Velike sramne ustnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- GossipOne*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2012
ohjoj nekatere pa res popolnoma ne razumete, in hvala tisti ki je objasnila po čisto mojih besedah, ki bi jih jst zdaj napisala če jih ne bi že ona povzela.
Nekatere ki niste v tej koži ne morate presojati na drugačen način in govoriti oh saj to ni nič takšnega. same neznate kako to je in kako to zgleda. bom našla sliko in jo prilepla.
problem ni samo v tem da se meni ne zdi da je najlepša, problem je v tem da zgleda res kot neka cvetača in me moti npr ko si oblečem kopalke ker vse vidno izstopa in se res neudobno počutim, pa ni samo videt v kopalkah, tudi ko si hlače npr oblečem in če gre ponavadi pas nekoliko višje je vse takoj opazit.
in ja, če se bom sama odločila bom naredila to, in pa to sploh ni isto kot pa nekatere ko si dajejo povečat prsi itd.. njih mislim da nič ne moti če imajo majhne, tole ni nobena ovira.
Nekatere ki niste v tej koži ne morate presojati na drugačen način in govoriti oh saj to ni nič takšnega. same neznate kako to je in kako to zgleda. bom našla sliko in jo prilepla.
problem ni samo v tem da se meni ne zdi da je najlepša, problem je v tem da zgleda res kot neka cvetača in me moti npr ko si oblečem kopalke ker vse vidno izstopa in se res neudobno počutim, pa ni samo videt v kopalkah, tudi ko si hlače npr oblečem in če gre ponavadi pas nekoliko višje je vse takoj opazit.
in ja, če se bom sama odločila bom naredila to, in pa to sploh ni isto kot pa nekatere ko si dajejo povečat prsi itd.. njih mislim da nič ne moti če imajo majhne, tole ni nobena ovira.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pas ne gre kar sam od sebe "nekam višje", to si ga sama tok zategneš, da maš camel toe (drugačen kroj hlač ali večja številka hlač, pa je problem rešen hehe)
drugače se meni osebno ne zdijo tamale z večjimi ustnicami nič grde. Meni osebno. Bolj mi je neprivlačno, če je npr 1cm nesorazmerja v velikosti leve in desne hehe
drugače se meni osebno ne zdijo tamale z večjimi ustnicami nič grde. Meni osebno. Bolj mi je neprivlačno, če je npr 1cm nesorazmerja v velikosti leve in desne hehe
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hehe cvetača.. GossipOne*, če imaš denar in če te res tako muči, go for it! Menim, da ne boš obžalovala, samo premisli dobro h kateremu kirurgu..
It was forever..but it didnt last long..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
kolegica si je operirala tamalo, je ful zadovolna. Prej je mela tipa, ki je bil sicer čist nor na njeno tamalo, in je nasprotovou operaciji. no pa sta končala, ona si jo je operirala (zarad nje in ne zarad drugih - pa dejte nehat že s tem, tuki sploh ni govora o nizki samopodobi - ker take punce, samozavestne, skor da ne poznam. zakaj si pol brijete noge, pejte raj k psihologu, ker z vašo samozavestjo ni vse ok. - WTF???). Pravi, da če bi vedla da bo tko fajn, bi to nardila že pred leti...ker ja, vidi se čez kopalke, celo pri kavbojkah, pa jih ne rabiš nikamor zategnit..pa ne da je grdo, samo zakaj nebi popravil nečesa, kar te moti? Pa te tišči po hlačah, sploh če si brez gatk spodi baje ni prijetno..Mi je pa še povedala, da od operacije naprej nima več toliko izcedka iz nožnice, kot ga je bilo leta poprej..in ji je raložila, da so na odstranjenem delu tkiva lojnice al neki, zdej jih pa pač ni več...
Tudi jaz sem imela en popravek na tamali, sicer ne labioplastiko, pa vseeno...
če še katero kej zanima, sem na voljo za info
aja, znamenja si vas je pa že dosti dalo odstranit, glede na to, koliko so eni proti operaciji oz. nesprejemanju telesa..zdej bojo pa izgovori, da so lahko nevarna pa rak pa...seveda..
Tudi jaz sem imela en popravek na tamali, sicer ne labioplastiko, pa vseeno...
če še katero kej zanima, sem na voljo za info
aja, znamenja si vas je pa že dosti dalo odstranit, glede na to, koliko so eni proti operaciji oz. nesprejemanju telesa..zdej bojo pa izgovori, da so lahko nevarna pa rak pa...seveda..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Higienično pa tud ne o.OWhite_Widow napisal/-a:Pa te tišči po hlačah, sploh če si brez gatk spodi baje ni prijetno..
Valda, vsakemu svoje, ampak men se tud zdi mal zgrešeno kaj vse nam hočejo vsilit kot nesprejemljivo/grdo/ogabno na nas samih in nas kao silit v popravke..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ? je lepo razloženo, da gre za boljše počutje vsakega posameznika.
res, zakaj se briješ podpazduho? in dam roko v ogenj, da bi "šimfala" sodelavko, ki bi nosila majice na naramnice, spodi bi mela15cm dlake in še takšno delo, da bi se ji vse ven videlo.
PR-pa kdo koga v kaj sili?
res, zakaj se briješ podpazduho? in dam roko v ogenj, da bi "šimfala" sodelavko, ki bi nosila majice na naramnice, spodi bi mela15cm dlake in še takšno delo, da bi se ji vse ven videlo.
PR-pa kdo koga v kaj sili?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mediji. Reklame. Ne da nas "v kaj" silijo, ampak nam hočejo vsilit mišljenje, da nikol ne mormo bit zares zadovoljni brez njihovih storitev/izdelkov. Meh.
(ampak tole je tema za kam drugam že)
(ampak tole je tema za kam drugam že)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ženske (največji vpliv je itak na mlade) so najbolj dojemljive za te kalupe in trenutne trende (pa naj so to kozmetika ali pa ideja o idealnem telesu). In to se normalno da potem izkorišča. Kakor odrastejo si ponavadi malo spucajo v glavi, da se ni potrebno podrejati "trendom", tako ali drugače (vedno imamo možnost izbire).In navsezadnje-če se nekdo boljše počuti z nekim popravkom, pa naj to stori.
The world is as you are.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
claire napisal/-a:^^ ? je lepo razloženo, da gre za boljše počutje vsakega posameznika.
Ikzekli, še zgoraj je ena dala primer kolegice, ki je bila pred popravkom partnerju všeč, ampak se je nato vseeno odločila za poseg - po končani zvezi, zase, saj gre menda za njeno telo o.O
Ne vem, a se eni tako malo cenite, da kar naprej omenjate neko sprejemanje in ugajanje drugim, saj ljudje smo samostojne celote, ne neki objekti, ki se bodo čim bolj uspešno 'prodajali' in ponujali ostalim Ne gre za to oz. vsaj nikakor ne pri vseh. Meni je npr. precej vseeno, kaj si drugi mislijo, če bi se za kaj takega odločila, bi se zaradi sebe - fanta itak najverjetneje ne bi motilo, sploh ker domnevam, da bi me imel rad in ga ena nepravilnost tkiva upam ne bi spravila iz tira ... Tudi če bi bila nuna, bi to naredila, če bi me motilo, to res nima veze tukaj Tako kot sem si še v šoli dala odstranit neko znamenje, ki me je motilo oz. mi ni bilo všeč, pa nisem niti slučajno še preceeej let o nobenih fantkih in ugajanju razmišljala (v bistvu niti sedaj ne, lišpanje in nastavljanje samcem se mi zdi res butasto, pač si tak, kakršen si.. važno, da se kul počutiš v svoji koži), kaj šele, da bi me kakšni mediji takrat bombardirali In čisto verjamem, da je še precej ljudi takih, vsaj če so osebnostno zreli in ne begajo od enega trenda k drugemu (ne kot npr. mladoletni Sexyboy al kaj je že bil, iz druge teme, ki si je besno hotel naredit kakršenkoli tatu, zgolj da bo ugajal partnerju ). Kot bi npr. neko revico s slabim vidom hoteli na vsak način prepričat, da ne sme na lasersko operacijo oči, ker ji je pač naravno dano, da je kratkovidna in naj se sprijazni, da bo cel lajf morala nosit naočnike češ, sej te nič ne boli, še špegli te ne žulijo, ne bit tako nečimrna... pri čemer so že nekaj let očala celo v modi, ampak še vseeno obstaja veliko ljudi, ki izbere raje popravek in se jim izogne... njihova odločitev pač
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sicer ne vem kolko je problem v tem primeru resen, ampak povečane sramne ustnice znajo povzročat precej neprijetnosti, zaradi drgnjenja ob tkanino in s tem cel kup nevšečnosti in vnetij.
tako, da ni vse samo v videzu
tako, da ni vse samo v videzu
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Punce, nehajte delat iz muhe slona in uživajte v tem kar imate.
Sama imam tudi precej velike male sramne ustnice in sem imela samo enkrat težave (po tem ko sem bila cel dopoldan na kolesu, mokra povsod, od švicanja normalno tudi spodnje hlačke in je očitno ob tem drgnenju in kombinaciji švica prišlo do vnetja.) Par vni sem imela vneto, ustnice so bile povečane, ampak je kmalu vse splahnelo. (če se to keri pogosto dogaja, je neprijetno, vem, in edino v takih primerih bi vam svetovala poseg)
Tudi jst sem takrat vidla tisto temo o vulvah, stara sem bila 15let in sem se sama zasekirala, fak, moja ni normalna, wtf, kaj bo pa zdej? In kaj je blo? V manj kot letu dni sem dobila fanta, zavlačevala s seksom, ker me je blo sram, ampak ko se je zgodilo, je fant reku da kaj tk dobrega še ni probau, da ni niti znal da obstaja kaj takega... Moja samozavest glede seksa se je maalo povečala.
Napočil je tudi prvi obisk pri ginekologu, živčna bolj nisem mogla bit, sem hotla kar bruhat ko sem zaslišala besede - pejt se kar slečt v kabino. Aaaaaa. Ginekologinja je videla da mi je nerodno - sej komu pa ni prvič? In mi je med pregledom vse pojasnila, je rekla da vse zgleda normalno, da če me kaj muči naj kar vprašam za mnenje. In spet se je samozavest glede spolovila dvignila.
Tudi sama sem kot 16! letnica razmišljala o operaciji, vendar se sedaj ne bi dala operirat za nič na svetu .. Punce, prej boste našle fanta ki mu bojo všeč vaše malo večje majhne sramne ustnice, kot pa tistega ki se bo zgražau nad njimi. + Če vas ma fant rad, take kot ste, zarad vašega karakterja, mu bo vseeno kakšno imate, samo da bo v uporabi
Sama imam tudi precej velike male sramne ustnice in sem imela samo enkrat težave (po tem ko sem bila cel dopoldan na kolesu, mokra povsod, od švicanja normalno tudi spodnje hlačke in je očitno ob tem drgnenju in kombinaciji švica prišlo do vnetja.) Par vni sem imela vneto, ustnice so bile povečane, ampak je kmalu vse splahnelo. (če se to keri pogosto dogaja, je neprijetno, vem, in edino v takih primerih bi vam svetovala poseg)
Tudi jst sem takrat vidla tisto temo o vulvah, stara sem bila 15let in sem se sama zasekirala, fak, moja ni normalna, wtf, kaj bo pa zdej? In kaj je blo? V manj kot letu dni sem dobila fanta, zavlačevala s seksom, ker me je blo sram, ampak ko se je zgodilo, je fant reku da kaj tk dobrega še ni probau, da ni niti znal da obstaja kaj takega... Moja samozavest glede seksa se je maalo povečala.
Napočil je tudi prvi obisk pri ginekologu, živčna bolj nisem mogla bit, sem hotla kar bruhat ko sem zaslišala besede - pejt se kar slečt v kabino. Aaaaaa. Ginekologinja je videla da mi je nerodno - sej komu pa ni prvič? In mi je med pregledom vse pojasnila, je rekla da vse zgleda normalno, da če me kaj muči naj kar vprašam za mnenje. In spet se je samozavest glede spolovila dvignila.
Tudi sama sem kot 16! letnica razmišljala o operaciji, vendar se sedaj ne bi dala operirat za nič na svetu .. Punce, prej boste našle fanta ki mu bojo všeč vaše malo večje majhne sramne ustnice, kot pa tistega ki se bo zgražau nad njimi. + Če vas ma fant rad, take kot ste, zarad vašega karakterja, mu bo vseeno kakšno imate, samo da bo v uporabi
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
Tle lahko gledate kaj ima konkurenca
http://www.ratemynaughty.com/category/rate-my-pussy/
je pa možno, da tele na tem linku so večinoma nadpovprečne, ker tiste ki nimajo tok luškane jo manj rade kažejo
za iskanje fotke pa morda large inner **** lips
http://www.ratemynaughty.com/category/rate-my-pussy/
je pa možno, da tele na tem linku so večinoma nadpovprečne, ker tiste ki nimajo tok luškane jo manj rade kažejo
za iskanje fotke pa morda large inner **** lips
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
^^
Hja, zlata sredina je res najboljša, ampak ne bi me to ravno odbilo, če bi vse ostalo štimalo pri njej.
Se mi pa gadijo tiste neurejene (neobrite) in ornk znucan (kot tista tretja slika (od zadaj) na tej spletni strani, ki jo je postavil/a vroca mucka )
Hja, zlata sredina je res najboljša, ampak ne bi me to ravno odbilo, če bi vse ostalo štimalo pri njej.
Se mi pa gadijo tiste neurejene (neobrite) in ornk znucan (kot tista tretja slika (od zadaj) na tej spletni strani, ki jo je postavil/a vroca mucka )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]