Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:si predstavljam tvojo idealno žensko....z-eksa 3 pire, pošteno rigne, čez 5 minut, ko pir prime, pa akcija....
tako ja. še fetiša ne rabi met po 3h pirih, samo nekaj naredim da ne bo mogla dat hlač dol
sicer mi je pa bolj všeč emm... ne preveč voden urin potem je sam voda, kar pa ni nič zanimiv
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:
rekel si, da ti ful stvari pri sexu ni dovolila in še marsikaj. kaj iz tega sledi? da je f** bil ful dober in strasten?
hočeš da ti najdem kje si to napisal in tle citiram?
kaj pa po parih letih? kaj je drugače?
da prej si slabo sexal trikrat na teden potem pa enkrat na mesec?
Ja! Bi prosil, da poiščeš to! Res se ne spomnim, da sem kdaj pisal o tem
Če pa leti to na tisto primerjavo.. Kaj naj Tista punca je bla nimfomanka. Bi upal stavit, da po desetih letih isto nebi bilo več tako oh in sploh super.
Po drugi strani pa.. Če komu kakšna stvar ne odgovarja še ni rečeno, da je f*k slab.
Včasih se tudi motim
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Tezej napisal/-a:
Ja! Bi prosil, da poiščeš to! Res se ne spomnim, da sem kdaj pisal o tem
Če pa leti to na tisto primerjavo.. Kaj naj Tista punca je bla nimfomanka. Bi upal stavit, da po desetih letih isto nebi bilo več tako oh in sploh super.
Po drugi strani pa.. Če komu kakšna stvar ne odgovarja še ni rečeno, da je f*k slab.
o ja pa je. kako je lahko f** dober, če ti fantaziraš o nečemu, punca pa ti noče tega izpolnit, ker ji ne paše? kaj boš potem? poiskal eno, ki bo to hotela? ali trpel z njo? tudi 2, ki imata različen libido nista za skupaj.
kaj se po 10ih letih spremeni?
jaz sem z bivšim po 4ih letih še vedno količinsko enako slabo sexala kot na začetku.
torej ti tvoja na koncu niti na enkrat na mesec ni več dala?
uf, bivša jebačica je bla zdej že nimfomanka. bogi nisi zmogel tolikokrat?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:o ja pa je. kako je lahko f** dober, če ti fantaziraš o nečemu, punca pa ti noče tega izpolnit, ker ji ne paše?
pozaabiš pač. vsega ne moreš imeti kar si želiš, ni res? nihče ni popoln, jaz pravim...
ps: delusional, zanima me, če bi imela ti enega, ki bi dobro sexal pa bil tebi fejst tip, pa bi te pustil češ da slabo sexaš? mislim da če te kaj drugega ne bo zbudilo te bo prav to...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma to se ne more zgodit kot vidiš.
tipom sex v zvezi sploh ni pomemben oz. celo raje vidijo, da ni odličen. v zvezi imajo raje povprečnega, če ne celo slabega.
če bi dobro sexala, bi to pomenilo, da sem preveč izkušena, kar seveda ni prednost.
tipom sex v zvezi sploh ni pomemben oz. celo raje vidijo, da ni odličen. v zvezi imajo raje povprečnega, če ne celo slabega.
če bi dobro sexala, bi to pomenilo, da sem preveč izkušena, kar seveda ni prednost.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:
o ja pa je. kako je lahko f** dober, če ti fantaziraš o nečemu, punca pa ti noče tega izpolnit, ker ji ne paše? kaj boš potem? poiskal eno, ki bo to hotela? ali trpel z njo? tudi 2, ki imata različen libido nista za skupaj.
kaj se po 10ih letih spremeni?
jaz sem z bivšim po 4ih letih še vedno količinsko enako slabo sexala kot na začetku.
torej ti tvoja na koncu niti na enkrat na mesec ni več dala?
uf, bivša jebačica je bla zdej že nimfomanka. bogi nisi zmogel tolikokrat?
Delusional, zate je očitno kvantiteta in kvaliteta eno in isto. Težko ti je karkoli razložiti, če nimaš razčiščenih osnovnih pojmov.
Včasih se tudi motim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]