Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Dec. 2008 15:07

Tok je pomembno, kokr ti to sam vzameš.. teb je očitno ful pomembno.. meni ni tolko.. (s tem da govorimo o dolžini in širini tička, ne o kvaliteti sexa) pomoje si morš ti spremenit mnenje.. z povprečnimi k***i ni nič narobe.. niti z tistimi ki so pod povprečjem.. js bi prej rekla, da (v večini) je sex boljši, ker se bolj potrudjo.. vejo, da nimajo neke marcine v hlačah in se pol bolj izkažejo.. (tako je blo po mojih izkušnjah) :) lej, če ti je poba všeč, poskusi pa boš vidla.. mislm da je vredu poba vreden veliko več kot pa velik tič ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Dec. 2008 16:01

Taktika se lahko pridobi, velikost pa ne. :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Dec. 2008 16:30

Pišete, kot da ste s fanti samo zato, ker imajo ustrezne mere. In oni so verjetno z vami samo zato, ker ste v skladu z njihovimi predstavami o velikosti bokov in prsi :roll: :lol:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Dec. 2008 16:53

Hmm, jst mam rajš povprečje, kokr nadpovprečje :? Moj je, za moje pojme, kr mal preveč obdarjen in če nism lih u nulo zrajcana, me pol ful boli in pol mi itak ni kul, oz. mam eno blokado v glav in to rata pol cel začaran krog :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Dec. 2008 16:53

to je lahko tut v kkšni zvezi delni razlog ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 16. Dec. 2008 16:54

Moj ma tazga, da mu u grlu vn pogleda med sexom :D :D :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Dec. 2008 16:58

js pa ne maram prevelikih..enkrat sem seksala z enim ki je meu ful velikega in kr precej debelga pa morm priznat da me je zlo bolelo, in ne vem kako bi blo ce bi fant meu takega..pa spet ni biu neki nadnaravno velik ampak mogoce malo nad povprecjem :roll: ampak ce bi biu neki ful mali pa pomoje spet ne bi blo vredu (ceprav vseeno boljse kot zelo velik!!!)...moj ga ma okrog povprecja in men je super :D
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 16. Dec. 2008 18:37

Damyanchyka napisal/-a:Moj ma tazga, da mu u grlu vn pogleda med sexom :D :D :D

KVA?? Sm misnla da je moj edini tak :lol: Hahaha :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 16. Dec. 2008 19:08

moj ma ene 28 :D
Damyanchyka - a pa te nič ne moti? to bi se pa meni zdelo že kar malo preveč :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 16. Dec. 2008 19:22

Joj a se sam men zdi tale tema prov neumna :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 16. Dec. 2008 19:48

ŽuŽa napisal/-a:Joj a se sam men zdi tale tema prov neumna :D .

Očitno si edina...nam vsem ostalim se zdi izredno intelektualna in IQ prisotnih, kar brizga iz možganov ven.

Damyanchyka je napisal/a:
Moj ma tazga, da mu u grlu vn pogleda med sexom

To je malo hecno napisano...njemu pogleda iz grla ven med seksom, ker ima tako dolgega? Verjetno si mislila, da tebi spuca spodnje kanale in zgornje dihalne naenkrat...ti vsaj ne rabi ust zamašiti s povštrom ampak te utiša na drugačen način. :lach:
Jaz imam toliko dolgega in debelega, da lahko spodnjo luknjo zamašim in zgornjo...samo ne naenkrat...vem ja beden sem :cry:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Dec. 2008 19:57

Očitno je vsa populacija obremenjena z velikostjo kopulacijskih organov ... Ne samo njihovi lastniki. :D
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 16. Dec. 2008 20:10

Roberta R. napisal/-a:Tok je pomembno, kokr ti to sam vzameš.. teb je očitno ful pomembno.. meni ni tolko.. (s tem da govorimo o dolžini in širini tička, ne o kvaliteti sexa) pomoje si morš ti spremenit mnenje.. z povprečnimi k***i ni nič narobe.. niti z tistimi ki so pod povprečjem.. js bi prej rekla, da (v večini) je sex boljši, ker se bolj potrudjo.. vejo, da nimajo neke marcine v hlačah in se pol bolj izkažejo.. (tako je blo po mojih izkušnjah) :) lej, če ti je poba všeč, poskusi pa boš vidla.. mislm da je vredu poba vreden veliko več kot pa velik tič ;)

se popolnoma strinjam :!:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 16. Dec. 2008 21:08

ryu10kyu napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Joj a se sam men zdi tale tema prov neumna :D .

Očitno si edina...nam vsem ostalim se zdi izredno intelektualna in IQ prisotnih, kar brizga iz možganov ven.

Damyanchyka je napisal/a:
Moj ma tazga, da mu u grlu vn pogleda med sexom

To je malo hecno napisano...njemu pogleda iz grla ven med seksom, ker ima tako dolgega? Verjetno si mislila, da tebi spuca spodnje kanale in zgornje dihalne naenkrat...ti vsaj ne rabi ust zamašiti s povštrom ampak te utiša na drugačen način. :lach:
Jaz imam toliko dolgega in debelega, da lahko spodnjo luknjo zamašim in zgornjo...samo ne naenkrat...vem ja beden sem :cry:

Hahaahahah..ja jst sm pa use ful resno misla..sicr si dobr obrazložiu kako pa pr teb zadeve stojijo..Men se zdi ta tema čist neumesna..in sm mogla še jst neki tazga prjavt, da se usaj kej dogaja..Me pa veseli, da nism edina k ma fanta, k ma tazga..sarci* da ni mogoče isti?!?! Densy k maš enkat tazga, nočš nč druzga.. :D :lol: :cool:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 16. Dec. 2008 21:39

tud večjega so že mel. ma bo tud ta kr uredu, ka ga mam zej. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov