Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Men je pa že 15 preveč, ker mam zlo kratek vaginalni kanal....prekletstvo. Zdej mam pa partnerja, ki je kot ulit za mojo, in ni več vnetij in bolečin, pa tud pr pozah nama ni treba pazit.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Zadnič sm slučajno vidla neko seks sliko in vidla penis od tipa na sliki. V primerjava z Mojim je meu ta tip gigantskega. Pol sm se lotla razmišljat kakšnega ma ubistvu sploh Moj. In bi rekla, da nekako povprečnega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
delusional napisal/-a:pa tko življenjsko sprašujem kolk je to pomembno?
ta tip ma vse, sam velikega kurca ne.
bivša pa nista mela nič, sam velikega kurca.
torej?
Glede na to, kakšne pišeš tle gor in kok pomembni so ti taki in podobni telesni atributi, je možnost najbrž samo ena - tip z velkim tičem pa mejhnimi možgani.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Aloha napisal/-a:delusional napisal/-a:pa tko življenjsko sprašujem kolk je to pomembno?
ta tip ma vse, sam velikega kurca ne.
bivša pa nista mela nič, sam velikega kurca.
torej?
Glede na to, kakšne pišeš tle gor in kok pomembni so ti taki in podobni telesni atributi, je možnost najbrž samo ena - tip z velkim tičem pa mejhnimi možgani.
Jaz pa tudi približno ne poznam dolžine 'mojega' korenjaka, niti je ne znam ocenit. Do tega, da ga vprašam, če si ga je že kaj meril, mi pa ni. Pa me vseeno firbec matra..
Vem samo to, da je imel prejšnji večjega in da sem bila na začetku zdajšnje veze kar malo presenečena nad 'majhnostjo' zdajšnjega (da se razumemo - to sta bila edina dva spolna partnerja). No, kasneje se je v bistvu izkazalo, da je imel prejšnji zelo konkretnega, ker takih akrobacij, kakršne lahko izvajava z zdajšnjim, prej zagotovo ne bi mogla počet.
Razlika je tudi ta, da je zdajšnji fant zelo visok in lepo razvit in da mogoče na prvi pogled njegova moškost res ne izgleda kot literska plastenka . Je pa full zanimivo, kako zadeva 'zraste' v vsej svoji mogočnosti in je v erekciji popolnoma nekaj drugega, kot sicer.
Mislim, da so te lastnosti opisane tudi v tekstu iz žurnala (tamarrin post).
Ampak še vedno ne znam ocenit velikosti..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Tamarra* napisal/-a:prav čudi me povprečna velikost, glede na prebrano tukaj, na forumu, kjer nisem videla skoraj nobene, ki bi napisala pod 15cm
Jz vem za tipa, ki ma po useh merilih kr krepko pod 15 cm. To ma nadoknadi širina njegovga kolega. Kratko, ampak debelo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je se ena raziskava k so si tipi sami merili. V svetu je blo samo par takih, ko je medicinsko osebje merilo in izkaze se da pride povprecje 1 cm manj kot kadar si tipi sami merijo.Tamarra* napisal/-a:klik
prav čudi me povprečna velikost, glede na prebrano tukaj, na forumu, kjer nisem videla skoraj nobene, ki bi napisala pod 15cm
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hehe, ves kok mora bit bedno tak tip bit? Pomojem tko kot cist ploh zenska, sam da se zraven zavedas da ni operacije za to.delusional napisal/-a:al je res tako življenjsko pomembna ta velikost?
Imet manjsega od njenega bivsega mora bit kr jeba.
Hvala bogu da se men ni treba s tem jebat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
To, da tipu baba reče kej v stilu "lubči...sam moj bivši je meu pa par cm daljšga" je pa.......totalen nož v hrbet... ZAKOL za tipov ego....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Jochie napisal/-a:ne bi rekel...čeprav tega nisem doživel...
zakaj ne bi rekel?
McLarnovc napisal/-a:To, da tipu baba reče kej v stilu "lubči...sam moj bivši je meu pa par cm daljšga" je pa.......totalen nož v hrbet... ZAKOL za tipov ego....
in kaj pol tip nardi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]