Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost...ali pa morda cm manj no...ostalo so pa potem za moje mnenje neka odstopanja.
Sploh pa da se gre za cm gor ali dol kregati mislim da nima smisla.
Morda psihološko pač nekateri, ko vidi da ima gorjačo med nogama prinese več vzburjenja ali se pa celo ustraši kam ga bo model sploh zbasal. Drugače se da pa tudi z "mezincom" žensko pripeljati do orgazma...tako da zdaj kaj ima dečko med nogama res nima nekega blaznega pomena.
Se mi zdi, da se s tem bolj moški ukvarjajo kakor ženske. Če ji je model v redu in ga ima rada ji bo tudi 12cm zadoščal...si bo pa malo pomagala zdraven in tako naredila, da ji bo kul.
Sicer če sem iskren ne vem kako tili z 12cm sploh seksajo, ker če ima tako majhnega ga lahko noter da....samo ko pa gre nazaj mu pa vsakič ven pade...torej ima dosti omejen repertuar gibanja....malo trza in to je to.
Morda psihološko pač nekateri, ko vidi da ima gorjačo med nogama prinese več vzburjenja ali se pa celo ustraši kam ga bo model sploh zbasal. Drugače se da pa tudi z "mezincom" žensko pripeljati do orgazma...tako da zdaj kaj ima dečko med nogama res nima nekega blaznega pomena.
Se mi zdi, da se s tem bolj moški ukvarjajo kakor ženske. Če ji je model v redu in ga ima rada ji bo tudi 12cm zadoščal...si bo pa malo pomagala zdraven in tako naredila, da ji bo kul.
Sicer če sem iskren ne vem kako tili z 12cm sploh seksajo, ker če ima tako majhnega ga lahko noter da....samo ko pa gre nazaj mu pa vsakič ven pade...torej ima dosti omejen repertuar gibanja....malo trza in to je to.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost...ali pa morda cm manj no...ostalo so pa potem za moje mnenje neka odstopanja.
se strinjam z vsem, samo z zadnjim delom ne.
kukr je znano imamo ženske G točko bolj na začetku in to je tisto kar je važno da penis zadane.tud tist z 12 centimetri te lahko pripelje do orgazma čist normalno.
mislm da tistih dvanajst še ni tok kritičnih, bolj kritično je kar je manj.
recimo:
http://216.110.185.88/bars/private/x-tiny-penis.jpg
sicer pa smo že ugotovili, da je cosmo povprečje lulčkov ki jih imajo fantje cosmobejb doma, okol 25..Pa se čudim kako je lahko splošno pouprečje 17
men je useen kakšno batino ma, no, neki more že zgledat seveda, sam da ga zna uporabljat.Če ga ne zna, mi centimetri ne povejo čist nč in si lohk komot unih svojih 20 netakm utakne, vame ne rabi.
in še tole..lahko je manjši, ampak debelejši, kar spet pomeni določene večje užitke kot pa če je velik in ozek
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
pika911 napisal/-a:pa kaj si tok pametn tuki jaoooooo
a bi se rd pohvalu pa te nubena ne vpraša za mere al kai
A ti ne štekaš zajebancije? Da te ne bo pobralo od resnosti...
Mater je dandanašnji folk zategnjen ej....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Purple je dala upanja tistim z 12cm, da se narava ni preveč pošalila na njihov račun in da jih ima kakorkoli pogledaš vseeno rada na neki način.
Komu se je pa dotični na sliki zameril pa ne upam ugibati...morda je v prejšnjem življenju preveč ženske okoli lovil in mu je bog rekel...v tem življenju se boš pa z drugimi stvarmi ukvarjal.
Hmmm...morda se je pa posmehoval tistim, ki so imeli samo 2cm dolgega in je rekel to življenje se bodo pa drugi tebi smejali za kazen.
Moje sožalje z dotičnim in vse dobro mu želim v življenju.
Komu se je pa dotični na sliki zameril pa ne upam ugibati...morda je v prejšnjem življenju preveč ženske okoli lovil in mu je bog rekel...v tem življenju se boš pa z drugimi stvarmi ukvarjal.
Hmmm...morda se je pa posmehoval tistim, ki so imeli samo 2cm dolgega in je rekel to življenje se bodo pa drugi tebi smejali za kazen.
Moje sožalje z dotičnim in vse dobro mu želim v življenju.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
ryu10kyu napisal/-a:Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost
To je isto, kot da bi rekel, da je nekje normalna velikost ženske moderc košarice C oziroma D.
Bumbar!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
miteq napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost
To je isto, kot da bi rekel, da je nekje normalna velikost ženske moderc košarice C oziroma D.
Bumbar!
pol sm jst ne normalna pa ne sam jst š moja mami sestra weč k polovica kolegic ammmm normalno je B torej 15-17cm? al kai hehe
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
miteq napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost
Bumbar!
Hihi, mogoče je to povprečna želena velikost.
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Mene pa zanima, če mogoče lahko velikost vpliva na to, da se zelo težko greva položaj v katerem jaz sedim na njemu?
Drugi položaji niso problem, ampak ta, ki je pravzaprav skorajda najlažji, ne zlaufa...
Aja, meri pa tam 21-22cm
Drugi položaji niso problem, ampak ta, ki je pravzaprav skorajda najlažji, ne zlaufa...
Aja, meri pa tam 21-22cm
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, verjetno je velikost problem. ker pri tem položaju gre penis globoko vate. svetujem ti, da pač sama "kontroliraš" in jahaš tako, da ne bo preveč globoko v tebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov