Veza resna/neresna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ful ste nesramni... Končno je nekdo nov na forumu pa bi ga kar nagnal.
Drgač pa sta za razmerje vedno potrebna dva. Davidu je všeč da ima pupiko zraven, ki dobro izgleda in ne teži, pa še kakšno ji lohk primaže, če nima časa za tečaj borilnih veščin. Nina je pa srečna da jo David zasipava z darili, verjetno takrat ko je črna pod očesom, dobi kakšen res drag kos oblačila ali pa nakita. Pa še ko jo udari ji pokaže da mu ni vseeno zanjo...
Po drugi strani pa so veze, kjer ženska vara tipa in on to ve, ampak ji je pripravljen to odpustiti, ker ve da takšna pač je.
Pa pari ki ostanejo skupaj, ker imajo otroke in zavoljo financ.
Potem so pari ki se kao noro ljubijo in so noro ljubosumni in si ne pustijo dihati.
druga skrajnost so pari ki so skupaj, ampak imajo odprto vezo...
Ma po moje ni da ni, vse se najde.
Drgač pa sta za razmerje vedno potrebna dva. Davidu je všeč da ima pupiko zraven, ki dobro izgleda in ne teži, pa še kakšno ji lohk primaže, če nima časa za tečaj borilnih veščin. Nina je pa srečna da jo David zasipava z darili, verjetno takrat ko je črna pod očesom, dobi kakšen res drag kos oblačila ali pa nakita. Pa še ko jo udari ji pokaže da mu ni vseeno zanjo...
Po drugi strani pa so veze, kjer ženska vara tipa in on to ve, ampak ji je pripravljen to odpustiti, ker ve da takšna pač je.
Pa pari ki ostanejo skupaj, ker imajo otroke in zavoljo financ.
Potem so pari ki se kao noro ljubijo in so noro ljubosumni in si ne pustijo dihati.
druga skrajnost so pari ki so skupaj, ampak imajo odprto vezo...
Ma po moje ni da ni, vse se najde.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
carrie_ napisal/-a:Sliši se kot slovenska verzija 50 Shades of Grey
aaaa, o tem torej teče beseda v tej knjigi potem pa podpiram branje take knjige se bo kdo še česa naučil
kar se tiče nine in davida: cel kup koristoljubnežev obstaja. nekoč je bila neka pupa žalostna in je jokala kot dež cel ljubi dan. ko pa je dobila darilo v roke (materialno), se ji je obraz takoj razsvetlil in bil sem malodane okronan za naj naj. hmmm... nekaj časa sem se spraševal, če smo pač v nekaterih situacijah še vedno na (čustveni) ravni otroka (ali psa ) ali pa gre za materialiste, ki jim čustva pridejo na vrsto šele .. tam .. pol 1x. oh, well .. the show must go on.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov