Vsi moški so isti..... Kaj pa ženske?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 01. Jan. 2011 20:53

Julia vse več je teh primerov in to je najbolj grozno.. Ne gre se zdaj za fanta... To je jasno... tipi žal varajo in to full, tko pač je... Vem, da je enkrat ena prijateljica povedala, da pozna eno, ki je šla prav delat raziskavo, koliko fantov, bi prevaralo svojo punco. Naredila si je profil na facebooku in začela pisat zasedenim tipom, in 80 % se je hotelo dobit s to punco... Tud v tujini so že delal podobne primere. Tko, da zvestobo svojega fanta ali punce če hoče katera preverit, se da samo na takšen način prek facebooka :razz:

No ampak kot sem rekel, varanje je bilo že od nekdaj in še vedno bo... Mene v tem primeru najbolj čudi (in tega je res vedno več!!!), kakšne prasice so nekatere ženske, da greš osvajat tipa svoje najboljše prijateljice... Ker to ni več samo varanje, ampak je skrajno bolano in potrebno psihiatra
Live your life
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Jan. 2011 21:53

sirova štručka napisal/-a:^^ja gvišn, da bodoča žena in mamica ve, da jo njen vara, ampak ji tko trenutno pač bolj paše in mu je to malenkost pripravljena spregledat :D
daj beri se malo :D

Se berem in poznam take primere. Razumem pa, da je težko pogledat na svet z vidika koga drugega, ne samo sebe, brez skrbi.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 01. Jan. 2011 23:14

Svet je taksen kot je, folk pocne tisto kar hoce, vsak ima svoj lajf.
Moje vrednote so eno, ampak je brezveze pricakovati, da imajo drugi iste vrednote kot jaz.

Me ne zanima kdo in kako vara in zakaj vara, to se mene ne tice.

Ne verjamem nobenemu, verajamem samo sebi, me nic ne preseneca, se ne cudim kaj se dogaja okoli. Pravzaprav se ne obremenujem.

Za tiste, ki ve to matra> ljubezen ne obstaja, obstajajo samo skupne interese.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jan. 2011 23:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Jan. 2011 0:05

^^za mene osebno obstaja samo ena apsolutna ljubezen>mati do otroka.

Vse ostale vrste ljubezni, v smislu:
Kaksna je ljubezen do najboljsih prijateljic in zakaj so prijateljice?
Zakaj si deljansko v vezi z nekom? itn itn.

Rajs ne komentiram...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jan. 2011 0:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Jan. 2011 7:11

Res je - ljubezen obstaja in življenje je lepo. :D

Če ne bi ženske silile v napačne moške,ki že od začetka niso zainteresirani potem tudi ne bi veljalo da so moški prasci oz. ženske karkoli že...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2011 9:59

Izgubljen napisal/-a:Julia vse več je teh primerov in to je najbolj grozno.. Ne gre se zdaj za fanta... To je jasno... tipi žal varajo in to full, tko pač je...

Mene v tem primeru najbolj čudi (in tega je res vedno več!!!), kakšne prasice so nekatere ženske,...

A te matra izguba iluzije, da smo vse ženske popolna, eterična in nežna bitja, podobna tvoji mami?

Daj ne seri no, saj je ja jasno, da ni kakšne bistvene razlike med moškimi in ženskami, kar se "pokvarjenosti" (kot temu ti rečeš) tiče.
Tipi žal varajo, ženske smo pa pokvarjene prasice. Moj bog, kakšna hinavska dvoličnost.

Še to, v tvoji zgodbi je ljubica res ženina najboljša prijateljica, ampak, kdo v resnici nosi odgovornost za mlado družino, mož/oče ali mamina prijateljica? Eni so že ven iz let, ko partnerji pridejo in grejo, prijatelji pa ostanejo. Tukaj je definitivno mož bolj kiksnil, ker je on tisti, ki ima družino, tako da si ga ne drzni zagovarjat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2011 10:03

http://www.24sata.hr/show/shania-twain- ... ice-204458

evo rešitve za prevarana: med sabo naj se povežeta... :D :D :D
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 02. Jan. 2011 10:34

lol ta je dobra ja, to zgodbo sm pa že slišal, pa še kako resnično je to :D
Live your life
Uporabniški avatar
rancidka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rancidka » 02. Jan. 2011 12:23

Ah, škoda sploh debat o tem, ker ma vsak svoja načela. Eni varajo, in bojo vedno varal, eni ne varajo, in tko pač je...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Jan. 2011 12:42

Nesanica napisal/-a:Res je - ljubezen obstaja in življenje je lepo. :D

Če ne bi ženske silile v napačne moške,ki že od začetka niso zainteresirani potem tudi ne bi veljalo da so moški prasci oz. ženske karkoli že...

Ma kaksna ljubezen, nic cudnega, da se potem tko jamra, kdo in kako je prevaral in kdo se je razocaral. Na koncu, prej ali slej, itak se vsi razocarajo ali od partnerja ali od prijeteljev, le zakaj? Ker so verjeli v obojestransko ljubezen in spostovanje?

Osebno menim, da ljubezen traja vse dokler imas interese do nekoga in obratno, ce se nehajo interesi se neha tudi ljubezen. Zdaj kaj pomeni imeti "interesov"? vsak posamesnik ve za sebe, kaksne "interese" ima.

To je moje misljenje in zaradi tega lazje sprejemem vse bedarije okoli, in ja zivljenje je lepo in uzivam, ker ne verjamem v pravljice.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Jan. 2011 13:18

oj Akvamarin glede natvoj post bi reklada si zelo osamljno bitje in si okrog sebe zgradila nek zid. Saj je lepo biti zavit v vato ampak verjemi da tudi padci ponavadi niso tako hudi da se ne bi mogla pobrati. Če tvegašimaš občutek da živiš ne pa da življenje gre mimo tebe ti pa si samo stranski opazovalec.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Jan. 2011 13:54

^^hahahaha, a potem tisti ki verjamejo v sanjsko ljubezen, so ziher neosamljeni?

Osamljenost nima veze tukaj. Clovek si naredi lajf glede pricakovanj, ki jih ima, eto jaz ne pricakujem, da nikoli ne bom prizadeta od mojih prijateljev in fanta in me nic ne preseneca. Zaenkrat pa res nisem bila nikoli razocarana.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2011 20:36

Ampak če greš v tak ekstrem obrambnih mehanizmov, mora biti pa precej prazno življenje. Ni bolečine, kakšne posebne sreče pa najbrž tudi ne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov