Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
pouprecje pri nas je 16cm. To pomeni, da je bilo med anketiranimi moskimi dosti vecjih in dosti manjsih. Samo tole ni zanesljivo, mogoce pa vsi ostali, neanketiranimi, imajo vecje. Edino ta razlaga bi sla nekako cez, glede na to da je na forumu povprecje 20
-
^Lol, ti dejansko resno jemlješ to, da ima skoraj vsaka na forumu tipa z 20. Ja, kao. Odštej ene 6-7 cm, pa dobiš realno cifro.
Ne, ne jemljem resno. Dopuscam pa moznost, ker teh z velikimi ocitno niso anketirali. Sama poznam kar nekaj tipckom z ogromnim orodjem.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
mmm sliši se dobro
kaj praviš claire? ti jaz sliko svojega orodja pošljem, ti pa meni sliko sebe v polulanih hlačah:P (oprijete kavbojke, če se da. pa mora se videt da ni voda!!! ker to je pa največji turn off, taki fejki)
pa, če mi ti prva pošlješ, bo večje orodje na sliki;)
kaj praviš claire? ti jaz sliko svojega orodja pošljem, ti pa meni sliko sebe v polulanih hlačah:P (oprijete kavbojke, če se da. pa mora se videt da ni voda!!! ker to je pa največji turn off, taki fejki)
pa, če mi ti prva pošlješ, bo večje orodje na sliki;)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
odpusti jim, o gospod, saj ne vedo kaj pišejo.
(slovenc. bi se pa svojemu takoj polulala, če bi bil to njegov fetiš . tako da imaš neke določene šanse da najdeš punco, ki bo za akcijo. več ali manj so pa zavrte. že tu na forumu včasih naletim na "pogovor" kako "razmišlja da bi mogoče si fukštumfe oblekla za v posteljo", ker ji je fant kupil in ne ve kako naj kombinira za ven. ja, on si je ziher predstavljal kako se ona v tem po mestu sprehaja.)
(slovenc. bi se pa svojemu takoj polulala, če bi bil to njegov fetiš . tako da imaš neke določene šanse da najdeš punco, ki bo za akcijo. več ali manj so pa zavrte. že tu na forumu včasih naletim na "pogovor" kako "razmišlja da bi mogoče si fukštumfe oblekla za v posteljo", ker ji je fant kupil in ne ve kako naj kombinira za ven. ja, on si je ziher predstavljal kako se ona v tem po mestu sprehaja.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ne vem zakaj Džeki in ostali ne verjamejo, da v Sloveniji obstajajo tiči 20+cm...
obstajajo! in ni jih tako malo!
ti Džeki si pa itak majhen!
obstajajo! in ni jih tako malo!
ti Džeki si pa itak majhen!
-
ampak smo tudi take ki mamo zgleda dalso noznico in lahko sexamo z velikim v useh pozah..sploh ko te s takim nabija u maternicni vrat, ma ta "bolecina" me popelje do bozanskega orgazma. in s tem se noben majhen lulek ne more primerjat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov