Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pandora - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz ga sicer nisem merila. vem pa, da je kr nadpovprečen (pa čeprav je tu tolk govora; morda bodo slovenske fantiče razglasili za sinonim črnskih batin Pa naj dodam, d ami bi blo boljše, če ne bi bil, pa čeprav imam za sabo dva poroda. oralno ga nikakor ne morem zadovoljit do konca, analno odpade, določeni položaji so prestavljanje črevesja... tako da, dokler so centimetri na pairju, punce, kar uživajte. V realnosti pa naj bo še taka postojnska jama, sprejme samo določeno dolžino vlakca
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je pa kr mal čudno, da ma tok vaših tipov kr okrog 20 al pa še več. Ker če mal pomislim, 20 je res že tist velik, za mene že preveč. A ste prepričane da ne pretiravate mal?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
svobodna_umetnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2007
Moj fantiček pa ima sladkih 16 cm !!!
Boljšega si nebi mogla želet!!!!
Meni je pomembno to, da ve zakaj ga ima, kako ga uporabit,
da zadovlji mene-večkrat in da uživava oba do amena!!
Težko bi bila z nekom v neki zvezi-pa
čeprav bi imel 25 cm, če bi mu bil cilj, da zadovolji le sebe!!!
Vse je v glavi!!! - zgornji( moški in tudi ženski )
Boljšega si nebi mogla želet!!!!
Meni je pomembno to, da ve zakaj ga ima, kako ga uporabit,
da zadovlji mene-večkrat in da uživava oba do amena!!
Težko bi bila z nekom v neki zvezi-pa
čeprav bi imel 25 cm, če bi mu bil cilj, da zadovolji le sebe!!!
Vse je v glavi!!! - zgornji( moški in tudi ženski )
- vrtnicaxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
No jaz nisem srečevala samih nad 20 cm kot tukaj pišete. Sem pa srečala takšnega, ki je imel na oke ocenjeno 10cm in tudi takšnega z 20cm. Moram reči, da tisti z 10cm ni bil najslabši, medtem ko tisti z 20cm ne najboljši. Me je pa pri večjem bolelo. Zakon pa je okrog 15cm, ne boli pa še nekaj je za videt. Jasno pa je važna debelina in taktika!
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni pa se zdi, da se gre le za to, da sta si dva kompatibilna..konec koncev mamo tut me vagine različnih velikosti...razl. prožne itd. itd. in nekaterim je boljši sex s tipi, ki majo manjše, nekaterim s tipi, ki majo debelejše, nekaterim s tipi, ki so bolj obdarjeni...pa je fora samo v tem, da se morta dva tut fizično ujemat..
- _t'mala_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
moj tip ma velikega tm prebližno od 16-17 cm neki takega...in vam nekaj povem....brala sem da tipi z velikimi ratajo veliko prej mlahavi(ne stoji več)
nevem kolk prej si nism zapomenla....
uglavnem pa tut npr.če majo velikega te boli...vem z lastnik izkušen en tip je mel velikega ene 5cm večjega k moj pa je vn gledu mu malo...ni šel cel noter ....potem je pa kr nabiju pa tko in me je skor pri vsakem sexu bolelo da ne govorim analno...
tak da moj lubi ima vrhunskega ...resno....glih prov....
in tut bolše je k oralno pa tak....
pa sploh ni glih pomembna velikost,veliko je debelina ubistvo največ...
pa še to...jst pa še ene 5frendic se dobivamo na čveku tak poanvad nedelje....
in je pršlo enkrat na temo da tisti tipi k majo velikega da so taki samovšečni da se sploh ne potrudijo sam odpravjo pa je..pa da so nerodni full...mislm neznajo misljo da je velik pa da so use že naredl pa ni res....
govorim z izkušenj frendic in same sebe
nevem kolk prej si nism zapomenla....
uglavnem pa tut npr.če majo velikega te boli...vem z lastnik izkušen en tip je mel velikega ene 5cm večjega k moj pa je vn gledu mu malo...ni šel cel noter ....potem je pa kr nabiju pa tko in me je skor pri vsakem sexu bolelo da ne govorim analno...
tak da moj lubi ima vrhunskega ...resno....glih prov....
in tut bolše je k oralno pa tak....
pa sploh ni glih pomembna velikost,veliko je debelina ubistvo največ...
pa še to...jst pa še ene 5frendic se dobivamo na čveku tak poanvad nedelje....
in je pršlo enkrat na temo da tisti tipi k majo velikega da so taki samovšečni da se sploh ne potrudijo sam odpravjo pa je..pa da so nerodni full...mislm neznajo misljo da je velik pa da so use že naredl pa ni res....
govorim z izkušenj frendic in same sebe
- myawa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
jz sem tut zdle z enim k ma tut nekje 19cm, pa tut u širino ma kr..p mi ni glih fajn mislim, da se mi je 3x naredlo, da me je zlo bolel na začetku spolnega odnosa, od tega enkrat sploh nisma pol sexala
mislim, da pri nama glavni pooblem ni ravno dolžina ampak širina..
mislim, da pri nama glavni pooblem ni ravno dolžina ampak širina..
- _t'mala_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
moj tip ma kr debelega bi lahk rekla..mene nmal še zdej zaboli na začetku pa sexam že zelo dovgo...pa tak...
drugač je pa glavno da je debelina taprava pa tak...ne pa dovžina..nevem ka ti nuca 20cm velik pa tenki je bolš met 12 cm velikega pa ful debelega ..nekje sm to prebrala.a
tak da s svojim sm zadovolna ...je pa res bad če je velik tič
drugač je pa glavno da je debelina taprava pa tak...ne pa dovžina..nevem ka ti nuca 20cm velik pa tenki je bolš met 12 cm velikega pa ful debelega ..nekje sm to prebrala.a
tak da s svojim sm zadovolna ...je pa res bad če je velik tič
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Moj ma tok dolgega in debelega da men sede v vsakem položaju sexat
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov