Več naenkrat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se strinjam glede predalčkanja in spontanosti, dokler te take nedorečene stvari ne ovirajo.
ona pa bi očitno rada vedela na čem je, ker čuti neko 'moralno zavezo' do tega njunega 'razmerja'. meni na njenem mestu nebi bilo všeč, da se jaz zaradi svoje moralne obveze odrečem nekomu, ki mi je tudi všeč, vendar manj, potem pa bi ta prvi 'fant' izjavil, da mu sploh ni do resne zveze...
nekdo ki pa take 'moralne zaveze' nima, bi se pa odločil, da itak ni v nobenem razmerju, torej je samski in lahko počne kar želi.
ona pa bi očitno rada vedela na čem je, ker čuti neko 'moralno zavezo' do tega njunega 'razmerja'. meni na njenem mestu nebi bilo všeč, da se jaz zaradi svoje moralne obveze odrečem nekomu, ki mi je tudi všeč, vendar manj, potem pa bi ta prvi 'fant' izjavil, da mu sploh ni do resne zveze...
nekdo ki pa take 'moralne zaveze' nima, bi se pa odločil, da itak ni v nobenem razmerju, torej je samski in lahko počne kar želi.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Cadillac - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2010
- Kraj: sincity
Ne ne, jaz sploh nočem vedet pravzaprav kam to pelje niti se ne sprašujem tega, zaenkrat mi je kul kot je.. dating material? Ja če sem se z njem dobila že 4x za par ur skupaj, menda mi je dating material ane ampak pač, z njem se mam fajn in mu res nočem morit kako me on vidi, ker si glede tega še jaz nisem na jasnem ker ga ne poznam še dovolj. Pika
Z drugim sem se pa zmenila za kavo, pa kar bo, pač bo. Če bova ostala prijatelja, okay, če bo pa kakšna iskrica (kar malo dvomim)... No, bom pa zadevo kasneje reševala.
Z drugim sem se pa zmenila za kavo, pa kar bo, pač bo. Če bova ostala prijatelja, okay, če bo pa kakšna iskrica (kar malo dvomim)... No, bom pa zadevo kasneje reševala.
*mwa*
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no, me prav zanima kako se bo to končalo. ti se bojiš, da bi oba hotela bit resna s tabo. jaz pa mislim, da bi oba le fukala. in tudi taki nočejo porivat eno, ki se poriva še z drugimi. tako da itak od vsake zahtevajo monogamijo, tudi če imajo oni harem. dandanes ne pobiraš resnih zvez kar tako. koliko ste stari?
-
Cadillac - Sramežljivka
Ja itak da sem na to tudi pomislila ampak jaz se ne obremenjujem s tem, kar bo - pač uživam in se mam lepo, a zdej pa bi se zaradi mišljenja "joj samo za seks mu gre" mogla odpovedat lepim trenutkom? ... Sicer pa me do sedaj nihče še ni imel samo za seks.
*mwa*
-
delusional - Cosmopsiho
ja, se vidi. nisi previdna, ker še nisi imela nobene slabe izkušnje, da bi si ti več obetala od tipa, kot bi bil on pripravljen dat.
koliko si stara?
koliko si stara?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
A resno, delusional, tebi se ne zdi, da bi ženska bla zmožna enostavno neobremenjeno pač uživat v moški družbi? Zate obstajata samo ali resna zveza ali kurbarija/jebanje v glavo/pardon-my-french-ampak-ne-vem-kako-to-še-opisat?
Mogoče je pa Cadillac doseglo t(ak)o "stanje" ravno zarad slabih izkušenje in se je - hudiča - celo uspela kej naučit iz tega? ;P
A resno, delusional, tebi se ne zdi, da bi ženska bla zmožna enostavno neobremenjeno pač uživat v moški družbi? Zate obstajata samo ali resna zveza ali kurbarija/jebanje v glavo/pardon-my-french-ampak-ne-vem-kako-to-še-opisat?
Mogoče je pa Cadillac doseglo t(ak)o "stanje" ravno zarad slabih izkušenje in se je - hudiča - celo uspela kej naučit iz tega? ;P
-
delusional - Cosmopsiho
kaj zdej purple_rain, a si zasedena al samska? kaj je blo z unim potencialnim kandidatom? je spizdu?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^lepo, da te zanimam, ampak kaj ma to veze s temo?
-
Cadillac - Sramežljivka
Hahahaha, o sem zelo previdna, še celo malo preveč, don't worry. In ja, pred nedavnim (septembra) sem doživela eno zelo šokantno/slabo izkušnjo (ne, ni prevara). In kaj? A zdaj naj se zaprem med štiri stene in nikomur več ne pustim, da mi poskuša prit do srca? Če ne bom tvegala, se res lahko kar izoliram. Da bi pa že vnaprej izprašala kakšne ima kdo namene z mano, se mi zdi pa bolno. Tudi če mi reče, da je za resno zvezo - kaj če jaz čez čas ugotovim, da on ni zame? Pa sem ravno tako za resne zveze in ne za avanturice.. Sej veš; dekle naj išče pravega, ta čas naj se pa zabava z napačnimi.
Stara sem pa 24.
Stara sem pa 24.
*mwa*
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Mah, danes itak vsi hocejo imet rezerve, moski hocejo vec punc, zenski isto, to tak mi gre na zivce, ker folk enostavno je postal egoisticen in sploh ne razmislja o tem ali s svojim pocetjem bo prizadel nekoga, iz druge strani pa na vsakem kotu folk jamra kolk je razocaran v ljubezni in ne vem ti kaj, le zakaj bi se clovek vprasal? Ce se obnasas nemarno do nekoga, pricakuj da ti se bo nemarnost vracala!
Folk se spolh ne potrudi, enostavno nobenemu se vec ne da, da bi se vkvarjal z drugo osebo kakor treba, pa daj naj se je*ejo tam!
Folk se spolh ne potrudi, enostavno nobenemu se vec ne da, da bi se vkvarjal z drugo osebo kakor treba, pa daj naj se je*ejo tam!
-
Cadillac - Sramežljivka
Woohoo Akvamarin, voham nedavno zamero...
Glej, če boš tako gledala na vse moške, ne bo v redu. So tudi OK moški, taki ki nimajo nobenih rezerv in se ukvarjajo samo z eno. Ker pač taki so.
Meni se je zgodilo, da sem se dobivala dolgo časa z nekom, za katerega sem mislila da bo pač ena lepa vezica nastala.. In mi potem pove, da je en vikend preskočila iskrica med njim in drugo punco in da zdaj pa midva se ne moreva več videvat. Priznam, me je dotolklo, obenem sem pa samo sebe tolkla po glavi, zakaj sem vse upe polagala nanj in zakaj sem videla samo njega?... Če bi takrat imela kakšno rezervo, mi ne bi bilo tako hudo. Tako pa sem videla in se ukvarjala samo z njim in za kaj? Da mi je na koncu bilo jasno, da sem odpadla. Pa mi je ravno tako govoril, da sem mu res zelo všeč, da sem trenutno edina taka, blabla... Čez vikend pa puf in zadeve so postale drugačne.
Ravno zaradi tega sem se oglasila v tej temi, ker imam še vedno neko vest do tega prvega ki mi je res všeč in si ga na nek način želim samo zase, potem te pa drugi povabi na kavo ki ti je tudi simpatičen. Dilema ne?... Nagibam se bolj k NE (ker nisem še 100% a bi res šla) ker imam pač v glavi, da se dobro z dobrim vrača. Po drugi strani pa - če se je to meni zgodilo, zakaj se ne bi pa še komu drugemu?? Da pač povem, da sem spoznala drugega in je preskočila iskrica. Boli ko svinja, vem, ampak.. (pomoje no, da bi vsakogar to malo zabolelo, če ne drugega, pa ego)
Ne vem, trenutno sem res v zmedi. Sploh ker se je ta prvi neki ohladil (ali se mi pa samo dozdeva, ne vem) in moram najprej razčistit kaj zdej to pomeni, a mu pač nisem več zanimiva, je spoznal kakšno drugo, sem sama dajala premalo pobude, ali pa si pač delam neke negativne filme. Če mi reče kaj takega, dobro, grem pač na tisto kavo.
Glej, če boš tako gledala na vse moške, ne bo v redu. So tudi OK moški, taki ki nimajo nobenih rezerv in se ukvarjajo samo z eno. Ker pač taki so.
Meni se je zgodilo, da sem se dobivala dolgo časa z nekom, za katerega sem mislila da bo pač ena lepa vezica nastala.. In mi potem pove, da je en vikend preskočila iskrica med njim in drugo punco in da zdaj pa midva se ne moreva več videvat. Priznam, me je dotolklo, obenem sem pa samo sebe tolkla po glavi, zakaj sem vse upe polagala nanj in zakaj sem videla samo njega?... Če bi takrat imela kakšno rezervo, mi ne bi bilo tako hudo. Tako pa sem videla in se ukvarjala samo z njim in za kaj? Da mi je na koncu bilo jasno, da sem odpadla. Pa mi je ravno tako govoril, da sem mu res zelo všeč, da sem trenutno edina taka, blabla... Čez vikend pa puf in zadeve so postale drugačne.
Ravno zaradi tega sem se oglasila v tej temi, ker imam še vedno neko vest do tega prvega ki mi je res všeč in si ga na nek način želim samo zase, potem te pa drugi povabi na kavo ki ti je tudi simpatičen. Dilema ne?... Nagibam se bolj k NE (ker nisem še 100% a bi res šla) ker imam pač v glavi, da se dobro z dobrim vrača. Po drugi strani pa - če se je to meni zgodilo, zakaj se ne bi pa še komu drugemu?? Da pač povem, da sem spoznala drugega in je preskočila iskrica. Boli ko svinja, vem, ampak.. (pomoje no, da bi vsakogar to malo zabolelo, če ne drugega, pa ego)
Ne vem, trenutno sem res v zmedi. Sploh ker se je ta prvi neki ohladil (ali se mi pa samo dozdeva, ne vem) in moram najprej razčistit kaj zdej to pomeni, a mu pač nisem več zanimiva, je spoznal kakšno drugo, sem sama dajala premalo pobude, ali pa si pač delam neke negativne filme. Če mi reče kaj takega, dobro, grem pač na tisto kavo.
*mwa*
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Akvamarin napisal/-a:
ne potrudimo se če nam do nekoga pač ni. Ko se resnično zagreješ za nekoga pa verjemi da ni osebe ki se ne bi potrudila.
Je pa res da dostikrat slišim da en tip pač ni tak da bi se potrudu ( s tem se tolažijo ženske ki se ne morejo sprijaznat da tip enostavno ni zainteresiran), čez čas pa vidiš istega tipa ki zaradi druge ženske dela kretena iz sebe in bi za njo naredil vse.
Enako počnemo pri prijateljih . priorito dajemo ljudem ki se nam zdijo bolj pomembni.
-
delusional - Cosmopsiho
em ja, lahko pa nekdo je sprva zelo zainteresiran, pa se potem hitro ohladi in se sprašuješ zakaj (da nima veze s tam kako hitro si mu dala).
Kadilak, pri 24ih kot sm že rekla, je težko dobit resnega tipa. tako da se pripravi na eno serijo takih polomij kot je bila prejšnja.
Kadilak, pri 24ih kot sm že rekla, je težko dobit resnega tipa. tako da se pripravi na eno serijo takih polomij kot je bila prejšnja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]