Vibrator
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
zakaj punce sploh uporabljaste te reči, če pa lahko bp dobiste enga dobrega tipa sam za sex?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Četudi si samski že dlje časa, se vedno najde kdo za seks (pa ne rabiš imeti nizke standarde, je dovolj samo neka privlačnost ), meni osebno je uporaba vibratorja postala dolgočasna že tam nekje v 1. letniku faksa. Me pač ne pripravi do orgazma, pa tudi rabim nekoga iz mesa in krvi zraven oz. v sebi, ne pa nek umeten material. Vsaki svoje, a bi se kar strinjala do neke mere glede obupanosti.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Hah, kaj vse to prebereš... v eni temi so spolni pripomočki izraz obupanosti (wtf aja, to, da pa zahaklaš na silo enga nasprotnospolnika v okolici za hitro potešitev, pa ni), medtem ko v drugi temi so tiste ženske, ki nimajo nobenega vibratorja in si ga niti ne želijo, označene za čudakinje in ogabno zavrte babe iz kamene dobe?
No, jaz ga nimam in si ga ne želim, mi je pa čisto jasno, da ima ogromno žensk in deklet doma vsaj kak primerek vibratorja in/ali dilda, pa jih to dejstvo zame ne postavlja v kakšno slabo / boljšo luč. Pač stvar osebnih preferenc Zdej samo še čakamo pridigo v temi o samozadovoljevanju, kako je to obupano in da se bodo vsem roke posušile po možnosti
No, jaz ga nimam in si ga ne želim, mi je pa čisto jasno, da ima ogromno žensk in deklet doma vsaj kak primerek vibratorja in/ali dilda, pa jih to dejstvo zame ne postavlja v kakšno slabo / boljšo luč. Pač stvar osebnih preferenc Zdej samo še čakamo pridigo v temi o samozadovoljevanju, kako je to obupano in da se bodo vsem roke posušile po možnosti
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
O jao...
^^Tudi ta kumara ne nardi vsega sama od sebe, ampak jo moraš sam 'usmerjat' tko kot tebi paše. In to valda sam/e najbolj veš/mo. V zvezi s tem, kdo komu kaj boljš prime, prtisne, povleče, poliže... smo pa tu že meli eno temo, pa mislim da nismo nikamor prišli.
In js tudi ne vem, zakaj bi bla uporaba vibratorja 'obupana', meni osebno je bolj mimo, da greš naskočit prvega malo lepšega neznanca vsakič ko te zaščemi med nogami. Vsakemu svoje.
^^Tudi ta kumara ne nardi vsega sama od sebe, ampak jo moraš sam 'usmerjat' tko kot tebi paše. In to valda sam/e najbolj veš/mo. V zvezi s tem, kdo komu kaj boljš prime, prtisne, povleče, poliže... smo pa tu že meli eno temo, pa mislim da nismo nikamor prišli.
In js tudi ne vem, zakaj bi bla uporaba vibratorja 'obupana', meni osebno je bolj mimo, da greš naskočit prvega malo lepšega neznanca vsakič ko te zaščemi med nogami. Vsakemu svoje.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Vibrator nima nobene veze z obupanostjo. Potem je tudi samozadovoljevanje stanje 'obupa', če se že gremo tako. Torej, vedno ko vas zagrabi, da bi se samozadovoljevale hitro po enega dobrega tipa
Vibrator ni nujno slabo ali karkoli. Ga lahko uporabiš tudi med seksom ali za predigro, če želiš. Lahko pa punce tudi same sebe malo bolje spoznate z njim
Vibrator ni nujno slabo ali karkoli. Ga lahko uporabiš tudi med seksom ali za predigro, če želiš. Lahko pa punce tudi same sebe malo bolje spoznate z njim
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Jaz sem že tudi malo obupana... In si bom kar kupla enega! Problem je KATEREGA? Toliko ponudbe, različnih vrst... Zanimajo me čist klasični. Naj mi ena svetuje
Polnjenje: baterijsko/elektrika/USB, kaj ?
Polnjenje: baterijsko/elektrika/USB, kaj ?
Zadnjič spremenil carrie_, dne 14. Dec. 2012 21:04, skupaj popravljeno 2 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]