Vem, da me bo prevaral...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz se sicer strinjam s sirovo strucko, naredila bi pa to, kar je predlagal Jochie. Preprosto zato, da bi mu zaprla gobec in mu rekla: That's why! Kot prvo bi bil to najlazji izhod iz razmerja, ker on pac ne more veliko nakladat in poskusat resevat zadeve. Kot drugo se pa nikoli v prihodnosti ne bi vec sprasevala, ce mogoce le ni bilo tako, kot je izgledalo.
Ampak najprej moras pa razscistis pri sebi, da si res pripravljena oditi. Skoraj nic ni bolj pateticnega od cloveka, ki se kar naprej vraca v zvezo, za katero ve, da je obsojena na propad. Been there, done that.
Ampak najprej moras pa razscistis pri sebi, da si res pripravljena oditi. Skoraj nic ni bolj pateticnega od cloveka, ki se kar naprej vraca v zvezo, za katero ve, da je obsojena na propad. Been there, done that.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jochie daje dobre nasvete celo ko jih sploh ne da.
Naj pride domov in naj najde prazno stanovanje ter list papirja na mizi, napiši mu da veš.
Nekateri ljudje si ne zaslužijo niti pogovora na 4 oči, niti ene priložnosti in niti pravice da se opravičujejo.
Naj pride domov in naj najde prazno stanovanje ter list papirja na mizi, napiši mu da veš.
Nekateri ljudje si ne zaslužijo niti pogovora na 4 oči, niti ene priložnosti in niti pravice da se opravičujejo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jochie daje dobre nasvete celo ko jih sploh ne da.
It was forever..but it didnt last long..
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Ti kar lepo spravi ta načrt v življenje, saj pa ja veš kakšen tip ženske mu je všeč...
Če se iz belega kruha dela norca, potem mu pa daj pošteno lekcijo.
Aja, pa pred tem si zrihtaj flat, ker te bo brcnil ven.
Malce sem rabil, ampak sumila si, da se nekaj dogaja, ker se ti je izmikal...a mam prav?
V bistvu te je že prevaral, če z drugo nekaj planira kako in kaj bi za tvojim hrbtom...
Če se iz belega kruha dela norca, potem mu pa daj pošteno lekcijo.
Aja, pa pred tem si zrihtaj flat, ker te bo brcnil ven.
Malce sem rabil, ampak sumila si, da se nekaj dogaja, ker se ti je izmikal...a mam prav?
V bistvu te je že prevaral, če z drugo nekaj planira kako in kaj bi za tvojim hrbtom...
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
- BlackKitty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2012
Hvala za vse odgovore, res sem vesela da ste se tako hitro odzvali in svetovali. In pišete kot, da me že poznate in točno veste kakšna sem in kaj mi je storiti. Pa saj, po tem kar sem napisala v uvodu, lahko hitro sklepate, da trenutno nisem najmočnejša v sebi in da moram stran.
Kolebam med tem, da ga soočim z maili in pogovori na fb, da se pogovorima, čeprav se jaz najbrž ne bom mogla lepo pogovarjati, ker v meni vse vre in ko bo prišlo na plano bom izbruhnila kot vulkan..spakiram kovčke in odidem....ali pa enostavno natisnem vse dokaze črno na belo, zraven kratko sporočilce, vržem na mizo, ugasnem telefon in izginem.
Po premisleku sem ugotovila, da srečanje z njim pod lažnim imenom trenutno ni pametno zame, ker sem že dovolj zlomljena v sebi, da mi ni treba še dejansko videti kako bi se z neko žensko srečal....
Hvala vam vsem še enkrat!!
Kolebam med tem, da ga soočim z maili in pogovori na fb, da se pogovorima, čeprav se jaz najbrž ne bom mogla lepo pogovarjati, ker v meni vse vre in ko bo prišlo na plano bom izbruhnila kot vulkan..spakiram kovčke in odidem....ali pa enostavno natisnem vse dokaze črno na belo, zraven kratko sporočilce, vržem na mizo, ugasnem telefon in izginem.
Po premisleku sem ugotovila, da srečanje z njim pod lažnim imenom trenutno ni pametno zame, ker sem že dovolj zlomljena v sebi, da mi ni treba še dejansko videti kako bi se z neko žensko srečal....
Hvala vam vsem še enkrat!!
- BlackKitty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2012
Pa da odgovorim še DiNozzu ... Nikoli nisem niti malo posumila, da bi me varal, ker se mi ni izmikal. Imava normalno zvezo, do mene je ljubeč, nič ni sumljivega. In sploh nevem kateri glas v glavi mi je rekel naj grem preverjat njegov računalnik, ker tega pred mesecem dni še niti v sanjah ne bi naredila...in zato vsega še zdaj ne dojemam čisto realno.. in zaradi tega kakršen je nasploh in kakšen se kaže v pogovorih z drugimi ženskami sem napisala, da je bolan človek, ker druge primernejše definicije ne najdem ..
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
četudi je težko, je včasih bolje poslušat nasvet nekoga drugega, ki na situacijo gleda bolj objektivno kot ti, ki se soočaš z občutki, da boš ostala sama, če se tvoje domneve oziroma že kar očitni dokazi izkažejo za resnične. tko da če si želiš resne zveze in skupne prihodnosti s tem tipom, ti tudi jaz svetujem, da ga soočiš s tem, da si videla maile. če po kakšnem čudnem naključju obstoji razumljiva razlaga dogajanja, se o tem pogovorita, v nasprotnem primeru pa, v kolikor si želiš zdravega zaupanja vrednega tipa in razmerja, čimprej končaj zadevo.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
BlackKitty napisal/-a: Imava normalno zvezo, do mene je ljubeč, nič ni sumljivega.
če ti pri tem ni nič sumljivega ti ne bo niti pri naslednjih tipih. boš vedno v dvomu ali te varajo ali ne
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Pa kaj je zdej to, kamorkoli pogledam berem podobne zgodbe, kolegica se je zapletla preko fb z nekim takim tipom, ki je seveda poročen in ima otroke itd. Lahko sploh še komu zaupaš? Še mal pa bom mojmu rekla naj mi pokaže vse maile, sms-e in fb pogovore...
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
sama sem bila v taksni vezi... od pisanja z drugimi puncami, do zmenkov itd. use sem ugotovila, da sem precekirala fb profile in smse... sem ga soocila, je reko, da ma itak mene rad bla bla... o tem da so se zgodbe ponavljale jst pa slepa ko kura.
Jst sem se iz tega naucila, da kuker se izda moje zaupanje, nimam kej iskati s tem clovekom. Bolse se sekirat pa jokat nekaj casa, kot pa biti s taksnim osebkom, ker si te ne zasluzi, pa tudi dvomim, da bi mu kljub pogovoru in obljubam tesko zaupala.
Jst bi na tvojem mestu sprintala stvari, dala na mizo, ugasnala mobitel, spakirala pa odsla. Je tesko, ampak mislim, da je kej takega najbolse.
Kot je blo omenjeno, ce ti je kej takega nastavo, da vidi, ce vohunis za njim... mogoce... ampak je to idiotsko pocetje...
Razmisli kaj bi rada, ce lahko resis kej, kaj bi s tem spremenila, bi lahko se zaupala po teh pogovorih z clovekom?
upam, da se odlocis tako, kot se ti zdi prav
Jst sem se iz tega naucila, da kuker se izda moje zaupanje, nimam kej iskati s tem clovekom. Bolse se sekirat pa jokat nekaj casa, kot pa biti s taksnim osebkom, ker si te ne zasluzi, pa tudi dvomim, da bi mu kljub pogovoru in obljubam tesko zaupala.
Jst bi na tvojem mestu sprintala stvari, dala na mizo, ugasnala mobitel, spakirala pa odsla. Je tesko, ampak mislim, da je kej takega najbolse.
Kot je blo omenjeno, ce ti je kej takega nastavo, da vidi, ce vohunis za njim... mogoce... ampak je to idiotsko pocetje...
Razmisli kaj bi rada, ce lahko resis kej, kaj bi s tem spremenila, bi lahko se zaupala po teh pogovorih z clovekom?
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
sama sem bila v taksni vezi... od pisanja z drugimi puncami, do zmenkov itd. use sem ugotovila, da sem precekirala fb profile in smse... sem ga soocila, je reko, da ma itak mene rad bla bla... o tem da so se zgodbe ponavljale jst pa slepa ko kura.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Damn, sem se zastrikala. Jochie, se ti opravicujem, ker sem te po krivem obtozila dajanja dobrih nasvetov. V resnici sem imela v mislih slovencevo idejo. A se mi opravici, ce se zgovarjam na pozno uro?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov