Velike sramne ustnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sem šla gledat, če je kej drugačna kot pred porodom, pa ne opazim razlik Razen enga šivčka, k je mal na ponesrečen narjen, pa je mal kožice skup pršit
Drugač pa, jst mam tud male sramne ustnice večje kot velike ampak me ni to nikol motilo, pa tud noben "uporabnik" se še ni pritožil
Drugač pa, jst mam tud male sramne ustnice večje kot velike ampak me ni to nikol motilo, pa tud noben "uporabnik" se še ni pritožil
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
bluebird napisal/-a:mam en problem. na zabavi sem spoznala fanta ki mi je bil zelo všeč in tudi jaz njemu. vse je bilo ok dokler me ni začel otipavati in šel z roko pod hlače. takrat me je zagrabila panika saj so moje male sramne ustnice precej velike in bilo me je strah da bi to opazil. ne vem kako naj se znebim kompleksov. ima katera podoben problem? oz fantje: zanima me kako vi gledate na to, ali se vam zdi grdo če male sramne ustnice gledajo ven iz velikih?
Ja to je resen problem...Skrajni čas, da ga rešiš..
Punca sexaj rajši pa uživaj, namesto, da se ubadaš z bedarijami....
In verjetno bo tip, preden se bo spustil v sex s tabo, preučeval in presojal, ali je oblika prava, in vredna, da se te loti...
Nič čudnega, da marsikatera ne doživi orgazma, če se obremenjujete s takšnim stvarmi, ki tega niso vredne..Ja, dogaja vam... Samo tam, kjer bi moralo, ne...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz res ne vem no kakšna bi morala bit, da je problem.
Tudi meni se male sramne ustnice vidijo, oziroma kukajo iz velikih ampak prvič slišim, da je to problem. Je pa res, da mi včasih niso, ampak to opažam od takrat, ko sem imela partnerja s precej velikim udom. Zdaj ne vem a je samo naključje, ali ima kaj veze? Mogoče pa z leti rastejo
Tudi meni se male sramne ustnice vidijo, oziroma kukajo iz velikih ampak prvič slišim, da je to problem. Je pa res, da mi včasih niso, ampak to opažam od takrat, ko sem imela partnerja s precej velikim udom. Zdaj ne vem a je samo naključje, ali ima kaj veze? Mogoče pa z leti rastejo
- GossipOne*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2012
sama imam tej težave že kšne 2 leti kr sm tud opazla takrat da moja ne spada med najlepše in sem se potem pozanimala.. tukaj v sloveniji opravljajo labioplastiko- zmanjševanje sramnih ustnic , le moreš biti polnotelen, poseg pa stane tisoc evrou
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Predlagam ti, da teh 1000 eur vložiš raje v kaj bolj pametnega, kot v preoblikovanje svoje tamale, za katero sem prepričana, da ni z njo popolnoma nič narobe.
Mislim noben tip te ne bo imel RAJŠI zaradi manjših sramnih ustnic.
(pomoje bodo bolj navdušeni, če greš npr na tečaj JOGE, da boš bolj gibčna )
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
GossipOne* napisal/-a:sama imam tej težave že kšne 2 leti kr sm tud opazla takrat da moja ne spada med najlepše in sem se potem pozanimala.. tukaj v sloveniji opravljajo labioplastiko- zmanjševanje sramnih ustnic , le moreš biti polnotelen, poseg pa stane tisoc evrou
fotko kaži. al pa na netu išči pussy lips pa najdi eno isto kot ti pa dej link. magari ne direkt vnest takih fotk v forum amapk raje link.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
Zvoncica napisal/-a:Predlagam ti, da teh 1000 eur vložiš raje v kaj bolj pametnega, kot v preoblikovanje svoje tamale, za katero sem prepričana, da ni z njo popolnoma nič narobe.
Če stane zares le 1000€ pol je vredno razmisleka. Stvar, ki bi ji lahko spremenila življenje.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Zvoncica napisal/-a: Mislim noben tip te ne bo imel RAJŠI zaradi manjših sramnih ustnic.
Saj takh stvari se načeloma ne počne zaradi drugih, temveč zaradi sebe, ker se potem sami bolje počutijo v svoji koži (ali zaradi psihičnih ali pa morda celo fizičnih vzrokov, npr. da jo boli ob mehanskem drgnjenju ob tkanino, kolesarjenju itd.). In če bi se potem res bolje počutila, ne vidim nobenega problema oz. je bolj pametno, da denar vloži v to kot pa recimo počitnice (kjer bi se recimo itak slabo počutila v kopalkah ) in par torbic . Vsak pač presodi, kaj se mu zdi bolj smotrno in pomembno.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Če se bi zaradi tega psihično bolje počutila, potem to pomeni, da ima izjemno nizko samopodobo. Nizka samopodoba pa nastane ravno zaradi odzivov okolice, ki niso v skladu s tistim, kar oseba dojema kot prijetno. In nizko samopodobo zdravit z nečem, kar stane 1000 evrov je bedarija, ker te bo vselej motilo nekaj drugega. Če gre za to, da jo fizično moti, potem je operacija smiselna.
-
Zvoncica - Cosmofrik
dot napisal/-a:Saj takh stvari se načeloma ne počne zaradi drugih, temveč zaradi sebe, ker se potem sami bolje počutijo v svoji koži (ali zaradi psihičnih ali pa morda celo fizičnih vzrokov, npr. da jo boli ob mehanskem drgnjenju ob tkanino, kolesarjenju itd.). In če bi se potem res bolje počutila, ne vidim nobenega problema oz. je bolj pametno, da denar vloži v to kot pa recimo počitnice (kjer bi se recimo itak slabo počutila v kopalkah ) in par torbic . Vsak pač presodi, kaj se mu zdi bolj smotrno in pomembno.
lej ona rabi samo enega tipa, k bo nad njeno čist navdušen in ji bo rekel, da je najlepša, kar jih je kdaj videl
Abby se strinjam. Če jo fizično moti, ne vem, boli zaradi drgnjenja ali nevemčesa, pol pogojno ja. Samo ona je rekla, da "njena ni ravno najlepša", ali nekaj podobnega in ni niti omenjala kakšnih drugih ovir. Sploh pa ne vem, kok bi mogla bit to degenerirana, glede na to, da so celo človeško zgodovino ženske čist normalno funkcionirale kljub manjšim odstopanjem.
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 22. Jul. 2012 18:50, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
vrocamucka napisal/-a:Če stane zares le 1000€ pol je vredno razmisleka. Stvar, ki bi ji lahko spremenila življenje.
Oh meni je pa tako razmišljanje čisto mimo.
Ja najboljše, da si grem povečat joške, napumpat ustnice in zmanjšat nos. aja pa noge bi si lahk podaljšala pa rit povečala.
In pol bom definitivno hujša pi*ka kot heidi montag
Definitivno mi bo spremenilo življenje
Na boljše?? Ne bi rekla
- dot
- Cosmofrik
Jaz se pa sploh ne strinjam Tako kot katero motijo zanič lasje, postrani zobje, veliko znamenje, popokane žilice na obrazu ali telesu itd. in se seveda potem potrudijo to popravit / zakrit / naličit / namestit zobni aparat / spremenit frizuro / čez slabe nohte namestit gelirane itd., se mi zdi tudi takšna nepravilnost sorodna, samo žal se je ne da popravit na tak način. Saj to v bistvu skoraj vsaka ženska počne (vsaj glede ličenja in zakrivanja pomanjkljivosti & poudarjanja prednosti), a potem imajo vse prizadeto samopodobo Se mi zdi, da se vsak človek fino počuti, če izgleda kar najbolje oz. se pač uredi tako, kot si želi.
Res nesmiselno obsojat koga, ki bi rad nekaj spremenil / izboljšal na lastnem telesu zgolj z vizualnega vidika, četudi ga fizično recimo ne ovira ali boli. So what Seveda so pa ponavadi najbolj goreče nasprotnice tega tiste, ki tovrstnih težav sploh nimajo in jim je lahko teoretično govorit, kako se one ne bi sekirale Zase nimam pojma, kako bi odreagirala, če bi bila v taki situaciji, kakšnih posegov v celovitost telesa se itak raje izogibam. Vsekakor pa bolj 'podpiram' (itak se ne čutim niti malo pristojna presojat takih odločitev drugih ljudi) take posege v telo kot pa npr. luknjanje vseh mogočih zdravih delov telesa s piercingi ali vnašanje barvil v okviru tetovaž. Me pa tudi to ne moti, samo manj koristno se mi zdi (ampak lastnike očitno osrečuje, tako da super)
Res nesmiselno obsojat koga, ki bi rad nekaj spremenil / izboljšal na lastnem telesu zgolj z vizualnega vidika, četudi ga fizično recimo ne ovira ali boli. So what Seveda so pa ponavadi najbolj goreče nasprotnice tega tiste, ki tovrstnih težav sploh nimajo in jim je lahko teoretično govorit, kako se one ne bi sekirale Zase nimam pojma, kako bi odreagirala, če bi bila v taki situaciji, kakšnih posegov v celovitost telesa se itak raje izogibam. Vsekakor pa bolj 'podpiram' (itak se ne čutim niti malo pristojna presojat takih odločitev drugih ljudi) take posege v telo kot pa npr. luknjanje vseh mogočih zdravih delov telesa s piercingi ali vnašanje barvil v okviru tetovaž. Me pa tudi to ne moti, samo manj koristno se mi zdi (ampak lastnike očitno osrečuje, tako da super)
-
Zvoncica - Cosmofrik
ja sej štekam, da pač nej vsak dela, kar mu srce poželi Sej nobene ne obsojam
Samo bi pa postavila eno mejo, ker se mi ne zdi ok, da so pol male smrklje čist obremenjene s svojim videzom in si kr hočjo nevemkajvse operirat, čeprav z njimi ni prav nič narobe
Rajši bi videla, da bi v današnjem svetu malo bolj "delali na tem", da bi bila drugačnost zanimiva in zaželjena, kot pa da vsi lovimo ideal popolnosti in pol za neko malenkost laufamo popravljat (če je res malenkost - končno je tamala skrita v hlačah in jo vidita samo njena lastnica in lastnik - kateremu je pa ponavadi že po defaultu precej pri srcu hehe)
Samo bi pa postavila eno mejo, ker se mi ne zdi ok, da so pol male smrklje čist obremenjene s svojim videzom in si kr hočjo nevemkajvse operirat, čeprav z njimi ni prav nič narobe
Rajši bi videla, da bi v današnjem svetu malo bolj "delali na tem", da bi bila drugačnost zanimiva in zaželjena, kot pa da vsi lovimo ideal popolnosti in pol za neko malenkost laufamo popravljat (če je res malenkost - končno je tamala skrita v hlačah in jo vidita samo njena lastnica in lastnik - kateremu je pa ponavadi že po defaultu precej pri srcu hehe)
- dot
- Cosmofrik
^^ Glede tega se pa strinjam, ja
Čeprav sej ideali lepote so vedno obstajali in so jih ljudje skušali lovit, samo mal se spreminjajo... na srečo se nam zdaj ni več treba tlačit v ozke steznike in izgubljat zavesti itd., heh=)) No ja, jaz čisto razumem, da kdo ni zadovoljen s kakšnim delom telesa, čeprav ta ni vsakodnevno na spregled javnosti... se mi zdi tista obratna skrajnost, kjer ljudje obsedeno stremijo zgolj k 'popolni' zunanji podobi zaradi kazanja drugim (saj veste, umetni lasje, nohti, fasada, barvne leče, vpadljive cunje, afektirano nastavljanje pogledom), medtem ko na ostalo pozabljajo oz. zanemarjajo, še bolj zgrešen koncept No, zase vem, da če bi me kaj motilo in četudi se tega ne bi videlo v javnosti / ne bi imela partnerja, tega dejstva ne bi jemala kot merilo, ali se bom odločila za izboljšanje ali ne; bi zgolj svoja občutja poslušala
Čeprav sej ideali lepote so vedno obstajali in so jih ljudje skušali lovit, samo mal se spreminjajo... na srečo se nam zdaj ni več treba tlačit v ozke steznike in izgubljat zavesti itd., heh=)) No ja, jaz čisto razumem, da kdo ni zadovoljen s kakšnim delom telesa, čeprav ta ni vsakodnevno na spregled javnosti... se mi zdi tista obratna skrajnost, kjer ljudje obsedeno stremijo zgolj k 'popolni' zunanji podobi zaradi kazanja drugim (saj veste, umetni lasje, nohti, fasada, barvne leče, vpadljive cunje, afektirano nastavljanje pogledom), medtem ko na ostalo pozabljajo oz. zanemarjajo, še bolj zgrešen koncept No, zase vem, da če bi me kaj motilo in četudi se tega ne bi videlo v javnosti / ne bi imela partnerja, tega dejstva ne bi jemala kot merilo, ali se bom odločila za izboljšanje ali ne; bi zgolj svoja občutja poslušala
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Pa dej, meni to tako ene pretiravate ej. Nobenega, nobenega moškega ne bo motilo če mate velike sramne ustnice. Primerjaj z ustnicami, bolj polne so bolj privlačne (ne umetne)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov