Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
claire napisal/-a:
2.)lažeš
3.) si mi ostal v spominu ker si delal scene kako žensko ki je vate zaljubljena še naprej neobvezno f**.at brez da bi moral biti v zvezi
(v bistvu sem mislila to sem nalimat, ne v izvirno temo )
2.) Lažem o čem?
3.) Dober spomin imaš Ampak, če se spomniš, sem takrat poslušal vaše nasvete in s tisto punco prekinil. Se pravi, da če bi mi res šlo samo za neobvezen f*k, bi vso stvar fural še naprej.
Včasih se tudi motim
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a: 2.) Lažem o čem?
3.) Dober spomin imaš Ampak, če se spomniš, sem takrat poslušal vaše nasvete in s tisto punco prekinil. Se pravi, da če bi mi res šlo samo za neobvezen f*k, bi vso stvar fural še naprej.
2.) o tem da sta z bivšo imela dober sex
3.) samo za sex ti je šlo vse dokler nisi končno imel jajc, da ji poveš da jo hodiš samo fu.kat. furat pa nisi upal naprej ker si se posral od stahu da ženska hoče resno zvezo.
samo ne ti tu pametovat o odnosih.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:Tezej napisal/-a:
3.) samo za sex ti je šlo vse dokler nisi končno imel jajc, da ji poveš da jo hodiš samo fu.kat. furat pa nisi upal naprej ker si se posral od stahu da ženska hoče resno zvezo.
2.) sex je bil prej dober, a kasneje ni bil več
3.) pustil jo je ker se mu je zdelo grdo da bi jo še naprej izkoriščal
how about that??
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Mahagonij napisal/-a:Ja, sam dobr seks nima ne vem kake zveze s tem kok malo ali veliko tipov je zenska imela, oziroma gor si pisala, da je slabo ce zenska dobro seksa, ker to pomeni da je izkusena. Men se to zdi dost neumnost. Je pa logicno, da zdej ne dobivas vec tok ponudb za resno zvezo, ker strasljivo promiskuitetne zenske pac niso ravno material za resno zvezo.
to sklepaš na podlagi sebe, ker si imela majhno število žensk v postelji, pa misliš, da si vseeno izkušen. pa nisi. in glede na tisto sliko ki so jo enkrat objavil tu gor, si še ogaben.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
claire napisal/-a:
2.) Kako hudiča pa ti veš, kakšen seks sem mel z bivšo???
3.) Ni mi šlo samo za seks! Tud sam se ne in se nisem branil resne zveze. In zakaj bi se posral od strahu? Kje bi bil problem, da bi stvar fural naprej tako kot je blo in igral neko kvazi zvezo, ko pa mi enkrat nebi več bilo do tega je pa enostavno nebi več poklical? Saj dela večina folka tako ne?
Včasih se tudi motim
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
claire napisal/-a:delu kero sliko?
tm pod cosmo zvezde, naše slike
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
claire napisal/-a:^^ ja slovenc. in ti boš srečen z eno ki nebo scala po tebi? nikoli in nikdar. mlečnjaki.
bom. ker pač nisem razvajenec ki mora imeti vse kar hoče. ker nisem tak nikjer in nikoli, in pri ženskah ne bo drugače. se pač poznam.
PS: če imaš še kaj o scanju povedati povej to v ustrezno temo kakor je napisal džeki. ali pa na privat, se lahko pogovarjava o tem kolikor hočeš.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
in glede na tisto sliko ki so jo enkrat objavil tu gor, si še ogaben.
vem da sem OT, ampak tale pa zmaga. Sami neki kao "jebači", a nikakvi po izgledu pa najbl glasni nakonc
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
White_Widow napisal/-a:in glede na tisto sliko ki so jo enkrat objavil tu gor, si še ogaben.
vem da sem OT, ampak tale pa zmaga. Sami neki kao "jebači", a nikakvi po izgledu pa najbl glasni nakonc
Ko že babe gobcate o izgledu: pred ene 10 leti sem se udeležil srečanja nekega foruma. Prvič in zadnjič. Babe, ki so imele najbolj seksi avatarje, so bile najbolj nikakve za pogledat. Najboljše so bile take, za katere sem po sporočilih mislil, da so sive miške.
Pa tud neke f** mašine dvomim da ste ravno, preveč ste konzervativne in jezne na cel svet. Pravzaprav to verjamem samo Nesanici, floribundi, pa še kakšni, recimo barbi. Večina ostalih verjamem da od fuka obvlada mogoče samo mešanje z ritjo.
Tako da, predlagam, da kr zaključimo debato, kako zgleda Mahagonij in koliko je ne-jebač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov