Velike sramne ustnice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

GossipOne*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a GossipOne* » 26. Jul. 2012 22:26

White_Widow napisal/-a:kolegica si je operirala tamalo, je ful zadovolna. Prej je mela tipa, ki je bil sicer čist nor na njeno tamalo, in je nasprotovou operaciji. no pa sta končala, ona si jo je operirala (zarad nje in ne zarad drugih - pa dejte nehat že s tem, tuki sploh ni govora o nizki samopodobi - ker take punce, samozavestne, skor da ne poznam. zakaj si pol brijete noge, pejte raj k psihologu, ker z vašo samozavestjo ni vse ok. - WTF???). Pravi, da če bi vedla da bo tko fajn, bi to nardila že pred leti...ker ja, vidi se čez kopalke, celo pri kavbojkah, pa jih ne rabiš nikamor zategnit..pa ne da je grdo, samo zakaj nebi popravil nečesa, kar te moti? Pa te tišči po hlačah, sploh če si brez gatk spodi baje ni prijetno..Mi je pa še povedala, da od operacije naprej nima več toliko izcedka iz nožnice, kot ga je bilo leta poprej..in ji je raložila, da so na odstranjenem delu tkiva lojnice al neki, zdej jih pa pač ni več...

Tudi jaz sem imela en popravek na tamali, sicer ne labioplastiko, pa vseeno...

če še katero kej zanima, sem na voljo za info :)

A lahko prosim mail od tebe al pa od kolegice? Mene sicer k temu ful vlece in sem prepricana da bom sla, bi pa rada o tem zvedla se kaj vec :)
aja, znamenja si vas je pa že dosti dalo odstranit, glede na to, koliko so eni proti operaciji oz. nesprejemanju telesa..zdej bojo pa izgovori, da so lahko nevarna pa rak pa...seveda..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov