Vibrator
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
ne zdi se mi pa prav nič čudno, če bi ga prejela za darilo... zdelo bi se mi zabavno. pravzaprav imamo s kolegicami v zadnjem letu kar nekakšno navado, da za rojstni dan kupujemo vibratorje no, sicer to kupujemo bolj na njihovo željo... mal za popestritev dogajanja
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
sploh se mi ne bi zdelo čudno , saj je lahko darilo zelo zabavno .čeprau ga po vsej verjetnosti ne bi uporabljala bi se mi zdelo duhovito.
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz bi bila pa prav vesela vibratorja Z srčkom se vidiva približno enkrat ali dvakrat na teden in bi rabila kakšno pomoč vmes
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez sm pruga dobila zarad ene stave in morm rect da takrat sm bla stara 16 let in seveda ob takm darilu popolnoma zardela in ga kasneje pospravla doma v predal.
nato je minilo leto pa se mal, bla sm sama doma, brez tipa, in sm pac ga vzela vn iz predala in postav mi je usec. nato se je kr udomačiu v moji pojstli nakar sm spoznala zdejsnga in ga pospravla nazaj v predal.
pol pa me je moj presenetu k ga je slucajn najdu in od takrat me na usake tok cajta presenet v ksni predigri. men je to usec!
sama ga pa uporablam kokr je ... kdaj med tednom k mojga ni...
drgac pa bi bla kr vesela novga... ampak sama si ga pa zih nebom kupla!!!
nato je minilo leto pa se mal, bla sm sama doma, brez tipa, in sm pac ga vzela vn iz predala in postav mi je usec. nato se je kr udomačiu v moji pojstli nakar sm spoznala zdejsnga in ga pospravla nazaj v predal.
pol pa me je moj presenetu k ga je slucajn najdu in od takrat me na usake tok cajta presenet v ksni predigri. men je to usec!
sama ga pa uporablam kokr je ... kdaj med tednom k mojga ni...
drgac pa bi bla kr vesela novga... ampak sama si ga pa zih nebom kupla!!!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz ga nimam, ampak bi bla vesela, če bi ga dobila. Definitiuno bi ga uporabljala med seksom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- tamichkena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2009
ja js tud priznam d se ga neb branla če bi ga dobla za darilo in bi ga definitivno uporablala pr seksu..
Preveč besed, premalo dotikov, napačnih zvezd, ponesrečenih trikov, prehitrih gest, prepoznih umikov, mojih poti in tvojih mejnikov..
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
jaz ga imam,sma ga skupaj z mojim nabavla in včasih popestri tako moje dolgočasne urice ali pa skupne urice z mojim partnerjem, zakaj pa ne ! treba je tudi v sami zvezi malo popestrit dogajanje..meni je všeč
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov