Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mladd
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2011
Jaz bi rekel, da je slovensko povprečje nekje 15 - 17 cm...
Je pa to zdaj tako.... Zdaj ko nekatere omenjajo bolečino... Dolžina sama po sebi ni problem... problem je lahko samo to, da tip zlahka doseže in nabija v dno, ker še ima "rezerve".
Prav tako položaji ne bi smeli biti problem.... če je tič čez 20 cm, žal ne bo toliko telesnega stika - bo fukal pač mal od daleč . Na 22 cm tiča se punce pač nemorte na celega dokonca nabijat... zato vas pa boli.
Zdaj sem govoril samo o dolžini.
Večina se omenja samo dolžina... Kaj pa obseg?
Dolžina in obseg tudi nista kaj dosti povezana. Kar hočem povedat je... če je tič 22 cm ni rečeno, da bo nadpovprečjo tudi debel. Lahko je nadpovprečno samo dolg.
Pa vzamimo za primer tipa z 20 cm dolgim tičem in obsegom 14 cm ( ok sj to je solidno ). Na drugi strani pa imamo tipa z 17 cm in 16 cm obsega ( to je kr ornk obseg ). Volumensko je ta drugi tič dosti večji in vas bolj zapolni. In sem prepričan, da bi se bilo tako debelega upravičeno vstrašit
Ker ja, debel pa zna bolet... tukaj pa ne moreš zunaj puščat centimetrov... tu pa vse ali nič
Tako da.... če nekdo reče jaz mam pa 20 cm še ni nujno, da to sploh zgleda batina... če je 20 cm tanek ne zgleda nič kaj kot batina....
In ja nevem zakaj tako sumničavo ko kdo omeni 20 cm...
Naj še omenim
Malo si poglejte pegym sepravi penis enlargement gym - forume ( zastonj so )
Vaje za povečanje penisa. Seveda ljudje ne vrjamejo,... tudi sam nisem nikoli verjel, da je možno penis povečati brez operacije ampak vam povem iz izkušnje, da je.
Te reklame o raznih tabletah, ki jih prodajajo so seveda nateg. Prodajajo tudi razne knjige ampak škoda denarja, ker so na zgoraj omenjenih forumih informacije zastonj in forumi so zelo na nivoju.
Ko sem bil star tam 18, 19 let seveda nisem verjel, pa tudi nisem veliko o tem razmišljal, ker sem bil takrat že rahlo nadpovprečn ( samo v dolžino ) in se nisem obremenjeval. Kasneje po 22 letu pa sem opazil, da kvaliteta erekcije ni takšna kot je bila... saj je bila erekcija super, nekateri bi rekli odlično, ampak meni ni bilo dovolj zato sem hotel to izboljšati.
Preproste keglove vaje so rešitev. V slabih 2 mescih sem dosegel, kar sem hotel + zmožnost multiple orgazmov zaradi močne mišice, ki jo stisneš tik pred orgazmom ( pri sexu je to na začetku težje izvedljivo kot če si sam, ampak se da ) Erekcije ne zgubiš oz. jo lahko zgubiš zelo malo ampak jo hitro vrneš v 100%.
Čisto navdušen nad rezultati in branju raznih zadev sem seveda naletel na te vaje za povečanje penisa. Obstaja veliko vaj, ampak osnovna je tako imenovan jelqing oz. nekakšno "molzenje". Seprav cilj tega je pumpat kri v penis, kar privede do hipertrofije ( povečanje velikosti celice ) . Seveda penis ni mišica, zato se treningi mišic in penisa razlikujejo... ampak so podobnosti in princip je podoben.
In pa stretching ( v mehkem stanju )
To so osnovne zadeve... potem je še tukaj razn advanced stuff... kot je obešanje uteži na penis - hanging ( več ur dnevno po serijah) in pa za obseg clamping ( z tako sponko ali obvezo pri začetku penisa čim bližje sramni kosti - v penis, ki je v erekciji s tem nabijaš in ujameš več in več krvi )
Te metode so nevarne... jaz sem opisal na hitro, pridejo pa v poštev po nekje 6 mescih osnovnega treninga. V detajle ne mislim it, če katerega tipa zanima si to naj pogleda na njihovi strani in forumu, ker se to mora prej prebrat na dolgo in široko in marsikaj preštudirat, ker lahko pride do hudih poškodb.
Naj povem, da sem po 2 letih rednega treninga pridobil 1,7 cm v dolžino in nekje 2.5 cm v obseg ( kar je bil moj glavni cilj )
Obešanje uteži za dolžino, tega nisem nikoli delal, ker dolžine ne rabim več, prav tako pa nisem imel možnosti. Za takšen trening rabiš dnevno 2 uri minimalno in zasebnost. In največji problem, razne pripomočke, ki jih nisem imel možnost izdelat.
Vem, da se tole sliši malo hecno, sploh pa, da to pišem pretežno na ženskem forumu. Ampak kakorkoli. Moj cilj je le to, da če se najde kakšen, ki ni zadovoljen ali pa bi le hotel malo večji in bolj zdrav penis naj preiskusi.
Penis se prilagaja na obremenitve ( raztezanje, nategovanje , pumpanje krvi v penis ) več let, vsak dan... privede do rezultatov.. ampak vse skupaj gre zelo počasi.
Seveda, da je potrebno veliko discipline. Skoraj vsak dan ( morajo biti tudi dnevi počitka za regeneracijo ) porabiš nekje 1 uro in moraš imeti zasebnost. In za prve manjše rezultate je potrebno več mesecev.
Ljudje pač ne vrjamejo,... ravno zato, ker večina ljudi ni sposobnih, discipliniranih in motiviranih, da bi to redno počeli vsak dan... več let.
Je pa to zdaj tako.... Zdaj ko nekatere omenjajo bolečino... Dolžina sama po sebi ni problem... problem je lahko samo to, da tip zlahka doseže in nabija v dno, ker še ima "rezerve".
Prav tako položaji ne bi smeli biti problem.... če je tič čez 20 cm, žal ne bo toliko telesnega stika - bo fukal pač mal od daleč . Na 22 cm tiča se punce pač nemorte na celega dokonca nabijat... zato vas pa boli.
Zdaj sem govoril samo o dolžini.
Večina se omenja samo dolžina... Kaj pa obseg?
Dolžina in obseg tudi nista kaj dosti povezana. Kar hočem povedat je... če je tič 22 cm ni rečeno, da bo nadpovprečjo tudi debel. Lahko je nadpovprečno samo dolg.
Pa vzamimo za primer tipa z 20 cm dolgim tičem in obsegom 14 cm ( ok sj to je solidno ). Na drugi strani pa imamo tipa z 17 cm in 16 cm obsega ( to je kr ornk obseg ). Volumensko je ta drugi tič dosti večji in vas bolj zapolni. In sem prepričan, da bi se bilo tako debelega upravičeno vstrašit
Ker ja, debel pa zna bolet... tukaj pa ne moreš zunaj puščat centimetrov... tu pa vse ali nič
Tako da.... če nekdo reče jaz mam pa 20 cm še ni nujno, da to sploh zgleda batina... če je 20 cm tanek ne zgleda nič kaj kot batina....
In ja nevem zakaj tako sumničavo ko kdo omeni 20 cm...
Naj še omenim
Malo si poglejte pegym sepravi penis enlargement gym - forume ( zastonj so )
Vaje za povečanje penisa. Seveda ljudje ne vrjamejo,... tudi sam nisem nikoli verjel, da je možno penis povečati brez operacije ampak vam povem iz izkušnje, da je.
Te reklame o raznih tabletah, ki jih prodajajo so seveda nateg. Prodajajo tudi razne knjige ampak škoda denarja, ker so na zgoraj omenjenih forumih informacije zastonj in forumi so zelo na nivoju.
Ko sem bil star tam 18, 19 let seveda nisem verjel, pa tudi nisem veliko o tem razmišljal, ker sem bil takrat že rahlo nadpovprečn ( samo v dolžino ) in se nisem obremenjeval. Kasneje po 22 letu pa sem opazil, da kvaliteta erekcije ni takšna kot je bila... saj je bila erekcija super, nekateri bi rekli odlično, ampak meni ni bilo dovolj zato sem hotel to izboljšati.
Preproste keglove vaje so rešitev. V slabih 2 mescih sem dosegel, kar sem hotel + zmožnost multiple orgazmov zaradi močne mišice, ki jo stisneš tik pred orgazmom ( pri sexu je to na začetku težje izvedljivo kot če si sam, ampak se da ) Erekcije ne zgubiš oz. jo lahko zgubiš zelo malo ampak jo hitro vrneš v 100%.
Čisto navdušen nad rezultati in branju raznih zadev sem seveda naletel na te vaje za povečanje penisa. Obstaja veliko vaj, ampak osnovna je tako imenovan jelqing oz. nekakšno "molzenje". Seprav cilj tega je pumpat kri v penis, kar privede do hipertrofije ( povečanje velikosti celice ) . Seveda penis ni mišica, zato se treningi mišic in penisa razlikujejo... ampak so podobnosti in princip je podoben.
In pa stretching ( v mehkem stanju )
To so osnovne zadeve... potem je še tukaj razn advanced stuff... kot je obešanje uteži na penis - hanging ( več ur dnevno po serijah) in pa za obseg clamping ( z tako sponko ali obvezo pri začetku penisa čim bližje sramni kosti - v penis, ki je v erekciji s tem nabijaš in ujameš več in več krvi )
Te metode so nevarne... jaz sem opisal na hitro, pridejo pa v poštev po nekje 6 mescih osnovnega treninga. V detajle ne mislim it, če katerega tipa zanima si to naj pogleda na njihovi strani in forumu, ker se to mora prej prebrat na dolgo in široko in marsikaj preštudirat, ker lahko pride do hudih poškodb.
Naj povem, da sem po 2 letih rednega treninga pridobil 1,7 cm v dolžino in nekje 2.5 cm v obseg ( kar je bil moj glavni cilj )
Obešanje uteži za dolžino, tega nisem nikoli delal, ker dolžine ne rabim več, prav tako pa nisem imel možnosti. Za takšen trening rabiš dnevno 2 uri minimalno in zasebnost. In največji problem, razne pripomočke, ki jih nisem imel možnost izdelat.
Vem, da se tole sliši malo hecno, sploh pa, da to pišem pretežno na ženskem forumu. Ampak kakorkoli. Moj cilj je le to, da če se najde kakšen, ki ni zadovoljen ali pa bi le hotel malo večji in bolj zdrav penis naj preiskusi.
Penis se prilagaja na obremenitve ( raztezanje, nategovanje , pumpanje krvi v penis ) več let, vsak dan... privede do rezultatov.. ampak vse skupaj gre zelo počasi.
Seveda, da je potrebno veliko discipline. Skoraj vsak dan ( morajo biti tudi dnevi počitka za regeneracijo ) porabiš nekje 1 uro in moraš imeti zasebnost. In za prve manjše rezultate je potrebno več mesecev.
Ljudje pač ne vrjamejo,... ravno zato, ker večina ljudi ni sposobnih, discipliniranih in motiviranih, da bi to redno počeli vsak dan... več let.
-
Marx - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2011
Mladd napisal/-a:ravno zato, ker večina ljudi ni sposobnih, discipliniranih in motiviranih, da bi to redno počeli vsak dan... več let.
Morda pa imajo le kaj pametnejšega za početi v življenju kakor vsak dan po eno uro molzti svoj penis, nanj obešati uteži, ga natezati, zvijati in vezati z vrvico
penis enlargement gym
Zanimivo, če so običajni fitnesi prepolni ljudi, morda bi pa bila dobra poslovna ideja odpreti penis enlargement gym, kjer bi ljudje večkrat tedensko lahko bildali svoj penis in pri tem imeli na razpolago nebroj ustreznih pripomočkov
Per aspera ad astra.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
meni je predvsem zelo interesantno, da nekdo toliko ve o tičih (kako zgleda kakšna dolžina), pa da nameni toliko časa tistemu bogemu centimetru v plus.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej to...jaz sem videla točno enega, k se mi je zdel mejhen (kratek <10cm in tanek), vsi ostali so se mi zdel pa nekje isti...pa čist nad vsemi sem bila isto navdušena
V bistvu bi me bolj motilo, če bi mel tip prevelikega, kot premajhnega. Resno
V bistvu bi me bolj motilo, če bi mel tip prevelikega, kot premajhnega. Resno
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no po tem kar sem jaz videla, pa lahko rečem, da obstajajo ful velike razlike v velikosti.
- Mladd
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2011
Marx napisal/-a:Mladd napisal/-a:ravno zato, ker večina ljudi ni sposobnih, discipliniranih in motiviranih, da bi to redno počeli vsak dan... več let.
Morda pa imajo le kaj pametnejšega za početi v življenju kakor vsak dan po eno uro molzti svoj penis, nanj obešati uteži, ga natezati, zvijati in vezati z vrvicopenis enlargement gym
Zanimivo, če so običajni fitnesi prepolni ljudi, morda bi pa bila dobra poslovna ideja odpreti penis enlargement gym, kjer bi ljudje večkrat tedensko lahko bildali svoj penis in pri tem imeli na razpolago nebroj ustreznih pripomočkov
Hehe... ja seveda je res. Čas je problem, ampak govoril sem o ljudeh, ki jamrajo, so zamorjeni, nezadovoljni... ob enem pa gledajo v zrak in ne bi nič storili. In ja... ljudje hočejo vse na hitro in na lahek način... vedno.
Vem, da se marsikomu to zdi zapravljanje časa in smešno, ampak nekatere bo pa ravno to naredilo bolj samozavestne. So ljudje, ki to počnejo redno že po 8,9,10 let. Mislim, da so vredni pohvale ne pa posmehovanja.
Sicer pa opažam, da so tvoji posti v večini v smeri podpikavanja. Mogoče bi tudi ti moral najti kaj zase... kaj pa vem.
keepsake napisal/-a:meni je predvsem zelo interesantno, da nekdo toliko ve o tičih (kako zgleda kakšna dolžina), pa da nameni toliko časa tistemu bogemu centimetru v plus.
Mene je to obsedlo, ker sem verjel in imel dokaze, da stvar deluje. Zakaj pa ne bi probal? Zakaj ne bi spremenil stvari, ki jih je možno spremenit? Tako kot me je obsedel fitnes. Sicer pa, moji rezultati so normalni glede na intenzivnost mojega treninga.
Nisem uporabljal ekstremno intenzivnih metod, večina z lastnimi rokami brez pripomočkov in podobno, zato ni takšnih ekstremnih rezultatov v dolžino, ampak 2,5 cm v obseg je pa dosti dober rezultat, kar izračunaj volumensko . Kakorkoli svoj cilj sem kljub temu že dosegel. Naj še povem, da za ohranitev rezultatov je potreben tud nek ohranitveni trening, tako kot pri vsaki stvari... Ampak za le tega se porabi bistveno manj časa, tako, da ni omembe vredno, glavno je, da imaš redne erekcije.
Hotel sem le povedati, da povečava JE možna, čeprav je še veliko ljudi prepričanih v nasprotno.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
no po tem kar sem jaz videla, pa lahko rečem, da obstajajo ful velike razlike v velikosti.
se strinjam jaz sem jih videla vse od smokija pa tja do celo takega, da sem se ga ustrasla.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
cudovito je
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
saj je tip napisal da je tehnika važne... men se njegov post čist logčen zdi.
meni se zdi, dolžina za ego, tehnika pa za užitek.
kar se pa kondomov tiče... mislim da bolje s kondomom kot pa da ti tablete onesnažujejo organizem.
Pol pa jok in stok ko se povečuje neplodnost, rak, prizadeti dojenčki ipd. to je vse posledica kemikalij, jasno kot beli dan.
jaz pravim, bolje varnost kot mal boljši užitek.
meni se zdi, dolžina za ego, tehnika pa za užitek.
kar se pa kondomov tiče... mislim da bolje s kondomom kot pa da ti tablete onesnažujejo organizem.
Pol pa jok in stok ko se povečuje neplodnost, rak, prizadeti dojenčki ipd. to je vse posledica kemikalij, jasno kot beli dan.
jaz pravim, bolje varnost kot mal boljši užitek.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
brandibelle napisal/-a:ok... se enkrat za vse, ki iscejo(mo) dlakice v jajcku
lulcki do 10cm > ne vidim polozaja v katerem bi lahko popolnoma zadovoljil zensko
lulcki 10-13cm > se je treba fajn trudit pa velik znat da bo zenska zadovoljena enako oz bolj kot...
pri lulckih 14-20cm > kjer je SE VEDNO zelo pomembna tehnika... ampak pr takmu ze zenska lahko kdaj pa kdaj vse sama postori pa bo super obema...
20+ > mors pa ze mal merkat kolk dregnes pa kam...
ce mas nekoga rad ga mas rad tut ce ma (pre)majhen penis oz kako drugo "hibo"...
tukej se vse govori nasplosno... oz cisto vsak samo zase... nekateri pa potem NE to pa tko ni...
vsak ma svoj mnenje...
prebral sem par strani kle gor pa ze vem cigave poste ignoriram in jih avtomatsko ne berem - poskusite se vi/ve - cudovito je
nevem moj bivši je mel cerka 16-17, pa loh rečem, da je v dost položajih bolj bolel ko sedl, razn če bi skoz počas pa predvidno to počela,..
zdaj imam doma 14 in sem čiz zadovoljna, hvalabohu me nič ne boli, lahko izkoristim vse hitrosti in moči, brez da bi me bolel, se loh sprostim, orgazm pa itak pride običajno šele ob stimulaciji sčegetavčka torej, mi večji čisto nič ne koristi
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
brandibelle pa ti to koga dejansko poznaš da z 10cm tičem žensko zadovolji, ali to izhajaš iz sebe? ker ne, 10cm ni nič. žal.
pa kaj imate s temi "tehničarji" madona! pomembni sta velikost in tehnika. amen.
pa kaj imate s temi "tehničarji" madona! pomembni sta velikost in tehnika. amen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov