Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Tezej je pač bil 7 let v zvezi s punco, s katero sta imela zelo podpovrečen sex. Upam in verjamem, da je ona sedaj našla nekoga, ki jo je prefukal podolgem in počez, ker ne verjamem, da je bila ženska zavrta in da določenih stvari ni pustila... zavrta je bila samo s Tezejem, ker s človekom s takim razmišljanjem se seveda ne moreš sprostit v postelji. Moreš igrat sveto marijo.
On je tipičen predstavnik tistih, ki bi fukali prasice, za resno zvezo pa hočejo povprečno pridno preprosto punčko. Kaj pa če tudi preprosta pridna punčka na skrivaj fantazira kako bi se nasadila na tiča od enega jebača, ki bi si malo več upal med sexom?
brandibelle, zdaj vem, tvoji nikoli ne pride vaginalno, pride ji samo če jo drgneš zraven. to ne pomeni da ji pride. takšna zveza je kr neki. vidim da ne veš kje je g točka. pr tvoji punci ne pr nobenih drugi je nisi našel. če ne prosim opiši kako si jo našel.
On je tipičen predstavnik tistih, ki bi fukali prasice, za resno zvezo pa hočejo povprečno pridno preprosto punčko. Kaj pa če tudi preprosta pridna punčka na skrivaj fantazira kako bi se nasadila na tiča od enega jebača, ki bi si malo več upal med sexom?
brandibelle, zdaj vem, tvoji nikoli ne pride vaginalno, pride ji samo če jo drgneš zraven. to ne pomeni da ji pride. takšna zveza je kr neki. vidim da ne veš kje je g točka. pr tvoji punci ne pr nobenih drugi je nisi našel. če ne prosim opiši kako si jo našel.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
jz itq nimam punce in sem kot vecina tipov kle obdarjen z 9cm in vsi govorimo da mamo 22cm in vsi smo bedniki in ne najdemo gspota in zato iscemo device da ne dojamejo kako bedni smo
OVER and out
OVER and out
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional, ampak psihoanalitičarka bi bla pa precej slaba.
In ja! Zato, ker sem bil tolk časa v zvezi ti lahko iz prve roke povem, da stvar po toliko letih ni enaka kot na začetku. Ampak dvomim, da boš ti kdaj sama prišla do te ugotovitve. Ti še vedno misliš, da je f*k alfa in omega ter cela poanta zveze. Še precej se moraš naučit kar se odnosov tiče.
Kar se bivše tiče, je bila ona tisti bolj konzervativen člen v zvezi. Ampak, če je zdaj dobila jebača ali pa se goni z vsem po vrsti mi je pa to zadnja briga.
Ne vem od kje ti ideja, da bi fukal prasice, hodil pa bi s pridno preprosto punčko? Nap. tebe se niti od daleč nebi dotaknil
Ja.. Ta drug del stavka bi pa nekako kar držal.
In ja! Zato, ker sem bil tolk časa v zvezi ti lahko iz prve roke povem, da stvar po toliko letih ni enaka kot na začetku. Ampak dvomim, da boš ti kdaj sama prišla do te ugotovitve. Ti še vedno misliš, da je f*k alfa in omega ter cela poanta zveze. Še precej se moraš naučit kar se odnosov tiče.
Kar se bivše tiče, je bila ona tisti bolj konzervativen člen v zvezi. Ampak, če je zdaj dobila jebača ali pa se goni z vsem po vrsti mi je pa to zadnja briga.
Ne vem od kje ti ideja, da bi fukal prasice, hodil pa bi s pridno preprosto punčko? Nap. tebe se niti od daleč nebi dotaknil
Ja.. Ta drug del stavka bi pa nekako kar držal.
Včasih se tudi motim
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
brandibelle napisal/-a:ne mesajmo jebacev/acic in priloznostnega sexa z ljubeznijo in sexom z nekom, ki ga imas rad...
JA, lahko ljubis nekoga, ki ni najbolj vesc ljubimec - vsaj taksno je moje mnenje
sem tudi mnenja, da sex je dober zaradi osebe s katero sexas. v primeru ce so kake tezave v sexu, lahko par se potrudi in razresi tezave in bo slo na boljse. da ljubis nekoga, ki ni tak vesc ljubimec, pomeni da resnicno ljubis osebo ne pa uzitka iz sexa.
folk velikokrat ne zna dolociti ali ljubijo deljansko osebo z vsemi njenimi prednostmi in pomanjkljivostmi ali uzitka ki nastane zaradi poljubov, dotikov, sexa...
velik folka, ki se odloca na podlagi dobrega seksa in govori o nekem ujemanju v postelji, se pravzaprav ne zaveda, da obstaja verjetnost, da ljubijo uzitka iz sexa, ne pa osebo s katero seksajo.
seveda je najboljsa varijanta da ljubis osebo s katero se tut fenomenalno ujames v postelji.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
delusional napisal/-a:brandibelle, zdaj vem, tvoji nikoli ne pride vaginalno, pride ji samo če jo drgneš zraven. to ne pomeni da ji pride. takšna zveza je kr neki. vidim da ne veš kje je g točka.
ker sem ena tistih nesrečnic, ki ji nikakor ne pride brez dodatne stimulacije, bom očitno mogla fanta pustit
ker to kar imava sploh ni zveza, to je krneki!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Jaz se pa z vsakim nekaj strinjam.
Kot je rekla claire, z bobi palčko tip težko kaj naredi. Nedolžnost sem izgubila s tipom z bobi palčko. Kar je bilo za prvič kar fajn . Kasneje, ko sva redno seksala in sem se sprostila pri seksu, nisem nikoli doživela vaginalnega orgazma, stvar je bila res zelo majhna.
Pri naslednjem in sedanjem fantu, orgazem ni (bil) več problem, saj je (bil) pri obeh tič večji (o cm nimam pojma). Je pa res še ena stvar - s tem se pa strinjam z brandibelle. Vsakemu paše drugače. Anatomsko imamo res bolj ali manj enake muce, vendar smo drugače občutljive, na nekaterih mestih nekatere manj, druge bolj. In definicija dobrega jebača se mi zdi ravno v tem, da se tega zaveda. Ne gre isto pri vseh. Seveda je tako tudi obratno. Mojemu fantu sigurno ne pašejo iste stvari enako kot prejšnjemu. Ob tem bi se vrnila še na prvega fanta - ne vem, ali je bil problem samo v velikosti njegovega tiča, ker je bil v postelji bolj kekec kot ne. (takrat se, zaljubljena in neizkušena tega še nisem zavedala).
Se pa strinjam z akvamarin - če se dva ljubita imata veliko možnosti, da izboljšata seks.
Kot je rekla claire, z bobi palčko tip težko kaj naredi. Nedolžnost sem izgubila s tipom z bobi palčko. Kar je bilo za prvič kar fajn . Kasneje, ko sva redno seksala in sem se sprostila pri seksu, nisem nikoli doživela vaginalnega orgazma, stvar je bila res zelo majhna.
Pri naslednjem in sedanjem fantu, orgazem ni (bil) več problem, saj je (bil) pri obeh tič večji (o cm nimam pojma). Je pa res še ena stvar - s tem se pa strinjam z brandibelle. Vsakemu paše drugače. Anatomsko imamo res bolj ali manj enake muce, vendar smo drugače občutljive, na nekaterih mestih nekatere manj, druge bolj. In definicija dobrega jebača se mi zdi ravno v tem, da se tega zaveda. Ne gre isto pri vseh. Seveda je tako tudi obratno. Mojemu fantu sigurno ne pašejo iste stvari enako kot prejšnjemu. Ob tem bi se vrnila še na prvega fanta - ne vem, ali je bil problem samo v velikosti njegovega tiča, ker je bil v postelji bolj kekec kot ne. (takrat se, zaljubljena in neizkušena tega še nisem zavedala).
Se pa strinjam z akvamarin - če se dva ljubita imata veliko možnosti, da izboljšata seks.
-
delusional - Cosmopsiho
Tezej napisal/-a:
Nap. tebe se niti od daleč nebi dotaknil
Ja..
ti fukaš z mano vsak dan v svojih sanjah.
če še nisi nikjer zasledil, sej tudi jaz imela večletno zvezo s slabim fu.kom.
in ne mi govorit, da je bil sex v tvojih zvezi na začetku super in da je šele z leti tvoja bivša postala frigidna in konzervativna.
slab f** je že na začetku.
-
delusional - Cosmopsiho
brandibelle napisal/-a:hm... razmisljam kako bi tole spisal, da ne bi blo kot nek oglas na zmenkarijah...
pac iscem frendico/e za ksn chat kdaj, k nbenga ni nikjer naokol... k gre moja na fax, tvoj v sluzbo, kuza spi, sestra pa leta za tipi... glih za neko henganje v real nisem, ker imam eno oooornk slabo izkusnjo, ce si pa za chat - o CEMERKOLI in KADARKOLI pa poslji PM.
sem na pol poti do abrahama, obozujem sport, filme in humor na 100.001 nacin... za kj vec pa posl ZS
lepo se mejte pa ne se prevec kregat
a ste vidli tole pod iščem prijateljico?
tip išče punco za internetni rajc.
ojejejej, jst res ne vem al je njegova punca tako slaba v postelji al kaj je to.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:ti fukaš z mano vsak dan v svojih sanjah.
Spim in sanjam prevsem ponoči Vseen pa premorem tolk domišlije, da mi ni potrebno sanjati o tebi
delusional napisal/-a:če še nisi nikjer zasledil, sej tudi jaz imela večletno zvezo s slabim fu.kom.
in ne mi govorit, da je bil sex v tvojih zvezi na začetku super in da je šele z leti tvoja bivša postala frigidna in konzervativna.
slab f** je že na začetku.
Ampak poanta je v tem, da jst nikol nisem rekel, da je v moji zvezi bil slab f*k. Napisal sem samo to, da po toliko in toliko letih ni popolnoma enako kot na začetku.
Včasih se tudi motim
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tezej napisal/-a:Pogovarjate se, kot bi bil f*k ena in edina stvar v zvezi.
Me prav zanima, kako boste fural eno normalno zvezo 10 ali 20 let. Ste res tko naivni in mislite, da vam bo f*k po vsem tem času še vedno predstavljal isti rush, tako kot na začetku?
In zdaj se bo oglasila delusional oz. kakšna druga, ki razmišlja na podoben način in rekla, da bo pač dobila drugega jebača, ko bo z aktualnim postalo preveč monotono. In seveda pri tem niti pomislila ne bo, da zdaj, ko je mlada in lepa lahko dobi kogarkoli hoče. Da šez deset ali petnajst let, je pa ti največji jebači niti s palico ne bodo hotli dregnit.
Eh.. Mladi ste še. Predvsem pa naivni!
končno mater da nisem edini ki tako razmišlja...
-
delusional - Cosmopsiho
Tezej napisal/-a:
Ampak poanta je v tem, da jst nikol nisem rekel, da je v moji zvezi bil slab f*k. Napisal sem samo to, da po toliko in toliko letih ni popolnoma enako kot na začetku.
rekel si, da ti ful stvari pri sexu ni dovolila in še marsikaj. kaj iz tega sledi? da je f** bil ful dober in strasten?
hočeš da ti najdem kje si to napisal in tle citiram?
kaj pa po parih letih? kaj je drugače?
da prej si slabo sexal trikrat na teden potem pa enkrat na mesec?
-
delusional - Cosmopsiho
Tezej napisal/-a: In kar se odprtosti pri seksu tiče se lahko bivša skrije proti njej. Tu imam zanjo same pohvale.
slovenc, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal!
upam da boš kmalu razdevičen!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]