VAŠE MNENJE lepo prosim...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

hpcompaq
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hpcompaq » 08. Feb. 2013 14:20

všeč mi je fant s šole 1 leto starejši od mene, 18 je star. na začetku leta sem ga srečala na hodniku in on z nasmeškom pogleda svojga sošolca in ga poruka. pa skos so se potem nasmihali med sabo ko sem šla mimo.

zmeraj se neki nastavlja tko da ga vidm in se dela 'hudga' pa postavnega, v bližini je pa pussy. drugače njegovi kolegi skos buljijo vame in opazujejo če ga gledam, on upa pogledat samo ko ga jaz ''ne vidim''. mal glupo se mi zdi to no... ne znam točno opisat, ampak v moji bližini je drugačen.
pol pa sm se en dan odločla da ga nekaj prašam, za šolo da ne bi blo sumljivo. on potem samo nekaj izdavi nazaj in to je bilo to. (šlo mu je na smeh)

ZDAJ PA BISTVO:
po tistem nekaj časa ni bilo nič, potem pa se je en dan s sošolci v jedilnici usedel v bližino moje mize. začeli so se nehaj smejat pa pogledovat k naši mizi. in potem jaz pogledam in oni potem samo v strop gledajo kot ga ni bilo nič. pa mislim da je on glavni pri vsem tem.

a mislte da sem mu všeč? da se začnemo 'prcat' med sabo, ker si drugače nič ne upa? sama si ne upam niti pogledat več.. kaj lahko sploh še storim?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 08. Feb. 2013 14:41

Po opisu sodeč menim, da mu nisi všeč :)
A goal without a plan is just a wish.
teeddyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a teeddyy » 08. Feb. 2013 17:12

malo sarkazma ne škodi kajne ajča :razz:
moje mnenje je da tipu absolutno si všeč in verjetno še ni imel bližnjega stika s punco, zato je malo težje pri njem. če nebo šlo drugače glede komunikacije, se pri malici postavi v vrsto pred ali za njim in ga malo prcaj.
očitno tip rad izziva :D
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 08. Feb. 2013 18:35

Dve možnosti sta:
a)Všeč si mu
b)fantič pogruntal, da ti je všeč in se mu zdi fino, zato se s sošolci malo hecajo na ta račun...
Čeprav tudi jaz mislim, da je v igri bolj druga možnost. Žal.
Zadnjič spremenil eva., dne 09. Feb. 2013 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Feb. 2013 20:24

Hja, če bi bil star 13, bi bila skor zihr prva možnost :)... polnoleten človek bi bil lahko sicer že malo manj otročji, ampak ok, glede na ostale opisane dogodke je verjetno vseeno tako... ali mu pa pač godi pozornost in se malo važi, ker je opazil, da ima 'oboževalko' :)
Flame
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Flame » 10. Feb. 2013 13:07

Eva možnost: si mu všeč ampak je uibr sramežljiv, pa si enostavno ne upa pristopit.
Druga možnost: na tebi je očitno nekaj smešnega :D :D
Tretja možnost: Opazil je, da je tebi všeč, pa se s kolegi samo mal zajebava na ta račun :)...
Na tebi je da ugotoviš, v kero skupino možnosti spadaš :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Feb. 2013 14:21

najprej se vprašaj kaj ti hočeš?

če ti je tip všeč, potem ti svetujem, da se odpraviš do njega in ga povabiš na pijačo po pouku. in ne, ne boš izpadla budala ob morebitni zavrnitvi. prej pogumna punca, ki gre za tistim, kar hoče. poskusi pristopit, ko ni obdan z gručo prijateljev. če pa je vedno, potem pač pristopi takrat. verjetno ti bo precej nerodno, zato si predstavljaj, da je on en izmed sošolcev in se pogovarjaj, kot bi se z njim.

če ti tip ni všeč, potem je itak irelevantno, če si ti njemu.

edit: če ga poznaš oz veš njegovo ime lahko vse to opraviš tudi preko fb.
Vsak raj ima svojo kačo.
Sanja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja89 » 19. Feb. 2013 17:34

Se opravičujem, ker sem malo offtopic...

Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja :P Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti... :)

Anyone? :)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 19. Feb. 2013 17:48

Sanja, ne moreš pospešiti, ker ne obstaja formula kako nekoga pripraviti, da se čim prej zaljubi vate (oz. da se sploh zaljubi). Sicer se meni dva meseca zveze zdi bolj kot spoznavna faza zveze, verjamem pa, da se da v tem času že razviti neka čustva. Fant želi najprej vse skupaj procesirati in šele ko bo čustva do prejšnje punce pustil za sabo, boš na vrsto prišla ti. Ne sili vanj, ker bo samo še slabše. Naj on da zeleno luč, ko bo čustveno dovolj daleč od prejšnje zveze in bo imel v mislih samo še tebe ter vaju. Dokler ni tako daleč, ne moreš žal storiti nič. Ne pomaga niti (če že seksata), če ga pričakaš v samostoječih nogavicah, visokih petah in posebej izbranem perilu, ker bo to delovalo samo na fizični ravni, čustveno pa mora sam priti do te točke, da bo pomislil "vau, ta punca je nekaj posebnega". :wink:

Avtorici teme pa svetujem, da ne dela nobenega koraka. Verjetno gre za 18 letnika, ki mu ugaja pozornost dekleta (bodisi ker je tega vajen bodisi ker do zdaj še neke "oboževalke" sploh ni imel in se naenkrat počuti zaželenega). Glede nezrelosti v obnašanju pa se ne čudim, ker se meja zrelosti itak vsako leto viša ... Včasih smo se tako obnašali zadnje nekje v 2. letniku srednje šole, kmalu pa bo to nekaj normalnega tudi med študenti. :lol:
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]