Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:ma to se ne more zgodit kot vidiš.
tipom sex v zvezi sploh ni pomemben oz. celo raje vidijo, da ni odličen. v zvezi imajo raje povprečnega, če ne celo slabega.
če bi dobro sexala, bi to pomenilo, da sem preveč izkušena, kar seveda ni prednost.
ja. tipov v naših krogih. kaj pa tipom v tvojih krogih?
no evo zaključek: če punca zarad sexa pusti tipa, je to neki čist normalnega, če bi pa tip zarad sexa punco pustil je prasec in nevem kaj še vse...
kar si skuhaš, to poješ. prej ali slej.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
štekam!
bivša ni bila odprta in ti je dala enkrat na mesec, ampak to kvalitetno!
jebačica je bila odprta nimfomanka, ki si jo lahko porival v vse luknje, ampak to ni blo kvalitetno, ker je bla mal grša od bivše.
slovenc, vsi tipi tako razmišljajo, ne samo neki krogi.
jebačica je bila odprta nimfomanka, ki si jo lahko porival v vse luknje, ampak to ni blo kvalitetno, ker je bla mal grša od bivše.
slovenc, vsi tipi tako razmišljajo, ne samo neki krogi.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:štekam!
A če rečem ja, boš zadovoljna?
Ker če boš in boš s tem dobila svoje zadovoljstvo in zaradi tega lažje spala, lahko rečem da maš prav od A do Ž vse. OK?
Včasih se tudi motim
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
delusional napisal/-a:tipom sex v zvezi sploh ni pomemben oz. celo raje vidijo, da ni odličen. v zvezi imajo raje povprečnega, če ne celo slabega.
če bi dobro sexala, bi to pomenilo, da sem preveč izkušena, kar seveda ni prednost.
Nekam slabo ti gre ta logika. Kljub temu, da, kot si že napisala, ne uživaš v seksu in slabo seksaš, ti ne uspe najti tipa za resno zvezo.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Ni cudno, da imate take probleme z nasprotnim spolom, ce pa ste glede tega tako ozkogledni.
Delusional...ti pravis, da vsi moski iscejo neizkusene za resno zvezo...jaz pa vem zase in se za vsaj 10 drugih, pri katerih to nikakor ne drzi.
slovenc79...pravis, da bi mogli pomagati drug drugemu, ko pa ti napisem nekaj kar bi ti koristilo, ce bi si pravilno razlagal, se pa branis kot da bi ti uzalil celo familijo.
tezej... kvaliteta sexa v zvezi na dolgi rok je 90% odvisna od moskega, zenska te bo vcasih presenetila s kaksnim sexy perilom in namignila na kaksen roleplay, ostalo je vse odvisno od tebe.
Delusional...ti pravis, da vsi moski iscejo neizkusene za resno zvezo...jaz pa vem zase in se za vsaj 10 drugih, pri katerih to nikakor ne drzi.
slovenc79...pravis, da bi mogli pomagati drug drugemu, ko pa ti napisem nekaj kar bi ti koristilo, ce bi si pravilno razlagal, se pa branis kot da bi ti uzalil celo familijo.
tezej... kvaliteta sexa v zvezi na dolgi rok je 90% odvisna od moskega, zenska te bo vcasih presenetila s kaksnim sexy perilom in namignila na kaksen roleplay, ostalo je vse odvisno od tebe.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
delusional - Cosmopsiho
slovenc79 napisal/-a:
če bi vsi moški tako razmišljali, ne bi bi noben varal
sej zato pa varajo! čez čas vsi začnejo pogrešat dober f** s kakšno kurbo!
Džeki napisal/-a:
Nekam slabo ti gre ta logika. Kljub temu, da, kot si že napisala, ne uživaš v seksu in slabo seksaš, ti ne uspe najti tipa za resno zvezo.
Ja ker ne znam kuhat! Doh!
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Pjeb napisal/-a:Delusional...ti pravis, da vsi moski iscejo neizkusene za resno zvezo...jaz pa vem zase in se za vsaj 10 drugih, pri katerih to nikakor ne drzi.
jaz vem, da en fant, ki mi je bil vsec dolgo nazaj, je zbezal kot da sem vrag, ko je zvedel, da sem bila takrat nedolzna.
pa me je on zacel pecat in povabljat, sva se zacela dobivati, vse je slo v dobri smeri dokler ni zvedel, da sem res neiskusena.
njegova razlaga je bila, da ga je strah da bi me prizadel, ker je labilen. mojo nedolznost, je razumel kot breme, da bi se mogel nekaj obvezati.
-
delusional - Cosmopsiho
ja, pač ni iskal zveze takrat. če bi jo, bi mu blo pa to všeč.
jaz sem imela največ ponudb za resno zvezo, ko sem bila devica. potem sploh ne več. takrat ko sem bila devica, so se mi ponujali še manekeni in bogataši.
lani mi je bil všeč en tip, kot sem že rekla, 1 leto mlajši, ki me ni hotel niti posexat in si je potem dobil 17letno devico.
jaz sem imela največ ponudb za resno zvezo, ko sem bila devica. potem sploh ne več. takrat ko sem bila devica, so se mi ponujali še manekeni in bogataši.
lani mi je bil všeč en tip, kot sem že rekla, 1 leto mlajši, ki me ni hotel niti posexat in si je potem dobil 17letno devico.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a: In kar se odprtosti pri seksu tiče se lahko bivša skrije proti njej. Tu imam zanjo same pohvale.
Tezej like- česa nisi pisal?
tole sem šla brskat ker 1.)sem mela 5 min cajta, 2.)lažeš in 3.) si mi ostal v spominu ker si delal scene kako žensko ki je vate zaljubljena še naprej neobvezno f**.at brez da bi moral biti v zvezi in 4.) da te bo lahko delu zajebavala.
(v bistvu sem mislila to sem nalimat, ne v izvirno temo )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
delusional napisal/-a:ma to se ne more zgodit kot vidiš.
tipom sex v zvezi sploh ni pomemben oz. celo raje vidijo, da ni odličen. v zvezi imajo raje povprečnega, če ne celo slabega.
delusional napisal/-a:
sej zato pa varajo! čez čas vsi začnejo pogrešat dober f** s kakšno kurbo!
očitno vse ljudi po sebi sodiš... v vezi si bila in si pogrešala dober sex, zdaj pa misliš da bo vedno pri vseh tako...
je stvar ki se ji reče zvestoba.
-
delusional - Cosmopsiho
ne razumem kaj ti ni jasno.
nisem pogrešala dober sex, ker nisem vedela kaj to je.
tipi v zvezi ne iščejo dobrega sexa.
nekateri se temu čisto odpovejo, večina si ga pa poišče drugje.
ne vem kako ti lahko govoriš o zvestobi, ki nisi imel še niti 1 punce, niti ga nisi še v eno luknjo vtaknil.
nisem pogrešala dober sex, ker nisem vedela kaj to je.
tipi v zvezi ne iščejo dobrega sexa.
nekateri se temu čisto odpovejo, večina si ga pa poišče drugje.
ne vem kako ti lahko govoriš o zvestobi, ki nisi imel še niti 1 punce, niti ga nisi še v eno luknjo vtaknil.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja, sam dobr seks nima ne vem kake zveze s tem kok malo ali veliko tipov je zenska imela, oziroma gor si pisala, da je slabo ce zenska dobro seksa, ker to pomeni da je izkusena. Men se to zdi dost neumnost. Je pa logicno, da zdej ne dobivas vec tok ponudb za resno zvezo, ker strasljivo promiskuitetne zenske pac niso ravno material za resno zvezo.delusional napisal/-a:ja, pač ni iskal zveze takrat. če bi jo, bi mu blo pa to všeč.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
delusional napisal/-a:ne vem kako ti lahko govoriš o zvestobi, ki nisi imel še niti 1 punce, niti ga nisi še v eno luknjo vtaknil.
več vem o zvestobi kot ti ki boš pustila vsakega ko se ga boš naveličala.
sploh pa je v življenju veliko več stvari kot zveza s partnerjem, od katerih se lahko kaj naučiš. Samo zato ker še nisem imel punce ne pomeni da ne vem čisto nič o življenju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov