Več naenkrat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Sej bo kmalu članek v Cosmotu o meni.To bo zgodba kako je Cosmo združil dve osebi in sta srečno živela do konca svojega življenja.
Samo Sljusu gre pa super.Od začetnega strahu,da pristopi do ženske.Zdaj se že dobiva na pijačkah.Še malo pa bo tema o prežininah.
Vesel sem da se mu je "odprlo".
Samo Sljusu gre pa super.Od začetnega strahu,da pristopi do ženske.Zdaj se že dobiva na pijačkah.Še malo pa bo tema o prežininah.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
delusional napisal/-a:fak, morem spemenit to. Morem nehat čakat da bom izbrana in jst izbirat in odjebavat.
(bi bil že čas, ja )
Pitton - kaj kadiš ti?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Louis Pitton napisal/-a:Sej bo kmalu članek v Cosmotu o meni.To bo zgodba kako je Cosmo združil dve osebi in sta srečno živela do konca svojega življenja.
Ne sklepaj prehitro, sem napisal, da je hipotetično vprašanje ampak zdaj vsaj dejansko opažam, da mam šanse.
No, da konkretno opišem: prejšnji teden sem šel z eno na koncert, za katero sem bil že dlje časa zainteresiran itd., v torek sem pa dobil od ene druge zelo jasne signale, da sem ji všeč in bi jo komot lahko povabil na pijačo, samo sem bil v dilemi ... No, vseeno mi je pa še zmeraj večji problem pristopit do ženske, ampak bo že nekako
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
kok si pa str
drgač pa kko si se pa meu s tisto žensko na koncertu, ..kko sta se dogovorila..ker če ti je blo lepo, se mi zdi da ne rabš še tiste druge, ...no nwm, pa sploh če ti je ta bla že dolg ušeč
drgač pa kko si se pa meu s tisto žensko na koncertu, ..kko sta se dogovorila..ker če ti je blo lepo, se mi zdi da ne rabš še tiste druge, ...no nwm, pa sploh če ti je ta bla že dolg ušeč
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz mislim, da ce ti je tista punca s katero si bil na koncertu, vsec in ti je simpaticna in tako dalje (pa predvidevam da sta se ze veckrat dobila, ker na prvi zmenek na koncert it je malo tko tko....tako da jo ze poznas) in se ti zdi da mata kaj skupnega...bi ti svetovala da se ustavis na tej eni punci, ne pa se drugje rezerve isces.
Se mi zdi najbolj fer do nje...
Se mi zdi najbolj fer do nje...
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Ja, saj meni bi tudi tak ugajalo, samo glede na to, da pač nimam dost izkušenj, se nekako bojim, da bi zajebal, če bi mel pa več front odprtih, se ne bi toliko sekiral ... ampak ok, zdaj bom ostal pri tej, če se ne bo obneslo, pa ne bom toliko razočaran, ker vem, kam se lahok obrnem
star sem pa 19
aja, pa dolgo mi je bla všeč, ampak to samo tako bolj na videz in prvi vtis, ker je itak ne poznam kaj dosti, drugače pa je tu itak bolj pomembno, če sem bil jaz njej všeč, a ne
v glavnem: preveč kompliciram
star sem pa 19
aja, pa dolgo mi je bla všeč, ampak to samo tako bolj na videz in prvi vtis, ker je itak ne poznam kaj dosti, drugače pa je tu itak bolj pomembno, če sem bil jaz njej všeč, a ne
v glavnem: preveč kompliciram
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
ja pomembn je oboje, da sta si oba ušeč heh pa ne morš bit kr z usako k te mau lepš pogleda...na prvm mestu morš poslušt sebe, svoje občutke , in se na podlagi tega potem odloćaš ...
ne rabš hitet, pa na silo neki, iz obupa sm d si u vezi
ne rabš hitet, pa na silo neki, iz obupa sm d si u vezi
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Tja, če namerno spoznavaš nove tri osebe, zame to ni ravno normalno, ni pa niti čudno. Sama pač tega nikoli nisem prakticirala, niti se mi ne bi dalo naenkrat v kratkem času spoznat toliko tipov, ker se najraje in tudi najlaže posvetim samo enemu. Če pa se zgodi, da recimo nekoga spoznaš v ponedeljek, ki ti postane všeč in ga želiš znova videt, v naslednjih dneh pa se naključno srečaš ali dobiš z znancema na drinku... to se mi pa zdi drugačna situacija.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Sljus napisal/-a:Ja, saj meni bi tudi tak ugajalo, samo glede na to, da pač nimam dost izkušenj, se nekako bojim, da bi zajebal, če bi mel pa več front odprtih, se ne bi toliko sekiral
res je. veliko bolj sproščen boš. punce bodo to opazile in še bolj boš privlačen. prasec gor ali dol. svetujem ti, da zmenkuješ z večimi hkrati. hitreje boš postal samozavestnejši in veliko lažje osvojil tisto ki ti je všeč. pri fokusiranju na eno boš najverjetneje tako dolgo kompliciral, da boš končal kot njen prijatelj.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov