Vem, da me bo prevaral...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BlackKitty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackKitty » 10. Okt. 2012 17:28

Živijo!

Sem nova na forumu, prebrskala sem teme in nisem našla nič podobnega mojemu problemu, zato odpiram novo temo.

Torej... S fantom sva par skoraj dve leti, pred pol leta sva si uredila stanovanje pri njemu doma, tudi prej sva že nekaj časa živela skupaj v najemu , ker je najina zveza nastala in prijateljstva in sva do določene mere poznala eden drugega. Ko sva se zaljubila sem bila v sedmih nebesih, bilo je veliko čarobnih trenutkov in še zdaj se počutim kot da se vsak dan na novo zaljubim vanj.. do včeraj, ko sem se po dveh tednih njegovega skrivanja mailov in fb-profila odločila, da pobrskam kaj mi skriva, čeprav nikoli nisem dvomila vanj, bila ljubosumna ali nezaupljiva. Pa sem hitro spoznala, da sem se pošteno zmotila. Našla sem pogovore s punco, s katero se očitno poznata še od prej, jaz je ne poznam. Ko sem prebirala o tem, da si jo želi povabiti domov, ko mene kakšen dan ali noč ne bo, da bi rad da pride, ko jo pokliče, da se bosta imela noro ...in še in še...mi je postala slabo. Nisem mogla verjeti kaj vidim po vsem tem zaupanju, ki sem ga imela do njega. Že pogovor o tem, da je dobita kje drugje, ne pa pri nama doma, v najini postelji?!? bi bilo lažje brati.
Ko sem pobrskala še po mailu, sem ugotovila, da je prijavljen tudi na eno od strani za zmenkarije in avanture. Tudi tam sem našla nekaj namigovanj vendar nič dorečenega. Po dnevu in noči razmišljanja ter tuhtanja sem se odločila, da se tudi sama prijavim na to spletno stran ter ga poskušam zavesti pod lažnim imenom. Saj nevem če je to pravi način, ampak nekaj sem morala storiti.
Nevem kako se naj pogovorim z njim, kaj naj sploh rečem, ostala sem brez besed. Najina spolnost je super glede kvalitete, seksava pa le enkrat do dvakrat na teden, kar je meni premalo in o tem sva se že velikokrat pogovarjala, pa nikakor nemorem izvrtati iz njega zakaj noče večkrat. Vedno je utrujen in nerazpoložen, vedno moram jaz dati pobudo. Predlagam novosti v postelji, dajem ideje in zamisli, ker nočem da najino spolno življenje postane rutina, on pa se začne zatekati k drugim ženskam in avanturam. Prva stvar, ki mi je padla na misel je, da je človek bolan. Do mene se obnaša odlično, me objema, poljublja, večkrat pove, da me ima rad....

Kaj naj naredim?!? :(
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Okt. 2012 17:42

Some men just want to watch the world burn...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Okt. 2012 18:14

BlackKitty in kaj želiš doseči s tem, da si se prijavila pod lažnim imenom? Dvomim, da ti bo to na kakršenkoli način pomagalo...
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 10. Okt. 2012 18:22

prosim, prosim, prosim idi stran od njega.. tudi moja prijateljica je v isti situaciji in ga ne zapusti, čeprav ve, da jo bo prevaral takoj, ko bo dobil priložnost. zaslužiš si boljše..
BlackKitty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackKitty » 10. Okt. 2012 18:28

haley napisal/-a:BlackKitty in kaj želiš doseči s tem, da si se prijavila pod lažnim imenom? Dvomim, da ti bo to na kakršenkoli način pomagalo...

Da ga zavedem, se dogovorim in dobim z njim... povem kar mu gre pa grem svojo pot naprej?
Ali bi se dalo resit na kak drug nacin..?
Nevem, se mi zdi da sem se vedno zaslepljena od te ljubezni in se ne morem odlocit da grem..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Okt. 2012 19:15

reci da greš. da ta pa ta dan imaš neke opravke in te neki časa ne bo. potem ga pusti da se lahko zmeni z uno punco, če se bo.

potem pa prekmalu prideš nazaj..

sicer je narobe to da brskaš po osebnih stvareh nekoga drugega. ampak maš namig da se bo neki zgodilo. ugotovila boš kaj se zares dogaja pa še ne bo ti mogel nič očitat.

saj je možno da te ma rad, samo pač pri sexu očitno ni najbl zadovoljen, hoče sprobat druge.. in zna to precej dobro skrivat očitno.

karkoli, ko imaš čist dokaz da te vara, ukrepaj. prej ne.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Okt. 2012 19:19

Očitno je tvoja meja bolj tako tako. Jaz bi ga verjetno soočila s tem, nadaljevala pa zveze ne bi, ker mu ne bi zaupala. Ti pa verjetno že tako ali tako sama veš če boš šla čez to ali ne, je pa res , da nikoli pol ne veš kaj se dejansko dogaja, ker je čisto možno, da bo pač boljše skrival in se še boljše lagal. Bemti take tipe v k****... :evil:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Okt. 2012 19:40

sooči takoj! moja sestra je mela podobn problem s svojim, ki mu je 100 % zaupala pa je nekaj muto s svojo neko kolegico prek fb ipd. z očitnimi nameni, da bi lahko postalo kaj več. Ko ga je soočla, mu je srce padlo v hlače, ker ga je mislila zapustit, on bi pa vse dal za njo in je zelo dolgo rabo, da je pridobil zaupanje nazaj čeprav tako, kot je blo pred tem, ne bo več NIKOLI!

SOOČIT OBVEZNO!!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Okt. 2012 19:40

odvisno kak tip si. če hočeš dokaz poslušaj slovenčev nasvet. če meniš, da s takim človekom ne moreš nadaljevati zveze pa emanuelin.

je pa precej verjetno, da če ga soočiš zdaj, da ti bo natvezil da je samo gledal, se hecal in da se ne bi v bistvu nič zgodilo.

lahko se pa vsedeta dol in mu poveš kar si videla pa ti naj obrazloži. potem pa začnita iskat vzroke, da je do tega sploh prišlo in naredita nov battle plan. to v primeru, da oba resnično želita nadaljevati zvezo. pri slednjem je pomembno, da sta oba čustveno zrela in odkrita drug z drugim. definitivno je nekje vzrok za tako obnašanje. kje pa je, ti bo pa fant sam povedal, če mu je kaj do zveze in njene rešitve.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 10. Okt. 2012 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Okt. 2012 19:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Okt. 2012 20:01

pardon, jaz se v vsakem primeru strinjam da se tole konča :)

problem je samo, tip ji bo očital če bo izvedel da je brskala po njegovih osebnih stvareh. kar ni malenkost. lahko da ji bo nekaj natvezil, ona bo verjela, po starem bo samo da bo tip bolj pazil.

če pa ga dobi pri dejanju pa ga stisne v kot se pa tip lahko samo v zemljo pogrezne.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Okt. 2012 20:04

Ne vem, a ni dovoljšen dokaz že to, da ji je pisal kako se bosta imela noro, ko njegova odide itd? Ju mora res dobiti v postelji in se še bolj bedno počutiti?
Vem, da ima vsak svoje standarde varanja. Se pa tudi ne spomnim, da bi v neko vezo (pustimo ob strani, ko se oba strinjata) spadalo takšno pisarjenje in skrivanje za hrbtom.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Okt. 2012 20:04

Zakaj pa rabiš čez cel ta postopek it in mu direkt ne poveš da veš za njegova dopisovanja?
Na koncu te bo pa še obtožil, da kaj pa ti na teh straneh delaš, da zihr tudi ti nekaj iščeš in si pač očitno naključno na njega naletela... Verjemi, da znajo nekateri moški to zelo dobro obrnit in boš ti na koncu 'tagrda' izpadla...

BlackKitty napisal/-a:
haley napisal/-a:BlackKitty in kaj želiš doseči s tem, da si se prijavila pod lažnim imenom? Dvomim, da ti bo to na kakršenkoli način pomagalo...

Da ga zavedem, se dogovorim in dobim z njim... povem kar mu gre pa grem svojo pot naprej?
Ali bi se dalo resit na kak drug nacin..?
Nevem, se mi zdi da sem se vedno zaslepljena od te ljubezni in se ne morem odlocit da grem..
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 10. Okt. 2012 21:37

pomoje koncaj to. itak je brezveze če te clovek vara in še zgleda da si ti tista ki se stalno trudi. to ni ok.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 10. Okt. 2012 21:39

pišeš/pisala si boš z njim brez da on ve, da si v resnici to ti. grozno :eek:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov