mi nebo vrjela...poleg tega imata otroka...newem...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jan. 2011 10:33

Odvisno, kako dobra prijateljica ti je. Če bi bila res dobra dobra (:D) bi ji povedala (in pričakovala da mi verjame, če je res tako dobra dobra), drugače pa ne.

Pa si res prepričana, da jo je prevaral? Ali so to le govorice?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jan. 2011 10:34

Mislim da je otrok,k nek izhod v sili.Lahko varaš,ampak ker imata otroka,te ženska ne bo zapustila,ker se ji vklop materinski čut in noče vzgajat otroka brez očeta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 05. Jan. 2011 10:41

*mala* napisal/-a:
Izgubljen napisal/-a:zanimivo, koliko takih primerov je in vedno več je tega.... :roll:

Kao vedno več, ali se pa v starih časih ni toliko govorilo o tem in bolje skrivalo :wink:

mislim, da s(m)o danes ljudje preprosto bolj pokvarjeni in brez zadržkov, kt so bili v starih časih...
Live your life
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jan. 2011 10:43

Se ne strinjam. Če tebi doma niso nič povedali, še ne pomeni, da se take stvari niso dogajale.

Pa prebol že, da te je punca prevarala in nehi se slepit s tem, kako popolno razmerje sta imela, ker sem prepričana, da to ni bilo (če pa ne znaš tega prepoznat, pa škoda...).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jan. 2011 10:44

Izgubljen napisal/-a:
mislim, da s(m)o danes ljudje preprosto bolj pokvarjeni in brez zadržkov, kt so bili v starih časih...

niti ne,sam moderna tehnologija in hiter tempo življenja nam omogoča da lahko varamo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 05. Jan. 2011 10:54

lol svašta, očitno tuki nič ne smeš komentirat, brez, da nisi napaden s strani drugih ljudi, ki ne znajo normalno komunicirat. Tuki to, da me je punca prevarala nima nobene veze, hvala sem prebolel, je blo 3 leta nazaj :roll: (aja pa če je to, da zveza ni popolna, opravičilo za to, da varaš, potem tud nimam komentarja...prej se zvezo zaključi...) Moje napisano se je nanašalo na moje prvo sporočilo v tej temi.. :roll:
Zadnjič spremenil Izgubljen, dne 05. Jan. 2011 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Live your life
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 05. Jan. 2011 10:57

Jaz se strinjam z malo da se včasih ni govorilo o tem oz. se je bolj skrivalo.
Tudi doma se je marsikaj dogajalo ampak nevem če bom kdaj zvedla kako in kaj je bilo. Vem le da je moj mami tista "kura" ki je mojega fotra vzela nazaj in ga še vedno želi spremeniti :mad:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jan. 2011 11:11

Izgubljen- sam si v tej temi omenil prevaro punce, nisem to iz nekje X privlekla. Če si ti lahko njo uporabil za primer, ne vem zakaj ne smem js oment.

Aja in vseeno imam občutek, da si še vedno zagrenjen zaradi nje, pa reč kar hočeš :P
Zadnjič spremenil *mala*, dne 05. Jan. 2011 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 05. Jan. 2011 11:12

*mala* napisal/-a:Odvisno, kako dobra prijateljica ti je. Če bi bila res dobra dobra (:D) bi ji povedala (in pričakovala da mi verjame, če je res tako dobra dobra), drugače pa ne.

Pa si res prepričana, da jo je prevaral? Ali so to le govorice?

Je res dobra...samo newem, če bi mi vrjela ker popolnoma zaupa svojemu saj on ji drugače res deva ta občutek kr ji res use pove druge stvari. Newem če bi lahk povedla že zarad malega... Ne ne sem prepričana...so vidli drugi kolegi tak da sm prepričana ja.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 05. Jan. 2011 11:13

sem jo omenil ja, ne vem pa kje piše, da je nisem prebolel.. Če je ne bi, bi bila ta tema o njej, ne pa o tem kar sem pisal... Bistvo tega, kar sem hotel povedat je, da je žalostno, da danes ne moreš več nobenemu zaupat, vsaj tko zgleda...
Live your life
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 05. Jan. 2011 20:12

baby* če sta 7 let skupi, potem res dvomim, da ženska ne zazna, da jo tip vara. sploh z bratovo bejbo, ki živi v isti hiši...
prej bi rekla, da se je odločila težavo pomesti pod preprogo in se raje posveča otroku. če ji poveš, jo boš soočila s tem in že zaradi vas, ki veste, bo prisiljena nekaj naredit. drugače jo boste itak vsi po strani gledal in imel za kozo ter nevem kaj še vse. kaj pa ti veš, zakaj on njo vara. mogoče sta tako zmenjena. mogoče ga ona, odkar ima otroka sploh ne pogleda več. svetujem ti, da pustiš stvari pri miru.
Vsak raj ima svojo kačo.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 05. Jan. 2011 23:06

LedZeppelin napisal/-a:
Izgubljen napisal/-a:

niti ne,sam moderna tehnologija in hiter tempo življenja nam omogoča da lahko varamo

na nek način se strinjam z obema. Morala je bolj na podnu, kot včasih in zihr se tudi pri tem bolj pozna.
Ljubitelj dobre glasbe pa ima tudi prav pomojem, tehnologija-več možnosti za komuniciranje in navezovanje stikov ter je hkrati lahko zlorabljena za laži in prevare. Zakaj pa ne.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jan. 2011 23:13

Sveta Marija, a bi vi mogoče kakšno knjigo (Cankar je že fajn za tovrstne raziskave, jih je pa še več) v roke vzeli, preden mečete ven nebuloze o tem, kako je zdaj ogromno varanja, včasih so bili pa ljudje pošteni, ker ni bilo interneta?
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 08. Jan. 2011 19:41

Varanja je bilo tudi že 100 let nazaj full, samo ni bilo raznih gsm in ostalih zadev in se pač ni tko razvedelo.
Če mene vprašate vsaka ženska čuti kdaj je bila prevarana sploh pa s tipom, s katerim je dlje v vezi. Ene to dajejo pod predpražnik, nekaterim je vseeno (poznam ženske, ki bodo ostale s svojimi tipi pa tud če jih trikrat na teden prevara) - pač njihova odločitev.
Sama sem bila prevarana in sem tipa dobesedno zavohala, in predrmala dokler ni priznal.
Varanje je bilo, je sedaj in tudi še bo. Tega nobeden ne bo spremenil. Kako pa to kdo sprejema, je pa odločitev posameznika. Enim je pač ok, eni se ne sekirajo, eni pa tega ne prebavljajo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]