Vibrator

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 20. Nov. 2009 18:07

*QueenBitch* napisal/-a:
marypa napisal/-a:vibrator je zakon, dokler dela

Vsaka stvar enkrat pregori :D ... ne samo res... te zadeve prek pošte... jst ne vem tudi če je 55 eur... kvaliteta je lahko na 0 ... pa folku je tak nerodno, pa ne upa reklamirat.. mislim nekoč vibrator se lahko kasneje obnese le kot dildo.. :lol:

Je pa nerodno met vibrator v bajti, če živiš s familijo.. :? :lol:

Hahaha :D Ja zna bit kkšna smešna scena ja, sam jaz sm ga mela tud k sm še žvela doma...pa pač v mojo sobo nekak noben ni hodu brez dovoljenja pa tko pa tud sm ga mela v omari. Je pa tud že skor fuč revež, ker ga mam že res dolgo...bo treba po novga, sam zdj zaenkrat mam druge prioritete kamor bo šel keš.

Ja se je treba malo znajdet pa najdet kakšen kotiček, kjer se take zadeve lahko skrijejo :P
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 23. Nov. 2009 10:12

men je pa mal bad it spet po novga (prejšnga sm vstran vrgla k sm začela hodt z mojim takratnim tipom :D)... al pa recimo po lubrikant v drogerijo :oops: a to si same kupujete? pa kondome?
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 23. Nov. 2009 10:26

ja js kondome pa lubrikant kr sama kupim (ponavadi v DM-u). Pa saj to ni nč takega. Če je na prodajni polici, pol je za kupit :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Nov. 2009 14:34

Legally_blond napisal/-a:men je pa mal bad it spet po novga (prejšnga sm vstran vrgla k sm začela hodt z mojim takratnim tipom :D)... al pa recimo po lubrikant v drogerijo :oops: a to si same kupujete? pa kondome?

ah, to ni še nč, pa DM, kjer je vedno skor prazno :D

nevem kaj je mene 1x prijel, nism mela ne kartice ne denarja, bla sm s kolegico v Mullerju, nakar jz zagledam tam neke kao rebraste kondome pa pikčaste in da jz to morm met :lol: in prepričujm kolegico,d a plz kupi, je blo njej bl bad ko meni..

nakonc dave mi2 to an bagajno, in lih tkrt se za nama nabaše enih babic k so sam gledala lol, s tem da še kartica ni hotla prjet, da so še bl usi mel časa bult lol
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 23. Nov. 2009 14:36

ooo boga :oops: :razz:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Nov. 2009 14:47

men pa sama sploh ni problem tega kupovat, ce sma pa skupi s fantom in kupujeva kondome mi je pa tak bedno ker si kr mislim da si vsi predstavljajo kk midva seksama, lol, sam to je sam tist majhen obcutke ni zdej da bi me blo sram, pac jebat ga :D v sex shopih pa sploh ni problema, tam pa ko je ona prodajalka tak odprta pa ko ti vse razlaga...men res ni nic nerodno, saj zato pa je ta trgovina :) pa dosti stvari prek neta narocim bolj komot je :D
drugac pa tut fanta posiljam po tampone in vlozke ko gre v trgovino...pa mislim da ga ni nc sram, no nic se ne pritozuje :lol: :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Nov. 2009 14:56

tazadnje ^lol mi2 z mt pa fotra haha :D

se spomnm ks va mi2 uporablala tampone, pa pol k sva se šla nekam pof* po usakm zmenku in zmer una pumpa tm na rudniku, agip, haha un naju je biu že prou navajen lol in ne da bi moj šu jih zmer kupt, je zmer mene pošilu al sva se pa menjala, usakič 1 :lol: to so ble prigode jap, haha :D se mi kr smeji ccc
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cocostar. » 30. Nov. 2009 15:43

ijooj jst bi tut mela vibrator, moja kolegica je dobla res srčkanga za bday- pinky :D :D
i don't like indefining myself, i just am...
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 30. Nov. 2009 22:12

Meni je pa najmanjši problem kupovati bilokaj za seks. Pa naj gleda kdor hoče, če on/a seksa mora verjetno tudi to kupovat (kondome, lubrikant ...), če pa ne, pa tolk slabše zanj/o :D
Every rose has its thorn
Sinonim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sinonim » 22. Dec. 2009 13:36

ČE že se mi zdi da so tile iz kolecije rabbitnajbolj nori :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Dec. 2009 22:08

Niso. To so ena cheap varianta. Rabbit mora bit iz pravega materiala in da ima več stopenj vibriranja s pavziranjem. Takrat se začne o pravi stvari govorit :twisted:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 23. Dec. 2009 13:48

nevem, kako se je imenovala trgovina, je bli pa v nemciji. Ko mi je pokazal "profesionalne" vibratorje, me je kar postalo strah :o
Meni je najbolsi un, ko samo vibrira, mam pa se enega, iz silikona, je pa kot taprav penis. :twisted:
Lojze35
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lojze35 » 23. Dec. 2009 13:59

S punco želiva malo popestriti spolno življenje, zato kupujeva vibrator. Ker se na zadeve še ne poznava kaj velik vas prosim za pomoč. Nekako pa se nagibava k tem modelom:

(Galan II)
Slika

(LELO Liv)
Slika

(Vibetherapy Serene white)
Slika

Kaj menite vi? Imate kakšen boljši predlog?
Zadnjič spremenil Lojze35, dne 23. Dec. 2009 16:49, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 23. Dec. 2009 16:34

reklama :roll:
Lojze35
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lojze35 » 23. Dec. 2009 16:50

Sessa napisal/-a:reklama :roll:

Sem dal sam slikice da ne bo kake zamere :). In drugič namesto pametnih izjav prosim za kak nasvet. Pa brez zamere.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov