Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Tok je pomembno, kokr ti to sam vzameš.. teb je očitno ful pomembno.. meni ni tolko.. (s tem da govorimo o dolžini in širini tička, ne o kvaliteti sexa) pomoje si morš ti spremenit mnenje.. z povprečnimi k***i ni nič narobe.. niti z tistimi ki so pod povprečjem.. js bi prej rekla, da (v večini) je sex boljši, ker se bolj potrudjo.. vejo, da nimajo neke marcine v hlačah in se pol bolj izkažejo.. (tako je blo po mojih izkušnjah) lej, če ti je poba všeč, poskusi pa boš vidla.. mislm da je vredu poba vreden veliko več kot pa velik tič
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Gost
Pišete, kot da ste s fanti samo zato, ker imajo ustrezne mere. In oni so verjetno z vami samo zato, ker ste v skladu z njihovimi predstavami o velikosti bokov in prsi
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
to je lahko tut v kkšni zvezi delni razlog
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Moj ma tazga, da mu u grlu vn pogleda med sexom
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js pa ne maram prevelikih..enkrat sem seksala z enim ki je meu ful velikega in kr precej debelga pa morm priznat da me je zlo bolelo, in ne vem kako bi blo ce bi fant meu takega..pa spet ni biu neki nadnaravno velik ampak mogoce malo nad povprecjem ampak ce bi biu neki ful mali pa pomoje spet ne bi blo vredu (ceprav vseeno boljse kot zelo velik!!!)...moj ga ma okrog povprecja in men je super
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ŽuŽa napisal/-a:Joj a se sam men zdi tale tema prov neumna .
Očitno si edina...nam vsem ostalim se zdi izredno intelektualna in IQ prisotnih, kar brizga iz možganov ven.
Damyanchyka je napisal/a:
To je malo hecno napisano...njemu pogleda iz grla ven med seksom, ker ima tako dolgega? Verjetno si mislila, da tebi spuca spodnje kanale in zgornje dihalne naenkrat...ti vsaj ne rabi ust zamašiti s povštrom ampak te utiša na drugačen način.
Jaz imam toliko dolgega in debelega, da lahko spodnjo luknjo zamašim in zgornjo...samo ne naenkrat...vem ja beden sem
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
molekulca - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Roberta R. napisal/-a:Tok je pomembno, kokr ti to sam vzameš.. teb je očitno ful pomembno.. meni ni tolko.. (s tem da govorimo o dolžini in širini tička, ne o kvaliteti sexa) pomoje si morš ti spremenit mnenje.. z povprečnimi k***i ni nič narobe.. niti z tistimi ki so pod povprečjem.. js bi prej rekla, da (v večini) je sex boljši, ker se bolj potrudjo.. vejo, da nimajo neke marcine v hlačah in se pol bolj izkažejo.. (tako je blo po mojih izkušnjah) lej, če ti je poba všeč, poskusi pa boš vidla.. mislm da je vredu poba vreden veliko več kot pa velik tič
se popolnoma strinjam
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
ryu10kyu napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Joj a se sam men zdi tale tema prov neumna .
Očitno si edina...nam vsem ostalim se zdi izredno intelektualna in IQ prisotnih, kar brizga iz možganov ven.
Damyanchyka je napisal/a:
To je malo hecno napisano...njemu pogleda iz grla ven med seksom, ker ima tako dolgega? Verjetno si mislila, da tebi spuca spodnje kanale in zgornje dihalne naenkrat...ti vsaj ne rabi ust zamašiti s povštrom ampak te utiša na drugačen način.
Jaz imam toliko dolgega in debelega, da lahko spodnjo luknjo zamašim in zgornjo...samo ne naenkrat...vem ja beden sem
Hahaahahah..ja jst sm pa use ful resno misla..sicr si dobr obrazložiu kako pa pr teb zadeve stojijo..Men se zdi ta tema čist neumesna..in sm mogla še jst neki tazga prjavt, da se usaj kej dogaja..Me pa veseli, da nism edina k ma fanta, k ma tazga..sarci* da ni mogoče isti?!?! Densy k maš enkat tazga, nočš nč druzga..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov