Več naenkrat

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2010 21:27

Ne glede na to, kaj si želi, je bolje, da štarta na več punc, potem pa pač, ko najde pravo, ostale izloči. Zakaj. Ker bo na ta način deloval veliko bolj neobremenjeno, kar opazijo tudi ženske.Tip, ki lovi samo eno, utegne delovati nekoliko obupano, to pa bo tudi to edino odbijalo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Nov. 2010 21:35

ja ampak pazljivo - lahko štarta na več punc, ampak naj pazi da ne izvejo ena za drugo in naj ne poskuša bejbi povedati da se dobiva z večimi (v stilu kok sm jz kul) ker to bi spet delovalo obupano... vsaj meni...

Meni npr. so všeč pozorni tipi ki se potrudijo zame in so dostopni in mi dajejo občutek da cenijo moje mnenje in me spoštujejo... Ampak me ne kličejo vsak dan in tudi tu pa tam poskrbijo za kako dramo da popizdim... :) In jasno vem da se dobivajo z drugimi čepravjih nikoli nisem zalotila in nikoli ni noben niti z besedo omenil drugih bejb.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Nov. 2010 10:37

Eući* napisal/-a:pa ne morš bit kr z usako k te mau lepš pogleda...na prvm mestu morš poslušt sebe, svoje občutke , in se na podlagi tega potem odloćaš ...
Kaj pa če njemu te njegovi občutki ravno to sporočajo, da nej bo z vsako, k ga mal lepš pogleda? :P
Nič ni narobe v tem, dokler pač, kot je ena omenila, tega ravno ne razglaša vsem.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 15. Nov. 2010 0:04

v-e-s-n-a napisal/-a:Jaz kot bejba, ti svetujem, da se soredotocis za eno. Drugace bos izpadel prasec. :D
Seveda je odvisno tudi, ali isces kako za resno zvezo ali samo za zabavo???

Prasec boš tako ali tako izpadel oz. si že,ker si moški.
Ti pleti mrežo,boš videl kako se bo pol razvijala situacija.
Ko boš videl,da je to to,pa na lep način sklenslaš ostali dve.Sej večina žensk,dela po istem kalupu.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 07. Dec. 2010 11:01

Stiska s časom? :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 09. Dec. 2010 1:16

purple_rain napisal/-a:
Eući* napisal/-a:pa ne morš bit kr z usako k te mau lepš pogleda...na prvm mestu morš poslušt sebe, svoje občutke , in se na podlagi tega potem odloćaš ...
Kaj pa če njemu te njegovi občutki ravno to sporočajo, da nej bo z vsako, k ga mal lepš pogleda? :P
+1
Ene mislijo da so moski isti kot zenske ocitno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2010
Kraj: sincity

Neprebrana objavaNapisal/-a Cadillac » 18. Dec. 2010 14:14

Kaj pa, če se ženska dobiva z nekom, s katerim se tudi lubčka, objema, še mal manjka do seksa.. se z njim sprehaja z roko v roki ampak ni pa še nič potrjeno da je to pa zdej kr zveza.. pa potem dobi ponudbo od nekoga ki ji je tudi všeč da gre z njim na kavo? Pa če dobro veš, da to ne bi bila pač tista prijateljska kava, ampak flirt kava? Rečeš ja ali ne?
Jaz sem v taki situaciji namreč.. in ne vem a bi rekla ja temu drugemu ker pač, če si samski (kar menda sem?) potem lahko greš na kavo s komerkoli, ne? Po drugi strani mi pa moja vest govori, da to ne bi bilo prav... :?
*mwa*
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Dec. 2010 14:37

v glavi si razčisti, kaj bi rada. bi rada kaj imela s tem, ki te vabi na kavo? ali ti je prioriteta ta, s katerim se lupčkaš. potem se boš lažje odločala o takih in drugačnih povabilih.
verjamem, da ti lepo dene na ego, da te nekdo, ki ti je všeč, povabi na flirt kavo. jaz bi na tvojem mestu šla na kavo. potem pa odvisno od tega kdo bi mi bil prioriteta. če je to bodoči fant, potem kaj več od flirt kave ta drugi ne bi dobil. :)
premisli tudi, kako bo to vplivalo nate. če meniš, da te bo flirt kava zmedla, da ti bosta potem oba všeč in 'pobrkala' življenje, potem ti tiste kave ne svetujem.
s temi flirt kavami, kuhančki, kosili ipd nimam nobenih težav. vsak flirta, tudi ko si v zvezi ti zapaše kdaj neškodljivo poflirtat. tukaj je potrebno samo pazit, da si ne zapleteš življenja po nepotrebnem. no razen, če imaš rada dramo... :cool:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Cadillac » 18. Dec. 2010 14:46

Sej sem imela razčiščeno, od nekdaj sem bila taka da sem se osredotočila samo na enega :) ker se mi je zdelo nepošteno do njega, da bi se še s kom drugim dobivala, če se z nekom že lubčkam in tko dalje. No ampak potem se mi je pa nekaj zgodilo in mi je dalo mislit, zakaj pa ne bi... Ta drugi je super, in ne vem kako bi se končala najina kava (sploh ker sva oba samska) in kako bi se to pletlo naprej... Razen tega bi se sama počutila kot glavna pras*ca če bi pa potem enemu od njiju mogla rečt, da zdaj imam pa fanta. (Ker vem kako bi to mene zabolelo)
Ah.. a more bit res vedno tako, da ko se z nekom dobivaš, te začnejo potem obletavat vsi moški, prej pa v bistvu skoraj nikjer nikogar? :roll:
*mwa*
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Dec. 2010 14:56

Jaz bi na tvojem mestu s tem tipom, ki se že dobivata, razčistla na čem sta. Ali samo malo bluzita ali ima resne namene s tabo. In jaz bi se na podlagi tega odločala kako naprej.
Uporabniški avatar
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Cadillac » 18. Dec. 2010 15:03

Ne morem ga to spraševat, ker je še prekmalu (štirje zmenki, poznava se kak mesec in pol) ;) mi je pa rekel, da sem edina kateri se posveča in mi dal vedet, da nekako želi da je tudi on zame edini, jaz sem kajpak rekla da je... ker v resnici je edini.
No in potem ta kava... Ne vem. Mogoče bom šla, ampak se bom obnašala do njega kot do prijatelja.. čeprav bo težko ker če si z nekom na isti valovni in da sta si še po videzu všečna,.. :oops:
*mwa*
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Dec. 2010 16:17

^itak da ga lahko to vprašaš. saj ne zahtevaš od njega da te zaroči. pravico imaš vedeti, če te vidi kot potencialno dekle ali pa samo čas preganja s tabo, dokler taka ne bo prišla mimo... po štirih zmenki ter mesecu in pol poznanstva človek ve, če je nekdo dating material ali ni :)
to da bi rad bil edini, ki se mu posvečaš lahko pomeni to, da bi rad kaj več, lahko pa tudi, da ker pač on nima nobene druge za preganjat tudi noče, da bi tebe kdo :wink:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Dec. 2010 16:21

To ja...po štirih zmenkih ga zasliši v nulo, potem boš pa imela časa za kave na pretek :) ;)
Drugače pa raje sebe vprašaj, če ti je tip dating material...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Dec. 2010 16:28

aja, točno, my bad. zdaj je popularno bit brezčustvena ice queen, pa se pol leta zmenkarit, predn lahko od tipa zahtevaš kak fitbek, da ga ja ne prestrašiš... :roll:

no če je tip take vrste, potem bi pa sploh šla na tisto kavo, pa po kavi še kam...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Dec. 2010 16:31

Spontanost je vseeno ok...zakaj je vedno potrebno vse popredalčkati?
Sploh pa je tudi sama mnenja, da je prehitro, da bi nekaj spraševala....mislim pa, da nek občutek tudi že ima okrog tega tipa :)
The world is as you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]