Vprašanje...Prijateljica ali kaj več : /?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

NikiPiki021
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NikiPiki021 » 28. Apr. 2011 17:40

Pozdravljene!
Forume prebiram redno, nikoli pa se še nisem odločila pisati... Tokrat pa me je situacija "predramila" in sem se odločila vprašati "prijateljice" širom okrog za mnenje; za kar sem vam vnaprej iz srca hvaležna.
S tipom sva skupaj skoraj dve leti. Ljubezen, ki se mi je zgodila kot da bi me treščilo... Lepo, ful lepo. Seveda, z vzponi in padci kot jih premore vsaka zveza. Sedaj, pa se je zgodilo nekaj, kar me mori in razžira...
Ima že precej časa prijateljico, s katero se slišita ali sms-eta na vsake toliko časa. Sem že nekajkrat pogledala v njegov mobi; ka si ne štejem ravno v čast, in vedno kakšen sms z kakšno "lepo" vsebino. Ampak vseeno nič takšnega, da bi ga lahko obsojala karkoli.
Včeraj, pa se je zgodilo nekaj kar tudi v sanjah nisem pričakovala. Prišla sem namreč nepričakovano prej z morja, ker enostavno nisem zdržala brez njega. On namreč ni mogel z mano, zaradi službe. Ko pa sem prišla do njega, ga ni bilo. Potem sem malo počakala in ker se mi je zdelo, da nekaj ni ok, sem počakala na koncu ulice. In kaj se zgodi?!Pripeljeta se z dotično prijateljico in vstopita v hišo :( . Sem mislila, da me bo konec :?
Potem počakam še malo zunaj, nakar se kot kakšen mojster detektivske nadaljevanke, spravim na okno spalnice in kaj zagledam... Njo, kako se sklanja nad njim :mad: ... Prav točno vam ne znam povedati kaj sem videla, ker nažalost nisem prav dobro videla :( . Nakar sem šla do vhodnih vrat, ki so bila na mojo srečo odklenjena in jo dobim v istem položaju kot sem ju videla že prej :( . Potem mi je odklenkalo in naprej ne bom pisala, ker sem še sedaj pod vtisom... :(

Potem mi je zagotavljala, da je ona zgolj prijateljica in da mu je želela le dati poljub za lahko noč :motz: ????????????!!!!!!!!! Adijo pamet vam rečem.
Po besednem dvoboju, ki je trajal kar nekaj časa, se je končno speljala. On pa mi je zagotavljal, da nima in ne misli imeti nič z njo :?: :?: :?:

Sprašujem vas... Kaj menite!!!???

Pozdravček...

ps: prihodnjič sledi nadaljevanje...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 17:47

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 17:55

Se strinjam... Mogla bi počakat še par minut in uletet noter, ko bi se mu nasadila na kurca... Free live p0rn... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 28. Apr. 2011 17:59

O ženska uboga... Js bi na tvojem mestu nekoga za zihr poškodovala.. In to resno poškodovala.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Apr. 2011 18:04

tudi jaz mislim, da nimaš kaj razmišjat. bedno, da si mogla na tak način ugotovit
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Apr. 2011 18:13

Jaz sem pa mislil da se te Walk in scene dogajajo samo v filmih.

In ja, morala bi malo dalj počakati, fantje s spuščenimi hlačami bolj težko laufajo.

Sicer pa je najbrž že vse jasno, sploh pa ni ravno genij z izgovorom da ga je poljubljala za lahko noč - bi lahko rekel, da mu je nekaj padlo v oko in da mu je pomagala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Apr. 2011 18:15

Po eni strani je prav kul, da so počitnice, vsaj forum malo oživi.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 28. Apr. 2011 18:20

Še dober da te ni nadrl v stilu: ''You stupid woman!''... Stvar je povsem očitna in četudi bi se izkazala njuna zgodba za resnično, kaj mu ima ona za dajat poljub za lahko noč? A pa mu ga ni mogla v avtu če že, ali pred vrati? If it walks like a duck, quacks like a duck, looks like a duck, it probably isn't a megalodon, it's a duck.

Tak da naj te ne mori več, ti sam pošlji obadva v vukojebino kjer ni tople vode in štroma pa glavo gor.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 28. Apr. 2011 18:32

Am, sam v tejle zgodbici ni nobenega dokaza, da jo je varal s to prijateljico. Mogoče, samo mogoče, je bil res poljub za lahko noč? (v kar sicer dvomim, ampak še vedno ni res, da "dejstva povejo vse")
Zdaj pa itak ne boš nikoli vedela, razen če ti prizna.
Because I can.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Apr. 2011 18:37

A ti bi verjela, da je neka kolegica tvojega fanta po njunem skupnem druženju (mu ne bom rekla zmenek, da bo bolj objektivno) pospremila vse do spalnice, mu dala poljub za lahko noč in odšla domov?

Sicer se pa da zelo hitro ugotovit. S katerim avtom sta se pripeljala? Če sta se z njegovim, najbrž ni šel in spat, ona pa peš domov :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 28. Apr. 2011 18:46

Če bi mi rekel, da je bilo samo druženje, bi verjela. Ampak to že spada v pogovor o tem, da si zaupam pri pametni izbiri takih tipov, ki ne bodo varali oz. ki bodo znali prikriti varanje, tudi če se zgodi, tako da jaz ne bom nikoli posumila.

V temle primeru pa dvomim v preudarnost ženske. Ker kot prvo sploh ni počakala na kaj več kot sklanjanje nad tipom. Kot drugo pa je očitno slabo izbrala tipa, če zdaj dvomi v njegove besede, da nič ni blo. Zato pravim, da resnice ne bo izvedela, razen če dobi priznanje od enega ali obeh.
Because I can.
Uporabniški avatar
mysun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a mysun » 29. Apr. 2011 7:49

Verjetno je v takih primerih znan izgovor :

"Počakaj, da ti razložim, ni vse tako kot izgleda...."

Škoda, splačalo bi se ti počakati, in bi zadeva sedaj bila že rešena, vendar razumem, da si reagirala "v šoku". Upam, da urediš zadevo na pameten način.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Apr. 2011 8:58

tole je pa grdo.
potem ko je ona odšla bi jaz poskrbela, da se spoka še on.

res zanimivo naključje, da prej nikoli ni imel te babe na obisku, kakor hitro je pa umaknila pete pa akcija.

(seveda je pa po drugi strani, to, da prideš iz morja dan prej ker tako hudo lubija pogrešaš, obsesija in nezmožnost ljubiti neodvisno od obsedenosti. zato ga pa še ni pustila.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 29. Apr. 2011 9:33

claire, če ne bi ona prišla dan prej, pa zaradi obsesije ali šestega čuta ali česarkoli...bi živela še naprej v pravljici, ki ne obstaja.

po eni strani je res naredila napako, ker ni počakala da gresta malo dalje od poljuba za lahko noč (v njegovi spalnici po zmenku) :roll:
Po drugi pa ni kaj čakat! Beži stran od njega koliko te nesejo noge. Tudi, če je res to kar je ta baba povedala v opravičilo je vse skupaj hudo. Ne morem si predstavljat ženske, ki bi sprejela tipa ki vozi kolegice v sobo in se poljubljajo za lahko noč. Adijo pamet res!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Apr. 2011 9:51

^^ ofkors. ampak zato ga ni pustila takoj in hodi spraševat na forum ali naj zaupa fantu, ki je, ko je bila ona na morju šel na zmenek s "prijateljico", ki mu je dajala lupčka za lahko noč. :S to je metanje peska v oči. samo to sem hotela reči.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov