Vedno je preutrujen za seks z mano, z roko pa ne

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 29. Dec. 2010 1:12

Ponavadi je tako, da se vse to s seksom po določenem času umiri, vendar se strinjam s tabo, da je to zelo čudno in verjamem, da te zelo moti- koga ne bi?
Vendar po drugi strani tudi njega razumem. Glede na to, da je opisal, da se mu zdi, da se ga v seks "sili", potem to pomeni, da žal moraš tudi ti delati nekaj narobe. Pa ne me narobe razumeti, ne mislim, da si ti vzrok vsega tega, vzrok leži v njem, vendar s tem, ko si sama tako želiš spolnosti z njim in na tem vztrajaš, se lahko počuti kakor da siliš vanj.
Predlagam, da vsaj en mesec ne seksata( verjetno to ne bo težko :D ) in se medtem veliko pogovarjajta o seksu. Vendar ga ne sili v nič, poskusi ga razumeti. Pomoje je problem v tem, da on sam tudi razmišlja o tem kot o problemu in ker preveč razmišlja o tem, hkrati si v glavo vbije da ne more, morda nima nekega libida, se ne čuti da te je zmožen zadovoljiti... si ustvari tako velik pritisk, že na pogledu nate v spodnjem perilu, da preprosto ne zmore. Ko je sam pa očitno to dela, ker ne čuti pritiska, čuti pa potrebo. Vse kar lahko ti narediš v tem trenutku je to, da se z njim pogovarjaš in mu poskušaš pomagati, da obrne mišljenje v pravo smer. Nujno se morata odkrito pogovoriti. Mogoče ga kaj moti v vajini spolnosti. Vendar mu moraš problem predstaviti res kot pomemben, da bo videl da s tem resno ogroža vajino razmerje. Brez seksa ne gre, vendar se v takšni situaciji pokaže res vajin karakter. Če mu lahko stojiš ob strani ali ne, če ga lahko razumeš in mu pomagaš in če se je on pripravljen potruditi za oba.
janezek67
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek67 » 29. Dec. 2010 9:00

Tule gori je veliko nasvetov, kako bi tipa kaznovala, ker noče več seksat. Pa ne bo s te moke kruha. Če ti enkrat ni do ženske, ti ni.

Hja, zakaj si potem še z njo. Ponavadi je samo stvar komocije, kajti včasih je za prekinitev zveze potrebna energija, ki je enostavno niti nimaš. Še huje je, če imaš v tako vezi še kakšenga otroka in velik puf.

Po mojih izkušnjah je hecno tudi, da je seks bolje špilal s kakšnimi manj privlačnimi in celo malce bolj debelušnimi puncami. Z lepoticami je bil ponavadi vedno problem. Nekako za dober seks mora biti vmes ena kemija. Očitno je med vama ni.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Dec. 2010 10:27

hahaha.. sicer se ne strinjam z zgornjo izjavo sem se pa spomnila kolegice ki sicer ni blazno lepa ampak ona je prepričana da je in je izjavila da ona se pa pač kar uleže in da noge narazen in to je to. In smo jo vsi zgroženo gledali in je nadaljevala da tip vseeno vedno pride nazaj ker je lepa in se rad kaže z njo v javnosti ... :D :D :D
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 29. Dec. 2010 12:29

hahahah... :lol:

No, jaz pa bi še enkrat poudarila, da ima po mojem mnenju ta fant resne težave s samozavestjo in se hkrati preveč sekira glede seksa. Zato je potreben pogovor, da ugotoviš kaj mu vse šiba po glavi. Glede na to, da ji izkazuje vso drugo pozornost, jo ima rad. Saj ji ni delal nič slabega, razen to, da pač ne more seksati z njo. Mogoče si je nabral veliko slabih izkušenj... kaj pa vem, jaz ga ne poznam. :D
Iskren pogovor bi moral zadoščati, da vidita oba kje sta in kako naprej.
Uporabniški avatar
Catsy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Catsy » 08. Feb. 2011 21:33

No, tudi jaz imam podoben problem :( in sicer z zaročencem bova kmalu 3 leta skupaj in isto se na začetku nisva mogla "odlimat" eden od drugega...potem pa se je začelo, 1x na dan, 1x na teden, zdaj sva prišla 1x na dva tedna in me vse bolj skrbi, da sploh ne bova več :roll:

Ko ga vprašam kaj je narobe mi pa vedno odgovori da ni nič/se je preveč najedel/je utrujen/je na računalniku/se ne obnašam preveč lepo, da bi sexal z mano...halooo?! itak da sem tečna in slabe volje pa se skregama, če ne dobim + nonstop poslušam, da sem obsedena s sexom!

Pri meni ne najdem drugega razloga zakaj ne bi hotel kot to, da preveč silim v njega ali pa da ima drugo. Nasloh pa zelo rada experimentiram - vedno bi kaj novega preizkusila, perilo mi ponavadi izbere on, s higieno nimam težav itd.

Malo bom še počakala, da vidim kaj bo. Če bo samo še slabše se bom pa poslovila:/
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Feb. 2011 22:11

^^ uf. ja meni to ne zveni nič kaj obetajoče. meni se po treh letih zveze, sex na 14 dni zdi strašno malo.
izjave tvojega tipa pa totalno mimo. malo še "počakat" nima smisla. posedi ga za mizo in mu povej kaj in kako je na stvari. (obsedena s sexom!!! Omg. ti mu kar lepo povej, da če bi bilo obsedena s sexom, bi ga že zdavnaj pustila.)
koliko sta pa stara? ker taki njegovi odgovori... to je neko čudno...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Catsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Catsy » 08. Feb. 2011 22:38

Oba sva 20.

Vem claire, da so čudne izjave ampak fora je, da je vse drugo pa kul...pa samo zaradi tega se kregava :?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Feb. 2011 22:50

Pri 20-tih si zaročena, pa nisi zadovoljna s seksom?Run, catsy, kaj bo šele čez 20 let??
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Feb. 2011 22:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Catsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Catsy » 08. Feb. 2011 23:26

Obema dam prav in ja ogromen problem je tole in težko se soočam z njim.
Po eni strani bi rada takoj končala z zvezo, po drugi pa ne - je bil le taprvi (jaz pa tudi njemu) :/

Naj si najdem ff?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Feb. 2011 23:30

Haha, ne?
:D
Pač, če ne gre, ne gre.Koliko časa se pa že trudiš kao?
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Feb. 2011 23:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 08. Feb. 2011 23:32

Catsy napisal/-a:je bil le taprvi (jaz pa tudi njemu)

Bi rekla, da je v tem problem.
Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 08. Feb. 2011 23:41

^^ ff je od vseh rešitev najslabša! ne vem kako lahko sploh pomisliš na to. tri leta sta si lepšala dneve, zdej pa ti ne bi bila niti toliko fer do njega, da bi ga pustila, preden bi šla z drugim...?! imam občutek, da mu ti to samo na čase omeniš, da te moti. temo odpri še enkrat in mu resno povej točno kaj te moti, kako si želiš da bi bilo, zakaj se je spremenil, kje on vidi rešitev. daj mu vedeti, da to ni še en btw pogovor, ampak te to resno muči. ker v življenju bo prišlo še ogromno problemov izzivov, ki bodo mogoče še velik hujši kot ta in če se boš/bosta pred njimi skrivala, ne bosta prišla daleč.
Uporabniški avatar
Catsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Catsy » 08. Feb. 2011 23:43

*emanuela: kak mesec, začelo se je pa pred 3
*sirova štručka: seveda se da preklicat, samo škodl pa tut ne bi malo hh
*maniac: čisto možno, da se je naveličal ja. jaz se pač ne morem

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]