Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Okt. 2011 21:39

ti si en lolek. ne gre za celulitasto rit/birbauh. niti za lepotično piko sredi čela ali 5 prstov na nogi.

gre za ujemanje v sexu in če ne dojameš da mora biti sex med dvema fantastičen, pač ne dojameš. pa še boš. ne ti meni o ljubezni mulo.

tisto o LEPIH dekletih je pa zgodba, ki z orgazmi nima nobene veze. mešaš pojme.

to, da pa ženska ne more doseči orgazma je pa mit. ne znajo. ne trdim, da ni res, trdim, da so si krive same, ker- recimo- so v zvezah, kjer vse drugo štima, razen sexa. logično.

kaj koj kU.rac pa ste tipi za ena nadrazvita bitja da vam pride vsakič, ženskam pa nikoli? daj daj daj. nauči se žensko zadovoljiti tako, da ji pride trikrat zaporedamo in ne kupuj pravljic o ženskah, ki morajo s petimi rokami dražiti svoj ščegetavček, ga pritiskati ob vibrator in vibra metuljček, ker jim sicer ne pride. najlepši izgovor tipa, ki nima pojma je "itak ji nikoli ne pride". :roll:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 04. Okt. 2011 22:09

veliko puncam ne pride ker so frigidne. 40% punc je frigidnih in tem bolj težko da bo pršlo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Okt. 2011 22:11

^^ izgovori se kar vrstijo...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 22:23

se strinjam s claire.

mislim pa, da je ženskam dober sex v zvezi bolj pomemben kot tipom.
ženska si ne predstavlja bit v zvezi z enim, ki bi jo slabo fukal, potem ko spozna, kaj je dober f**, zato bi ženske neke "jebače" imele tudi za zvezo.
tipi pa prasic v postelji nočejo za zvezo. bolj kot dober sex jim je pomembno, da so v zvezi s punčko, ki zgleda pridkana in ni nora na sex, ker potem je nevarnost, da se ti zgoni. tipi imajo za zvezo raje frigidne ženske.
problem je, če se ta frigidnica zave, da ni ona frigidna, ampak da ima nesposobnega zakompleksanega tipa ob sebi.

in ja, veliko parov nima odličnega sexa. mogoče zato, ker so skupaj že od 15ega leta samo iz navade, mogoče zato, ker ženska jebača ne dobi v zvezo, tip pa kurbe noče za zvezo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 04. Okt. 2011 22:30

:schreiben:
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Okt. 2011 22:34

ja, saj. naj imajo jebači prasice, pridni tipi pa pridne punce. kaj je problem?

problem je da hočejo bit vse ženske prasice dokler so lahko, ko se pa ne splača več pa pridne punce. In ker so seveda vajene extra dobrega sexa jokajo kako niso zadovoljne s svojim tipom... in nikol ne bojo, ker bo vsakemu nekaj manjkalo...

tiste ki so pa skos pridne, meanwhile, pa uživajo in mislijo da so utrgane packe če jih tip pod krilo prime.

no kaj se bolj splača?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 22:43

dobri fukači... no... dejstvo je, da so precejšnje razlike v izkušenosti tipov, ne glede na starost.

sem mela 2 resna tipa (skupaj več let), pa niti eden ni našu moje g točke. noben je niti iskal ni. pa niti s kurcem je ni slučajno dregnil.
potem sem pa enkrat sexala z enim za eno noč, pa mi je pokazal kar nekaj ročnih spretnosti. nekateri tipi sploh ne veste kaj delati s prsti, tudi če imate že 30 let. nekateri sploh ne poskusijo dat prstov v pizdo. moj prvi dolgoletni tip ni sploh nikoli s prsti raziskoval moje pizde. ne vem. sex v rit si je on predstavljal tako, da bi se jaz po riti namazala z vazelinom, on pa bi pršu z nataknjenim kondomom in ga notri zabil - brez da bi se kakorkoli dotikal moje gnjusne riti prej. nekateri drugi tipi so mi pa rit lizali z jezikom.
pa res da ni samo to. more bit tudi neka skladnost. dostikrat sem sexala s tipi, ki sem jim mogla govorit, kako naj se postavijo, kako bi se zamenjala, kako me boli... dolgčas. se mi je pa že zgodilo, da je sex enostavno potekal brez besed in nekega usklajevanja, kako komu paše. tip se je premikal točno skladno z mano. mogoče je stvar tudi v velikosti. ko sem bila s tipi ki so bili precej večji in težji od mene so se mi zdeli precej negibčni.
tretja stvar je tudi to, da sem npr. sexala z enim tipom, ki tudi se mi ni zdel kaj dosti podučen, a kljub temu mi je njegov k***c v nekaterih položajih drgnil g točko, brez da bi on to vedel. k***c je imel velik. pri majhnih tega nisem začutla sploh.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 22:48

brandibelle napisal/-a:
zakaj bi hotel met nekoga, ki mu ni do sexa, samo zato, da mi ne "pobegne" > WTF?

zato, ker nekdo ki mu je do sexa in ki mu je dober sex v zvezi pomemben, ne bo čakal 100 let da proba kako je fukat z nekom in takšne punce pač označite za lahke in neprimerne za zvezo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 04. Okt. 2011 22:52

Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 22:58

vztrajamo pri takih tipih.... dokler ne veš kaj je dober f**, niti ne veš da si vztrajal pri slabem. kako naj devica ve, da je sex slab???

velikost tiča nima veze s samozavestjo tipa in s tem, koliko pičk lahko dobi.
saj mu na čelu ne piše, kaj ima v hlačah.
celo po mojih izkušnjah so bili tisti z velikimi kar sem jih spoznala najbolj nesamozavestni in zakompleksani. medtem ko kak z 10centimeterskim je bil glavni jebač na žurih.

ne, mislim da moja P***a ni drastično drugačna od clairine.
tako da to je spet izgovor: vsaki paše čisto drugo.

koliko si ti fantek star?
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 04. Okt. 2011 23:06

:P
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 17:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 23:15

claire je 25, jaz sem pa 26. tolk za info.

ne, clairina P***a ni bistveno drugačna od moje. vsaka ima g točko. izkušeni tipi jo najdejo brez iskanja ,v vsaki pizdi. ti še nisi sllišal za to.

ampak ravno prej si govorila o VEČ tipih, ki si jih imela wink

uf, kaka kurba sem, nisem več devica! mela sem celo VEČ tipov! l VEČ tipov! ke kurba!!! koliko kurcev je že šlo čez mojo pizdo! fuj, umazanka jedna! maš raje precej mlajše, pa še nedolžne, a? take k ne vejo kolk si nesposoben?

po mojih izkušnjah je pač velikost kurca obratno sorazmerna s samozavestjo. ne, tisti z majhnim kurcem samo kompenzirajo to z nekim jebačkim stilom in obnašanjem in potem izpadejo bolj samozavestni.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 04. Okt. 2011 23:20

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 04. Okt. 2011 23:27

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2011 23:31

izraz "jebači" uporabljam v več primerih in s tem ne mislim vedno isto.

ja, lahko je ena ki je ploh bolj samozavestna od ene z D košarico.

kakšne joške pa ima tvoja punca?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]