Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1157 prispevkov
• Stran 3 od 78
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 78
Naslednja
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Sm zbrisala k se mi res zdi neprimerno pisat kle gor. Jst se tud ne bi dobr počutla če bi moj o men take intimnosti pisu. Drgač pa njegova velikost je glih taprava zame.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 29. Jan. 2008 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Povprečje je od 12,4 do 16 (evropsko)
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
moj prejšn je mel 18cm pa po pravici povedan me je bolj bolel ko ne, pa nisva mela nevem kok divjega sexsa,... zdjšn ma pomoje med 12-15cm in sm čiiist heppy, nism mogla vrjet, da mi je čist hudo in da uživam,..sicer pa niti nevem kaj počet z več kot 15 cm, ko nožnica ni niti tok dolga (se mi zdi oz. sm prebrala)
- nina90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2006
Moj ima bolj malega (po moje ene 12 cm, ga bova enkrat skupaj zmerila) in kar debelega. Kot mi je povedal je bil včasih kar zakompleksan zaradi tega.
Pri seksu se vedno ful potrudi in mi je superca seksat z njim. Pa še ful vzdržljiv in nežen je in ga ne bi zamenjala za drugega.
Pri seksu se vedno ful potrudi in mi je superca seksat z njim. Pa še ful vzdržljiv in nežen je in ga ne bi zamenjala za drugega.
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Da...mi očitno dvigujemo povprečje.
No ampak taka je bla ena izmed raziskav.
* Povprečna dolžina penisa: (brez erekcije) od 8.6 cm do 9.3 cm
* Povprečna dolžina penisa (z erekcijo) 12.9 cm do 14.5 cm
* Povprečen obseg penisa (z erekcijo) 8.8 cm do 10 cm
To je v bistvu pa res...pod cosmo povprečjem
Svetovno povprečje je od 13-16 cm...azija po moje zniža..
No pač, take so raziskave..mislim da jih ma drgač večina okrog 16..povprečje pa je med prej omenjenimi številkami.
Raziskava proizvajalca kondomov Durex: 16,3 cm
Raziskava Richarda Edwardsa: 16 cm
Kama Sutra: 15,5 cm
Paul L. Jamieson in Paul H. Gebhard (1988) na osnovi statistične obdelave Kinseyevega vzorca iz 1948: 15,5 cm
Ansell, izdelovalec LifeStyles kondomov: 14,93 cm
William A. Schonfeld in Gilbert W. Beebe (1942): 13,02 cm
University of California, San Francisco: 12,75 cm
Nek brazilski urolog, ki je svojo raziskavo opravil na vzorcu 150 moških: 14,25 cm
Pomoje se z leti kot višina ljudi..tud to veča. Druge razlage tle nimam.
No ampak taka je bla ena izmed raziskav.
* Povprečna dolžina penisa: (brez erekcije) od 8.6 cm do 9.3 cm
* Povprečna dolžina penisa (z erekcijo) 12.9 cm do 14.5 cm
* Povprečen obseg penisa (z erekcijo) 8.8 cm do 10 cm
To je v bistvu pa res...pod cosmo povprečjem
Svetovno povprečje je od 13-16 cm...azija po moje zniža..
No pač, take so raziskave..mislim da jih ma drgač večina okrog 16..povprečje pa je med prej omenjenimi številkami.
Raziskava proizvajalca kondomov Durex: 16,3 cm
Raziskava Richarda Edwardsa: 16 cm
Kama Sutra: 15,5 cm
Paul L. Jamieson in Paul H. Gebhard (1988) na osnovi statistične obdelave Kinseyevega vzorca iz 1948: 15,5 cm
Ansell, izdelovalec LifeStyles kondomov: 14,93 cm
William A. Schonfeld in Gilbert W. Beebe (1942): 13,02 cm
University of California, San Francisco: 12,75 cm
Nek brazilski urolog, ki je svojo raziskavo opravil na vzorcu 150 moških: 14,25 cm
Pomoje se z leti kot višina ljudi..tud to veča. Druge razlage tle nimam.
Zadnjič spremenil Kosmo_s_Kjem, dne 27. Jun. 2007 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Moj sedanji ma ravno pravega..ne prevelikega ne premajhnega...ko sva končala in sm bla z drugim..je tist ta drug mel večjega in debelejšega... Hja..sm si mislna..uu zdj bo zakon..pa sploh ni blo. Določene poze (odzadi) sploh nism mogla na bolj "divji" način delat...kr me je enostavno bolelo (pregloboko..) in pol more še on pazt...v glavnm kr neki.
Sm si prov želela svoja dragega nazaj
No sej zdj sva spet skupi (pa ne zard dolžine itd. pač..splet okoliščin..in morm rečt da HVALA BOGU..da nima nekega nadpovprečnega velikana...kr je dooost lažje delat vse poze, sploh pa divji sex brez bolečin.
Ne vem kako uživajo tiste..k majo tipi nad 20 cm....no whatever
Sm si prov želela svoja dragega nazaj
No sej zdj sva spet skupi (pa ne zard dolžine itd. pač..splet okoliščin..in morm rečt da HVALA BOGU..da nima nekega nadpovprečnega velikana...kr je dooost lažje delat vse poze, sploh pa divji sex brez bolečin.
Ne vem kako uživajo tiste..k majo tipi nad 20 cm....no whatever
- Villeneuve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2006
- Kraj: Škofja Loka
Jaz imam pa dolžino in obseg enakih mer....dobrih 15cm, pa zgleda da sem na tem forumu daleč pod povprečjem. No, do sedaj nisem imel nobenih pripomb od deklet, da bi bil premajhen....bile so pa samo lepe pohvale glede debeline.
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Pretiravanje je za take in podobne teme na forumu značilno. Je pa zdravilno za ego. Če pa kdo želi realno vedeti kako dolge imajo ljubčki forumovk pa naj izračunajo povprečje napisanega in od tega odštejejo cca. 5 do 8 cm. Taka je namreč napaka v podatkih, ki je posledica nakladanja in osnovnošolskega pretiravanja.
Prvi neprebran prispevek • 1157 prispevkov
• Stran 3 od 78
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 78
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov