Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Zame ima ravno pravo dolžino, sem čisto zadovoljna. Merit pač ne bi šla...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Nu$k@ napisal/-a:nevem zakaj je povprečna velikost 13-16cm, ko se pa vam zdi še 17 majhen. al pa neznate ocent dolžine. moj bivši je imel sicer krepko čez povprečje, ampak sem pa že naletela na 10cm lulčka in tud po pogovoru z raznimi prijateljicami, sem ugotovila da se jim zdi 17centimeterski velik. mislim da jih nekaj na forumu rahlo pretirava, saj od nobene fant skoraj nima pod 17cm.
Ne le nekaj. Skoraj vse.
- Gost
Karja napisal/-a:js najprej zmerm pol se pa odločm če je tip taprav, tko da pod 25 še nism imela in se mi smilte tiste, k ma vaš samo 20 cm, kaj šele manj.
Tvoj maternicni vrat je pa izjemno vzdrzljiv, ne?
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Karja napisal/-a:js najprej zmerm pol se pa odločm če je tip taprav, tko da pod 25 še nism imela in se mi smilte tiste, k ma vaš samo 20 cm, kaj šele manj.
Glede na to, da ima v naši državici verjetno ene 10 tipov tiča nad 25cm, ti bo kaj kmalu zmanjkalo kandidatov za natikanje tvojega smučarskega štunfa.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Velikosti ne bom pisala....in ne zato ker bi mi bilo nerodno...daleč od tega, ampak se mi zdi da je to kar dost intimna stvar. Ne želim da bi druge vedele koliko ima velika. Tako da bom rekla le to, da sem z njegovo dolžino in debelino zelo zadovoljna.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Morm komentirat...Ma ne morem bit tiho res ne... Hate me, do not care, ma morm zinit... Moram...
Tak po domače mo rekli...
Večini dolžin teh tičev, ki so tukaj napisani sploh ne verjamem! In čisto tak btw, ne velja pisat dožine od kolen do glavice, čisto mimogrede .
Povprečna (poudarek je na povprečna) je precej manjša od vseh navedenih tukaj. Ok, se najdejo izjeme, tut jaz sem mela med nogami že orangutana takega, da me je hmali preklal, zato ne trdim, da katera med vami nima doma kurčine daljše od tipa.
Svašta...
Tak po domače mo rekli...
Večini dolžin teh tičev, ki so tukaj napisani sploh ne verjamem! In čisto tak btw, ne velja pisat dožine od kolen do glavice, čisto mimogrede .
Povprečna (poudarek je na povprečna) je precej manjša od vseh navedenih tukaj. Ok, se najdejo izjeme, tut jaz sem mela med nogami že orangutana takega, da me je hmali preklal, zato ne trdim, da katera med vami nima doma kurčine daljše od tipa.
Svašta...
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Jaz se bom svojega mnenja vzdržala o tem kaj je katera napisala, ampak sem tudi mnenja, da so nekatere malo pretiravale... konec koncev pa same sebi lažejo-ČE IN TISTE KI LAŽEJO. Drugače pa dolžine in debeline kurcev njihovih partnerjev niso moja stvar. Jaz imam svojega in važno je, da meni odgovarja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]