Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _t'mala_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
ma odvisno tut od punce....drugač ene punce misljo da majo njihovi tipi nevem ka velike pravjo veš ka je velik pol pa rečeš dej mu ga zmer pride vn pa 15 cm....tak da jst sm tut mislna kuk je velik sam kokr gledaš po cm je nekje v vrhu povprečja nekaj takega....tak da odivno od punce....
- _t'mala_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
sm mene k sm brala da majo tm 21cm pa take...zgleda da neznajo merit...al se jim zdi pa eni 12cm velik 20 eni k ma pa veliekga 20cm pa 15 npr....odvisno...drugač
pa je res bolš da je manši k pa večji k te usaj ne boli tak in se nimaš pol nč za prtožvat....
pa je res bolš da je manši k pa večji k te usaj ne boli tak in se nimaš pol nč za prtožvat....
-
Lotti - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: Above the clouds
Preden sem kako smešno butnla ven, sam raj uzela metr u roke, da si predtavljam, kok je 10,15,20 cm in lahk rečem, da moj bivši je mel ene dobrih 17, pa sva rabila kako miljardo lubrikantov in usega, ker mene je res ful bolelo pr seksu. Zdajšnji ma kakih 14 cm in mi je res idealno, tako da si zelo težko predstavljam, kakšen užitek je, če je dolg 20 cm če je bolečina užitek, potem pa res hvala lepa za tak seks.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Tole je pisal v Večeru:
35-letni newyorški igralec Jonah Falcon si je slavo in kariero zgradil na nečem popolnoma drugem, kot pa na igralskem talentu. Falcon namreč slovi kot moški z uradno največjim spolnim udom na svetu.
Ud, zaradi katerega ga, po lastnih besedah, ljudje nikoli ne gledajo v oči, temveč le med noge, v vzburjenem stanju meri osupljivih 34,29 cm, v ohlapnem pa krepkih 22cm. Igralec, ki je že pred časom razkril svojo biseksualno spolno usmerjenost, trdi, da je s tem nenavadnim darom matere narave osrečil že na stotine žensk in moških.
Ko je bil mlad je zaradi velikega "povpraševanja" okolice vsako noč spal z drugo osebo. Sedaj se mu tega več ne ljubi početi. Še več, v svojem udu vidi pravo prekletstvo, zaradi katerega vsi v njem vidijo samo spolni objekt. Jonah je namreč še vedno samski in živi pri svoji materi. Pravi, da prav zaradi spolovila nihče z njim noče začeti resnega razmerja.
35-letni newyorški igralec Jonah Falcon si je slavo in kariero zgradil na nečem popolnoma drugem, kot pa na igralskem talentu. Falcon namreč slovi kot moški z uradno največjim spolnim udom na svetu.
Ud, zaradi katerega ga, po lastnih besedah, ljudje nikoli ne gledajo v oči, temveč le med noge, v vzburjenem stanju meri osupljivih 34,29 cm, v ohlapnem pa krepkih 22cm. Igralec, ki je že pred časom razkril svojo biseksualno spolno usmerjenost, trdi, da je s tem nenavadnim darom matere narave osrečil že na stotine žensk in moških.
Ko je bil mlad je zaradi velikega "povpraševanja" okolice vsako noč spal z drugo osebo. Sedaj se mu tega več ne ljubi početi. Še več, v svojem udu vidi pravo prekletstvo, zaradi katerega vsi v njem vidijo samo spolni objekt. Jonah je namreč še vedno samski in živi pri svoji materi. Pravi, da prav zaradi spolovila nihče z njim noče začeti resnega razmerja.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moj ma tazga da do popolnosti zadovolji "use" moje potrebe
Mere niso važne, važn da svoje orožje zna uporabljat!
Mere niso važne, važn da svoje orožje zna uporabljat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]