Vedno je preutrujen za seks z mano, z roko pa ne

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 21. Dec. 2010 13:49

Tonja napisal/-a:Norce se delam, zakaj pa ne :D .

Preberite katerokoli temo! Kje bo ženska pisala, da ji ni do seksa, zaradi bla bla bla, se jo bo nosilo po rokah, ker :" Revica je uboga in utrujena in ne more tip kar tako rinit vanjo, ne moreš je silit v nekaj, česar ne želi, da ženske potrebe so čisto drugačne naj že razume tvoj bebec, da ga imaš rada, tudi če mu ne daš..." in ostali CRAP!, ko pa je zadeva obrnjena, pa so odgovori kakršni so.
Razlike za popizdit!

:) ...respect

@Marija
Takole naredi...kr direkt mu reci: "ce me ti noces pofukat, si bom nasla enega ki me bo z veseljem"...res ga razjezi (100% si ze potipala kje ima mejo :) )...potem pa ga z najbolj zalostnim obrazom kar ga zmores (kaksna solza je tu samo +) resno vprasaj kaj je narobe...
...ok, ce pa te ne bo tisti trenutek posexal ali pa ti iskreno povedal kaj je narobe...ga mora pa v naslednjih petih sekundah mocno zaboleti rit od tvojega skornja. :)
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 21. Dec. 2010 13:56

@ Akvamarin: Nevem zakaj iščem razloge, ker je že mel prej izgovore, ko pride obdobje ima izgovor. In jaz razumem, da ima zmanjšan libido zaradi stresa in vseh ostalih situacij, ampak oprosti, prizadane me če se raje samozadovoljuje kot pa da bi bil z mano. Katerokoli drugo rešitev bi lahko ubral, od tega da mu pod tušem kar naenkrat zapaše, me lahko po mili volji pokliče in pridem z veseljem, ne pa da opravi sam.

Počutila sem se zamenjano, oziroma bolje, nadomestljivo z njegovo desnico, zato me je prizadelo. Ne misli, tudi jaz sem najprej verjela da je problem služba, pa stres pa to in ono, dokler ga nisem vprašala in izvedela kaj počne čeprav z mano noče seksati. In samo zaradi tega je prišlo do totalnega konflikta, češ da kako me lahko zamenja z roko in zakaj raje počne to, kot pa da bi bil z mano...

@Pjeb: Ne tega mu ne morem reč, ker bi ga to uničlo, in ne bi odreagiral ne kakor bi jaz hotela, ne v kakršnokoli korist najine zveze. Jokala sem mu včeraj v faco, pa je komaj trznil, kako se ne počutim dobro zaradi njega kako to kako ono, pa mi je samo nazaj vrgel da sem ga jaz med delom spravila v jok in me zato ne bo tolažil. Ima ful problemov s komunikacijo in se ne zna pogovarjat. Zato sva dejansko vedno, ko sva se res skregala, šla ven in se zmenila brez motečih elementov kot so tv ali pa računalnik. Potem je pa šlo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Dec. 2010 14:14

Marija napisal/-a:se raje samozadovoljuje kot pa da bi bil z mano.
Manj dela je s tem. :lach: :D
Seveda ni primerljivo (sex z ljubljeno osebo VS self-service)..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Dec. 2010 14:19

^^ Res je, ampak očitno je temu fantu od Maričke precej primerljivo :P

Meni se zdi prov žalostno, da je po 2eh letih zveze odgovor "ne vem". Pomoje že prej marsikaj ni štimalo in avtorica malce olepšuje vse skup.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Dec. 2010 14:24

*mala* napisal/-a:očitno je temu fantu od Maričke precej primerljivo :P
Njah, ne bi rekla..verjamem, da je tud njemu jasno, da je sex kajpak boljša/prijetnejša oblika sproščanja, sam se je pač znašel v situaciji, ko njemu ni (več tolk) do nje, še vedno pa pač ima potrebe :D.

*mala* napisal/-a:Pomoje že prej marsikaj ni štimalo in avtorica malce olepšuje vse skup.
Da da, to mi je pa itak vedno zabavno, kako se večina takih tem/objav začne s superlativi o zvezi, potem pa sledi ", ampak..".
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 21. Dec. 2010 14:26

Pjeb napisal/-a:Takole naredi...kr direkt mu reci: "ce me ti noces pofukat, si bom nasla enega ki me bo z veseljem"...

Upam, da trollaš.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Dec. 2010 14:54

Poskusi se malo distancirat. pač, daj mu čas, da se spočije in si te spet zaželi. praviš da sta ogromno skupaj. poskusi to spremenit. danes je torek. ne pojdi do njega do sobote. naj se fant spočije, naspi, te začne malo pogrešat, pa se v soboto potem posvetita drug drugemu... ker očitno ga s pogovorom še bolj odrivaš...

edino kar je tečno je, da so ti prazniki zdaj, pa nevem, kako imata domenjeno za praznike...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 21. Dec. 2010 15:43

meni se zdi utrujenost brezvezen izgovor, razen če ne dela res težkega fizičnega dela 10 ur na dan in 7 dni v tednu, jaz ne verjamem, da je lahko tako zelo utrujen, da ni sposoben za en seks na teden.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 21. Dec. 2010 16:30

Mr. Nobody napisal/-a:
Pjeb napisal/-a:Takole naredi...kr direkt mu reci: "ce me ti noces pofukat, si bom nasla enega ki me bo z veseljem"...

Upam, da trollaš.

Ti kar upaj, nobeden ti ne brani :) poskusi videti vecjo sliko, ne se koncentrirati na en stavek.

Vec kot ocitno je, da nima do nje niti toliko spostovanja da bi ji razlozil kaj je narobe...jaz sem ji dal samo nacin kako ga narediti bolj custveno odprtega, da bo mogoce dobila iskren odgovor.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Marija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Marija » 21. Dec. 2010 17:20

joj no, ne olepšujem zadeve. logično je, da sva imela vzpone in padce, ampak zadnje čase je zveza res zakon. še sam je kakšen teden nazaj rekel da res uživa in da se mava najboljše do zdaj, da si z mano predstavlja življenje.... Seveda kakšen teden nazaj še nisem tako intenzivno razmišljala o temle problemu, potem pa.

Danes se še enkrat dobiva. Zmenila sva se, da se bova pogovorila mirno, normalno, in razčistila. Čeprav mi je že po telefonu zatrdil da vse kar mi je imel povedati mi je.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 21. Dec. 2010 17:33

potem pa mogoče ne silit vanj :roll: dej mu kakšen teden časa da se spočije, te pogreša, potem za vikend pa akcija. če mu boš nonstop težila s seksom bo imel še večji odpor do njega.

(sem mislila kolk časa vidva že ne seksata, potem pa preberem da te tole šele 1 teden moti)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 21. Dec. 2010 19:06

claire napisal/-a:^^ ah, dajte ne pretiravajte. saj ni mislila dobesdno prisili.
mogoče je boljši izraz da ga pripravi do sexa. ne samo z besedami "kdaj bova sexala?" ali z lupčkanjem po ušesu.

če tisti scenarij od schpeltze ne uspe, je pa res nekaj hudo narobe z njim.
zakaj bi čakala do božiča? kaj pa je z danes narobe?

Hvala Claire za zagovor... In ja, sem mislila tako, da se ga pripravi do tega, da bi se mu sexalo... Ampak ona bi očitno mogla fejst garat za to, da bi ga pripravla do tega... Brez zamere Marija ampak hvala bogu da moj po treh letih ni še nikoli bil preutrujen za sex, pa če je bil še tako utujen od dela... Če je bi zmatran sem pač jaz malo več pomigala in obratno...

Tonja napisal/-a:Norce se delam, zakaj pa ne :D .

Preberite katerokoli temo! Kje bo ženska pisala, da ji ni do seksa, zaradi bla bla bla, se jo bo nosilo po rokah, ker :" Revica je uboga in utrujena in ne more tip kar tako rinit vanjo, ne moreš je silit v nekaj, česar ne želi, da ženske potrebe so čisto drugačne naj že razume tvoj bebec, da ga imaš rada, tudi če mu ne daš..." in ostali CRAP!, ko pa je zadeva obrnjena, pa so odgovori kakršni so.
Razlike za popizdit!

Malo norca se delat je vedno prav... Podpiram to in sem tudi sama taka... In ja, ta dvojna merila so CRAP.... Če kaka ženska en mesec nebi bila, bi bila že kurba ali kaj podobnega in bi jo tip pusti. V tem primeru pa mora punca lepo trpeti abstinenco...

Marija: če praviš da sta šla vedno ven in se pomenila pa enako naredita še sedaj... In mislim da je teorija od Akvamarina manj vrjetna... Tip ima pač neke probleme, ki ti jih ne upa ali noče povedat, ...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Dec. 2010 22:09

A je kdo pomislil, da tip mogoče hoče postat kozmonavt pa vadi, kako je, če maš na voljo samo svojo roko?
Because I can.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 21. Dec. 2010 22:25

Tananda napisal/-a:A je kdo pomislil, da tip mogoče hoče postat kozmonavt pa vadi, kako je, če maš na voljo samo svojo roko?
:lol: :lol:
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEET_THING » 21. Dec. 2010 22:30

Ignoriraj ga totalka....pogovarjaj se z njim, ampak fizične stike(poljube objeme) ignoriraj.....postani hladna....s cajtom bo začel opažat kak se ti počutiš! Ker tole je res čudno...

Če pa mu še vedno ne bo jasno, pa si ga bo še vedno metal na roko...stara popakiraj pa čimprej stran....kaj boš zapravljala cajt z nekom ki si te ne želi več!
:)
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov