Vprašanje...Prijateljica ali kaj več : /?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 29. Apr. 2011 12:14

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 23. Sep. 2011 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Apr. 2011 13:51

poljub za lahko noč :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Apr. 2011 13:52

Faca je tale tvoj tip :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 29. Apr. 2011 16:02

tip je legenda. pof**** dve hkrati. ali še več.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Apr. 2011 16:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Apr. 2011 16:08

Kok si smotana, da nis počakla še par minut.. :) tko si se ustavla lih v situaciji, ker ne veš nič.. :) čeprav se vse bolj nagiba k temu, da definitivno imata nekaj(že navedeni razlogi- zakaj notr za poljub za lahko noč ect.), vseeno nimaš nekega trdnega dokaza.. Na tvojem mestu bi se malce oddaljila od njega, v smislu "ko mi misliš povedat resnico, se oglasi". Pa boš videla, če ne druzga, vsaj njegov odziv, na to, da bi ga bila pripravljena zapustit.. kej več pa ne morš narest, you screwed up! Če se greš detektiva, to izpelji prav. :D
It was forever..but it didnt last long..
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 29. Apr. 2011 16:19

poljubljali so se zarad privlačnosti. če bi ona bil tip se že nebi poljubljali
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 30. Apr. 2011 12:59

Avtorica, boljšo zgodbo si zmisli, js ji ne verjamem niti mal!!

Sorry, sam ti prideš k njemu in skačeš okol hiše- kje so bli pa starši? Pecaš čez okne... preveč filmsko vse skp.
Tip domov prpelje punco, da mu da lupčka za lahko noč? MY GOD!
Zgodba je en bul šit.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Apr. 2011 13:02

Ker je tok nemogoče verjet, da nekdo kuka čez okno? :) in da staršev pač ni doma? :) Svašta. To pa res ni nek filmski scenarij, totalno možno je.
It was forever..but it didnt last long..
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 30. Apr. 2011 13:07

Tist že mogoče, sam cela zgodba je men mal mim.. bolj jo berem, manj ji verjamem. Sploh pa, zadnja stvar k bi jo js nardila, če bi se men to nardil, je da pridem celo štorijo povedat na Cosmopolitan forum (al pa kam drgam), pol pa vprašat " ali naj mu verjamem"... haloooo :lol: K je že itak jasno vse kam pes taco moli, tip se je hotu požgat z tisto bejbo, ne pa si devat lubčke za lahko noč, če je zgodba resnična, js ji pač ne verjamem.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 30. Apr. 2011 13:08

men je čudn to - skoz okn jih je vidla kako se ona sklanja nad njim, in potem je šla v hišo (ok predvidevam da ma ključ) in v njegovo sobo, pa jih najde v istem položaju? to je bil pa dolg poljub. ali se je še vedno sklanjala nad njim? čudno. jz se z njim ne bi več ukvarjala na tvojem mestu.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Apr. 2011 13:11

Dita- napisal/-a:(ok predvidevam da ma ključ)

In da je kljub napumpanemu adrenalinu uspela tako potiho prit do sobe, da ju je presenetila.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 30. Apr. 2011 13:16

Pa še nadaljevanje zgodbe sledi...
Ne, ne vem no, pač jaz če izhajam iz sebe, ne bi šla to pisat na forume, ampak bi me zlo prizadela taka scena in zadnja stvar je, da bi šla druge sprašvat o celi štoriji, ko pa je stvar JASNA. Če vsaj mejčken objektivno gledaš.
Mogoče se bo oglasla avtorica, pa skušala prepričat z tistim nadaljevanjem, sam js vem, da ti ne verjamem, jebiga. Mogla bi bit ornk prizadeta, ne pa da pišeš romane o tvoji nesreči, ki jim sledi še nadaljevanje :?
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 30. Apr. 2011 13:21

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
NikiPiki021
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NikiPiki021 » 30. Apr. 2011 17:48

Hvala vsem skupaj za poslane odgovore in vaše misli... Naj povem, da vsa zadeva tudi malo ni izmišljena. Vse kar je bilo napisano je res. Nažalost :x .
Je pa res, da pisanje na forumu o mojih težavah niti ni meni podobno, ker imam dovolj frendic, ki se jim lahko zaupam... Vendar pa sem želela slišati še od koga oziroma sem hotela slišati kar sem želela slišati, vendar pa je to daleč od resnice :cry: . Saj veste delaš si utvare, dokler si jih lahko. Ko pa enkrat ne gre več, si se pa primoran sprijazniti z resnico.
Pri meni zadeva še vedno status qou. Še vedno mi trdi, da ni bilo nič, jaz pa želim verjet. Sem smotana, vem. Samo, ko imaš nekoga rad, je včasih težko sprejet dejstva in si še kar mečeš pesek v oči :cry: . Dokler si ga pač hočeš.
Pa glede tistih komentarjev kako sem lahko šla okrog hiše in potem vstopila. Ja, da se. Zadaj je terasa, kjer se vidi v stanovanje. In mama je v drugem prostoru, tako da ni bilo panike. Stanovanje, je bilo pa odklenjeno. Morda z namenom :?: .

Pa pa.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov